What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 september 2008

jävla peck! såklart.

Av Mia - 30 september 2008 15:57

så Booring. Så boring! fittregn ja hatar de :(


Ikväll ska ja sova hos Magda, börjar rätt tidigt imorrn i plugget ;p


Har blivit mer o mer irriterad nu, kommer ja få mitt jävla CSN Bidrag nån jävla gång!? Svar: om tusen jävla år.

Fick hem min personliga kod idag, gick in på hemsidan, loggade in och märkte...åfan ja behövde egetnligen ingen jävla personlig kod för att beställa blanketterna angående CSN bidraget som jag inte fick även fast jag skrev med i min ansökan till högskolan att jag hemskt gärna ville det. Skäggfittor skit på er, va sur ja e! :( Nu msåte ja vänta en hel jävla vecka innan ja får blanketterna, så ja kan fylla i detta peck och skulle verkligen inte förvåna mig om ja då måste vänta ytterligare en månad tills nästa CSNbidrag ska betalas ut(25e oktober) och har då missat ungefär 5000 kr. Fyfan för Sverige, att de ska va så svårt o betala ut pengar till folket... jag ska lätt bli statsminister så rösta på mig fan!


E sugen på coco pops o filmjölk, självklart har ja ente de heller nä! Orka gå till konsum nu :(


wow solen skiner ffs... hura hura.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se