What a Twist

Alla inlägg under september 2008

Av Mia - 23 september 2008 19:42

Idag har ja inte vart lika lat som ja brukar! :D

vaknade vi åtta på morronen, lockade håret me plattång(lite halvonödigt eftersom håret blev rakt nästan direkt igen) sen så stack jag o marsvin till stan där ja fixade dragkedjan på min jacka! skickade min beställning till Yves Rocher, växlade lite tusenlappar till amerikanska dollar:D:D:D o sen kollade på när martyna shoppade lite:P fast la undan en sexig svart klänning tills på torsda visserligen:) gick till högskolan efter deeeee....fixade mig ett studentlegg! och ja...den blev la bättre än mitt terroristpass, men dom trycker liksom ihop skallen på en på studentlegget...så oavsett vem man är så är man dömd till att se störd ut :D DOOOOMED hahaha cp


aja....fixade lånekort på biblan, kan va rätt smidigt :) sen satt vi där...väntade på Affe o jocke som vi skulle träffa för lite plugg. Blev nog plugg för dom men inte för oss inte^^ körde lite hänga gubben o annat seriöst skit innan vi kom fram till att vi måste hem för att kunna skriva ut alla fakta papper som vi behöver för att ens kunna plugga ^^ kostar gratis hemma liksom, mkt mkt bättre:D sen så va ja sugen på att baka kladdkaka! vilket jag för en gångs skull orkade göra också!! :D Ett poäng till, till Moi :D


Jaja, stack hem iaf...o nu sitter ja här o ska hitta de där jävla sidorna! Blir nog jätte bra alltsammans:D kommer nog itne kunna gå ut imorrn på kårpubben eller va de nu hette :/ Har delvis inte ett endaste öre kvar och för att måste lämna in denna spännande övning inom turism redan på fredag och vi har inte kommit nån vart än ^^


Mohaha!

vetifan varför men jag är på ett underbart humör! vilket ja inte va igår däremot :p Kan det bero på att jag e lite lite skadeglad? har Marsvinets chips :D och mina egna! och min kladdkaka! och glass! :D:D:D:D:D


Nej ska nog lägga upp lite sexiga bilder faktiskt! =D

ANNONS
Av Mia - 21 september 2008 23:28

Kalas ju, pappa sa precis det ja ville höra!

Han tyckte att ja liknade en terrorist från 70-talet på mitt passfoto...den där karlen får öva på att uppmuntra på rätt sätt, han hade ifs otroligt roligt åt de hela... >.< visserligen hade han skit kul åt tanken på att just jag utav alla människor va ute på "överlevnad" i skogen ^^


Ska verkligen sova nu! Börjar 10:15 imörrn :) *happy happyANNONS
Av Mia - 21 september 2008 21:58

Sitter fan o gäspar hela tin!


Jävla sjukt, brorsan gick o la sig före mig idag! Ska nog avlida i sängen snart jag med... känns riktigt rätt just nu. Ska väll bara starta en jävla tvättmaskin då..


Ååååå va ja vill dö


Hade de ente vart för dykpasset idag hade ja nog vart rätt pigg, fan de tar på krafterna de där! Va iaf sjukt kul! Blev knockad av en gammal fabror som var tvungen o motionsimma precis där vi dök, så hann bara titta upp o se ett par dallriga(riktiga tsunami vågor) lår och en äcklig fot o pang så fick ja mig en spark. Va inte direkt en vacker syn heller, men gud så kul de såg ut...haha va påväg att få en kallsup för ja va så nära o börja asgarva av synen av fläsket som dallrade så fruktansvärt :D Ni borde verkligen testa o dyka! ^^ Allt blir så mkt roligare under vatten :D


Nej skulle egentligen övningskört ida, men hade nog kört av vägen då! ^^


Igår däremot va riktigt kul! Först var ja o Romi på bio, tropical thunder! Underbart rolig :D sen blev de Bulls, Mar& Mag fyllde ju år på natten där! Alltså idag! Så vart att vi stanna me Mar, Petra o Kajsa! Magda e ju fortfarande i polen :) Jaejae...sen kom två klasskompisar :D o sen micke o hans kompisar...träffade även lite annat folk man känner...jajjemen va kul! Drack inte mkt dock...inte bra o va bakis när man dyker ;D Speciellt inte om man heter Mia :P Har en tendens o leva efter "yeah whatever" o slockna när som helst o var som helst :p hum hum va iaf hemma runt tre tiden!


vart en burgare innan man stack hem också ifs!


uhm...nej ja pallar inte mer...ska krama kudde strax! eller ah...stinker fan klor fortfarande...kanske ska tvätta håret igen?

Ska köpa Goldwell repair Schampoo o inpackning när ja får min lön...fan slitet hår som satan.


Så mkt ja ska göra imorrn...kika i stan efter nått fint, till forex, lämna in skinnjackan på pfaff så ja kan få den jävla saken fixad nån dag....dragkedjan funkar ju inte längre....bajspåse.


Nej va ja e grinig nu :(


Men IMORRN, då ska ja faaan städa! ja måste :O Iaf damsuga o bädda sängen ;p


puss hej skitungar :)Av Mia - 19 september 2008 18:49

okeey ja vet att de här e jävla stört av mig men jag har fan inte duschat på hur länge som helst, och ist för o stå där o känna de varma vattenstrålarna mot huden så sitter jag här, cp :P


Jaja de har vart ett par väldigt intressanta dagar de här! Klassen e sjukt trevlig! lärarna godkända...med undantag från en viss :P hahah orka

Men tanken på att man inte hade nån dusch, toa/ute dass/Bajamaja, vatten eller ens pressening i tältet...så va de väldigt påfrestande ändå! Ja, man fick skita o kissa i skogen... duscha? Fanns en sjö...men ingen som använde den till sånt...kanske lite skvätt under armarna men ingen som bada. Fanns inge drick vatten heller o eftersom de flesta räknade med att de skulle finnas på plats så vare inte många som tog med sig de :P de som de flesta hade i drickväg var väll sprit o läsk...som ändå gick åt snabbt! ok min finlandia e fortfarnde kvar...men inte de bästa o dricka föra tt man är törstig:p mina stövlar som ja köpte precis innan vi stack iväg råka ja smälta hål på så de läkte som perkele när vi skulle stå o håva små äckel djur i vattnet :O diska all bestick o grytor osv...ja de fick vi göra i sjön :P All kaffe eller tevatten som vi fick var också från sjön...nej ja kände mig verkligen som en överlevare! Och att sova i de där jäääävla tälten :O hahaha...kallt som fan, tills en viss pungt där de blev för jävla varmt så man svettades, Pung1 som snarkade och en väldigt ojämn mark...haha nej som ja e glad o se min säng nu :D Även fast den e sönder och ja itne bytt lakanen än ^^


Nu e ja taggad till att hoppa in i duschen! :D Wiiie


 tjaaao :D


Av Mia - 16 september 2008 20:16

Äter svarta winegums medans ja väntar på mat :D kommer bli hård i magen ^^


haha

Av Mia - 16 september 2008 19:55

blaaaaaauuuuuuuuuuuu ja e hungrig!

tinar lite vårrullar just nu som jag o mar ska käka, kom för inte så länge sen, hela dagen har vart allmänt seg om man frågar mig. Var sjukt svårt att vakna imorse!  Ahjusteja, Jag o Mar sov hos Magda :) va mysigt! Micke kom förbi en sväng o jag o pung1 (Mar) gjorde snuskigt fina frillor! haha kommer kanske lite bilder på de senare när ja laddat över allt! sitter nämligen på Magdas laptop :D Mar e o köper cola o förhoppningsvis lite gotta, som tex en fet påse godis till mig :D mwaaah!

tillbaks till idag, kom försent till plugget även fast vi bara har typ 200 m till högskolan ^^ där dog vi inne på lektionen när vi lyssnade på vår något flummiga lärare när han predikade om ekosystem & biotoper (om ja inte minns helt fel). Sen så var vi tvugna att ta oss ut till nån sjö utanför hstad för o gräva i skogen o se va de fanns för olika skikt o vilka kryp som levde där..o även plaska i vattnet efter kryp o skit :P mmm! ljuva dag!  Va förjävligt kallt ute :( nej efter de handlade vi lite på Maxi, sen gick vi hem till Magda igen, även petra joinade oss :) Alla vi fyra flickor va överdrivet sega idag! Magda hade bråttom eftersom hon åkte till polen idag så hon stack liksom tidigare... vi givk in till stan där ja köpte mig en mössa, halsduk o vantar :D sen åkte vi hem o ja fastnade för assasins creed på xboxen, :P har fortfarande inte klarat de där jävla spelet så nu tävlar ja o pappa om vem som kan bli klara först :P ungefär så ja. haha! ahja sen panik packa lite smått och bege sig till bussen...väl där kommer man på att man glömt spriten! Har ungefär 5 minuter på sig o råkuta tillbaka för o hämta min lilla finlandia :D Har nog aldrig sprungit så mkt i hela mitt liv för en flaska sprit! :O så imorrn o i övermorrn ska den förhoppningsvis bli väl använd, och även pung1's öl också jau:) nu sitter ja här o bloggar, Mar kokar ris o sen ska ja steka vårrullar :D får se hur detta kommer gå haha :D


har även försökt ringa älsklingen ett tag nu men han svarar inte! nu får han ge sig :P


Skriver kanske mer till helgen!


önska mig lycka till ute bland gråsuggorna!

tjaaas

Av Mia - 15 september 2008 18:41

så hemskt de va o gå upp idag :p riktigt äckligt var det... länge sen jag led så mkt av att gå upp tidigt...eller jaja, på båten då när man började kl halv sex på morronen i restaurangen...men så snabbt man blir lat, helt sjukt :D haha


Nej hade min första lektion idag! Turism, och faen va tråk! haha! nej men lärarn har inget självförtroende där framme...stakar sig, pillar sig i håret o sånt hela tiden....flackar me blicken... :o aj aj... använder ord som jag tror inte hon själv förstår för den delen ^^ nej de va lite krångligt!


Klassen verkar ju trevlig också...typ... svårt o få nån uppfattning om folket där men :p jaja ska iaf ut i skogen o studera naturen B-) mellan onsdag o fredag! ska väl bli rätt kul...antar jag... hah.


annars idag så har ja faktiskt köpt mig ett par baggy brallor! mina gamla har gått sönder i arslet så går inte o laga dom längre, synd, va mina favvisar :/ nej men när ja får min lön kommer ja nog springa till kodjos o skaffa mig ett par till :D wiii ^^ ska kolla på outsiders idag, hört att de ska va en bekant till lilla mig som e med :)


19 dagar kvar!


hmm, annars då?


kommer nog lägga upp en bild på min tavla som ja köpt!


fan nu gick såret på min läpp upp igen :( bajs!

så svårt o Inte pilla på sånt! :P


Nej planer för den närmsta timmen: Sjunga, försöka städa, chillnani!


bopp :) <3

Av Mia - 14 september 2008 21:05

Hej snopp

jag är fortfarande bakis o klockan är ändå 21:05 heerrejävlar asså! händer inte ofta! ska nog ta en leverpastej macka me gurka:D Mmmm så gotta!


min lilla granne (Jill) skrev precis på msn att de är 20 dagar kvar tills den bästa dagen....o vilken dag kan de va da?? meine feuudelsedag! :D och Jills födelsedag...får man inte glömma, kommer hon nog o spöar mig...hahaha yeah.


önskar mig en minigris! en äkta minigris...skulle nog få heta Bettan eller så :) Eller Pooty Tang :D


haha jaja Mina mongoloider har fått nya namn förresten, anledningen är att de namnen är mkt fulare och mkt mer passande! Nämligen Pung1&2 (ja vi har mkt fritid) Men ah...jag har däremot fått ett nytt smeknamn jag också, Penis...fast från början var det Kuken...men efter mkt tjatande från min sida så blev de penis:) Passar mer in med pung pung :)


Är ensam igen, bebe åkte hem innan :/ Känns väldigt tomt här... :/


Nej nu har ja faktiskt tänkt o berätta om min helg! De blir väldigt kortfattat för vi gjorde inge speciellt i fredes...därav har jag inget minne av dagen ^^ Lördagen däremot va väldigt härlig! Började me dyk lektion på morronen.. var inte direkt sugen på de, o va faktiskt lite nervis eftersom vi skulle dyka första gången :P Men var jävligt kul! hade däremot förstor Mask för mitt lilla ansikte så fick in vatten hela tiden, plus att de inte fanns västar i mindre storlekar haha så jag fick nöja mig med att ha en rätt så löst stittande väst som bara dingla runt när ja simmade under vattnet! Men de gick ändå :D sen vid fyra tiden kommer man hem! helt jävla slut var man! o ja eftersom jag visste att ja inte skulle hinna till Ludde som skulle ha 20årsfest med middagsbjudning så käkade vi lite lite pizza o gjorde oss i ordning, missade bussen vi hade tänkt o ta men ja....två timmar försenade så stod vi ändå där hemma hos ludde o käkade av hans enormt goda Paj :D:D ååå sicken kladdkaka! haha...fick reda på idag att de även va kokosflingor i den! va nog super gott de me:D Kul att han blev glad för presenterna också! :) var en gummianka, bälte me 6 shotglas, blommor och ett vykort me lite pengar..! fyller man tjugo så gör man :) haha

Va en riktigt lyckad fest faktiskt! mkt mkt dansande! mkt härligt folk! skit kul o träffa alla kompisar :D och såklart spräckte lilla Mia sin läpp o fick tydligen näsblod(vilket ja märkte imorse) hahah....ramlade nämligen ur sängen som jag o Mar låg i och sov, och istället för att ta emot med händerna flög ansiktet rakt i golvet :D lyckat lyckat...


Har träningsvärk som perkele idag! haha fast tror nog att de beror mer på de jävla träningspasset jag fick stå ut me när ja dök men också på allt jävla dansande igår :D  Nej kort sagt så är ja grymt nöjd me dagen! ;)


Idag bestod mest av att sova och dricka cola, alvedon o vatten :P Klippte visserligen gräset också! lite stolt över de :P va rätt jobbigt^^ hahah Både jag o romi va lagom döda idag ^^


Ska nog sova snart, ska upp halv sju imorrn på morronen...börjar skolan ju! träffa klassen för första gången :P och ha lektion mellan halv nio till tolv...i miljö :S får se hur intressant de är.. haha :/

schmaaat ja ska ju fixa ett studentlegg också! åfan...


fiskminne :)


Nej äta o snacka tele äre som gäller ! sov gott babyfaces :D


ciao


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se