What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 september 2008

hej o gomorron :)

Av Mia - 25 september 2008 11:06

Idag är dagen med det stora D:et! Ska till apoteket snart, sen stääda o stäääda o stääääda! Så kan jag kanske börja måla mitt rum snart?! Har iaf ändrat mig angående färgerna! Funderar på nått i stil med brunt, skogsgrön o rött.....kanske inte alla dessa tre färger samtidigt..brunt o rött hade ju faktiskt vart rätt porrigt :P Ger ju en mysfaktor på 100% iaf :D hum...eller som roman hade i sin gamla lägenhet, skogsgrönt och nån mörkröd fondvägg :D sjukt jävla snyggt faktiskt! aww saknar den lägenheten! riktigt mysig va den :( tur att han ska flytta dit igen! fast lägenheten precis under den han hade innan xD haha...så utsikten över landsbygden o havet kommer fortfarande o finnas där! Solnedgången på kvällarna likaså :) Nej detta kommer bli great! D:


och vet ni Vad?!?!?! Gissa vem som åker om ca 78 dagar?! JAAAAAG :D men det är lugnt...jag ska tänka på er;) när jag ligger på den vita stranden o bara glassar med en pizza slice o en drink :D suckers!!


öö...klockan börjar fan bli möe, nej tjarå Apoteket nästa!


pussi :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se