What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Att älska som en Porrstjärna

Av Mia - 24 september 2008 21:35

Läste precis ut boken Att älska som en Porrstjärna, tog sin lilla tid men nu är ja klar me den :D och riktigt bra är den! självbiografi skriven av Jenna Jameson, en av världens mest kända porrstjärnor. Rekomenderar jag starkt faktiskt!


yadi yadi, inte super mkt har hänt idag! Pungen va sjuk så fick åka buss själv till skolan, va lite deprimerande...hade jag ju ingen att vara osocial mot med min blåa iPod Shuffle :o aja, lyssnade på min extremt underhållande turismlärare mellan kvart över nio till kl tolv typ, sen Gick jag hela vägen från högskolan till österskans...var nån rolig liten spontan hälsosam idé jag fick :p missade Två bussar pga de...så fick vänta ett tag innan jag äntligen kunde bege mig hemmåt, gick visserligen inom biblan en sväng medans ja väntade...if you gotta go, then you gotta go :D

ahja...fick ännu en snileblixt när jag kom hem! Damsög nämligen hela jävla

nedervåningen, samt dammtorkade och fixade all disk! De ni! Händer inte ofta från min sida :D haha...imorrn äre plugg o övervåning som gäller! Förhoppningsvis även mitt rum B-)


uhm...hamlade hos Pung lite senare.... där vi försökte oss på pluggandet! gick rätt bra tills vi började intressera oss mer för en hemsida där man kunde översätta svenska meningar till bl.a finska! och det, alla skitungar, va jävligt kul :P så jävla lätt road man är ellööö. hahaha


Ska nog logga in på msn... eller åtminstonde käka o ringa älsklingen :) undrar ifall han tränat klart än?! :o märker jag snart :)


21:48 oj, mamma ringde precis :D va jätte länge sedan jag pratade med henne eller ens hörde hennes röst :S va skönt att åtminstonde säga hej till henne :) Blev inte ett långt samtal direkt men ändå  :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se