What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Magdads hasch musik...

Av Mia - 28 september 2008 13:54

fan de ända som spelas på min iPod, satt den på att blanda låtarna...och då kommer det enbart dessa låtar....fuck off va deprimerande ja blir fan seg :P och skulle ändå vaknat för ett antal timmar sen, om jag hade gjort de hade jag vart hos bebe vi de här laget och antagligen sovit :P Sova...fan skulle jag göra utan det?? Underbart att sova med han också... haha jävla lata kossor e vi :D wii


Oj..nu kom de ny musik *tumme upp


Äshjjj Underbar i Fredes!! fan va ball :D Pung o penis stack på förfest hos jocke...där va även Affe o Edward :D så lite liten klassförfest va de :P Där vart de öl o finlandia shots för min del :D Vart faktiskt perfa!


ahja....kan ju nämna att jag faktiskt bleev VIP, så vem äger ? :D:D  mohahah


ahja...kommer in till underbar så småningom...då börja de spåra ur :o vart först corona efter corona...sen såklart shots...jägermeister shots för den delen...i övriga fall hade jag faktiskt tyckte de va sketa gott..gjorde ja den natten också men fan e tjockskallen dum får kroppen lida :P hahaha ramlade såklart denna gången också, på dansgolvet..såklart ;P snackade me DJ´n...ville att han skulle spela marsvins o min låt Floo Rida - in the ayer...tar ett steg ner o sen helt plötsligt vänder hela världen upp o ner o jag ligger platt som en sill på marken :p bultar i båda benen och va ser man, jo Mar och mickan som står o viker sig av garv...haha fick iaf hjälp upp av någon snäll människa ^^ Hade sjukt jävla kul iaf! TRäffade även på Danne o Ludde o en hel del annat folk man känner :D


schysst av Edward o köra oss hem sen när allt va slut! creds till han :)


Nej lördagen, vill jag bara glömma! sliskigt bakis va jag...ville bara gå o dränka mig faan! var fortfarande bakis på kvällen då vi tjejer bestämt oss för att dra ut denna kvällen också! Ingen bra idé.... va sjukt jävla trött och ja som sagt baksmällan fanns ju där :P tog en cider på Idas...kände inte för nått annat...fick en shot också, återställare, som jag inte tog eftersom det var inget annat än en jäävla jäger! haha nä fyfan...kände hur de börja vrida sig i magen bara av synen av de lilla äckliga skitet :$

Vi stannade inte istan så super länge denna dagen dock, åkte hem till Affe o chillade efter ett tag! Italienare som han är fick vi as god pasta :Dujuj...hans jävla skämt också, hahaha sjuk e han :p


Nej nu är de inte långt kvar tills ja sticker till L.A ska bara duscha av mig o sen sminka mig :)


Imorrn ska ja eventuellt till Lund o snacka med en tatuerare om min tatuering:) Fast väntar nog med draken kanske...funderar på att ta mitt stjärntecken först som ska sitta på skuldran :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se