What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 september 2008

how u doin?!

Av Mia - 23 september 2008 19:42

Idag har ja inte vart lika lat som ja brukar! :D

vaknade vi åtta på morronen, lockade håret me plattång(lite halvonödigt eftersom håret blev rakt nästan direkt igen) sen så stack jag o marsvin till stan där ja fixade dragkedjan på min jacka! skickade min beställning till Yves Rocher, växlade lite tusenlappar till amerikanska dollar:D:D:D o sen kollade på när martyna shoppade lite:P fast la undan en sexig svart klänning tills på torsda visserligen:) gick till högskolan efter deeeee....fixade mig ett studentlegg! och ja...den blev la bättre än mitt terroristpass, men dom trycker liksom ihop skallen på en på studentlegget...så oavsett vem man är så är man dömd till att se störd ut :D DOOOOMED hahaha cp


aja....fixade lånekort på biblan, kan va rätt smidigt :) sen satt vi där...väntade på Affe o jocke som vi skulle träffa för lite plugg. Blev nog plugg för dom men inte för oss inte^^ körde lite hänga gubben o annat seriöst skit innan vi kom fram till att vi måste hem för att kunna skriva ut alla fakta papper som vi behöver för att ens kunna plugga ^^ kostar gratis hemma liksom, mkt mkt bättre:D sen så va ja sugen på att baka kladdkaka! vilket jag för en gångs skull orkade göra också!! :D Ett poäng till, till Moi :D


Jaja, stack hem iaf...o nu sitter ja här o ska hitta de där jävla sidorna! Blir nog jätte bra alltsammans:D kommer nog itne kunna gå ut imorrn på kårpubben eller va de nu hette :/ Har delvis inte ett endaste öre kvar och för att måste lämna in denna spännande övning inom turism redan på fredag och vi har inte kommit nån vart än ^^


Mohaha!

vetifan varför men jag är på ett underbart humör! vilket ja inte va igår däremot :p Kan det bero på att jag e lite lite skadeglad? har Marsvinets chips :D och mina egna! och min kladdkaka! och glass! :D:D:D:D:D


Nej ska nog lägga upp lite sexiga bilder faktiskt! =D

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

23 september 2008 21:00

ne, jag ska plugga där. TRo jag iaf det känns som det nu.
Hure går det med jobbet dha? Jobbar du fortf på båten? lr hotellet?
Kram ^_^

http://SandraNHuyen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se