What a Twist

Alla inlägg under september 2008

Av Mia - 11 september 2008 16:16

FAN va ja e bäst!! :D:D Har lagt upp en plan för min framtid! (haha)

Lägger undan cash varje månad nu till allt möjligt, okej, främst till resa o körkort men ändå! de har ja redan lagt undan en hel del till, får ju ändå lön denna månaden också så :) men utöver de så sparar jag just nu pengar till möbler o dylikt inför en framtida lägenhet! Kan ju faktiskt vara rätt smart o ha cash till de så man slipper ta lån ;O mohahah! tatueringen får vänta lite till faktiskt...tror ja! :p e bra sugen på de också visserligen.


Men jaja, har köpt mig en tavla...de kunde ja faktiskt inte motså! och idag köpte ja små mini ljushållare...siper siper mega fräsha e dom! men dom ska ja nog ha i detta fula hål som kan kallas rum som jag just nu sitter i och försöker städa...hade tänk börja måla om väggarna till grått så man kan slänga på lite ny färg! :) Ohja...tanken var ju sån... sen så tror jag nog de flesta vet att mitt minne och min lata personlighet antagligen kommer se till så de inte blir av ^^ För jag e rätt död idag! Vet knappt vart ja ska ta vägen...hade kunnat rulla runt på marken eller springa runt naken på gården tills polisen kommer o ger mig böter eller nått. Oj...hade vart rätt kul tror jag haha...hände rju aldrig nått här :p


Igår förresten! va riktigt mysigt :D Jag va igår med mongolid 1&2, mange, micke o johnas i den fiiina lägenheten som jag spenderat större delen av min tid i denna veckan o glodde film, drack o käka gottis chips me dipp! FYY va gott :D de vi såg på va you,me and dupree! Så jälla ball :D hahaha o sista halvan av the simpsons movie...Man kan tro att man skrattat så de räcker åt den filmen...men med lite lite dricka i kroppen så ja...blev allt ännnu roligare än vare redan var! och sen behövde ja gå på toa o sova :)Hej!

ANNONS
Av Mia - 10 september 2008 15:40

jaa! jag lagar just nu mat haha :p faktiskt... vet inte om de går så bra, har satt på riskokarn iaf... så blire då torsk! va ja snabb o välja när pappa frågade va ja ville laga eftersom att när han göre blire ju gott liksom... och ja, nu sitter ja här fan och undrar hur ja ska göra :P Jävla peck!


haha...fuck this, går säkert bra ...ska fundera lite till...nån som har tips tills nästa gång ja gör torsk.. får ju faktiskt säga hej! visserligen blire nog pankakor nästa gång ja gör mat haha :p de är jag iaf bäst på så finns ingen tvekan om de ;D


Ska nog gå ner o se ifall man kanske ska börja me fiskjäveln...


Min näsa rinner, lagom jobbigt o va förkyld.. har vart de mer än en vecka nu och de blir varken bättre eller sämre, nej jag vill ha en kram :(ANNONS
Av Mia - 9 september 2008 22:46

så trött ja vart! ujuj.. satt o kollade på gamla bilder på en själv samt folk man känner, väcker en hel del minnen :)


Ska nog sola imorrn på morronen! så skönt, kanske få lite brunare händer?! haha... uhm ah...rätt sjukt, händerna e vita medans magen e brownie fin :o lite komsikt! men samtidigt deprimerande! Tänk om man kunde va lika brun igen som man va på balen (pressbilden)...hade vart helt ok faktiskt! :D


Going back to the corner where I first saw you,
Gonna camp in my sleeping bag. I'm not gonna move,
Got some words on cardboard got your picture in my hand,
Saying if you see this girl can you tell her where I am. ciaoo 

Av Mia - 9 september 2008 19:48

tjeenare tjenare smekarn!


sitter o sjunger till the script - the man who cant be moved. fyfan va gullig låt :P

Jadu, idag har ja fan faktiskt registrerat  mig på skolfan! de ni ;) betalade även den där kåravgiften på 340 kr så man kunde skaffa sig ett studentlegg, tro på fan inte att kameran som de fotar än med va sönder! o ja som frissat till mig! äsh! :p

Missade faktiskt lektionen pga de:P typ..haha..

ska fota mig imorrn istället! ska ju änna till stan ändå!

åfyffaaeen va vidrigt förresten! hahah :D ni anar inte vilken äcklig chock ja fick idag! hämtade ut mitt pass idag...ser ut som en nerdrogad nicole richie wannabe som precis blitt tagen av fabror polis...asså, seriöst... en jävla ckrackhoe :S hahah rätt hemskt faktiskt:P


Jallafall så gick ja o Mar till stan, fixade passet, sen käka vi på espresso house! o ja...tanken va att gå till duka för att köpa en inflyttningspresent till Magda, lite brickor som man kan ha över sig, när man ligger ner..som i t.ex soffan i den nya lägenheten..som för den delen e hur gigantisk som helst ;D liten koloss de där :P inte mig emot...kan man rulla runt o hoppa o ha sig :D whehehe Jalla fulla fall..tog ett tag innan vi kom till duka pga alla fina affärer de finns :D väl där märker man att de inte fanns nå sånna brickor som vi letade efter...Åhlens nästa! med ungefär 4 affärer emellan som vi va tvugna att kika i :D hittade mig en grå kofta på Vero moda...när ja träffar magda senare märker ja att jag hade köpt en likadan som henne xD haha. Jaja orkar skriva mer detaljer. Blev inga brickor! va för dyrt :P 400 spenn för EN bricka! :O jävla pengasugare e va dom e! så vi smet in på cassells o kollade...sen in på Tinzimara för o verkligen hitta nått fint som present! och de blev en stor jävla träfågel :O riktigt snygg faktiskt! :) så den står nu i lägenheten som prydnad (heter Einar förresten;). Va kvar i lägenheten ett bra tag...till ungefär 6tiden, o nu e ja här hemma o har precis käkat :D ska ringa lite fisapor snart!


Känner att de börjar bli dags att städa ut mitt rum så man kan få ordning på allt! hmpf juste..måste laga sängen nu med... :/


Ps. kan ju nämna att ja köpte en tavla igår! så nöjd ja blev:D skit grym e den! haha kommer inte ihåg ifall ja redan skrivit de dock....jaja fiskminne hej hure läget!?


Ahjaaaa! :D

pusss dåh!

Av Mia - 7 september 2008 23:18

så trött ja e! :( Mina ögon e helt blupp.


Kikade på trolltyg i tomteskogen på youtube innan, blev bara så förbannat besviken på skiten eftersom den strula som vanligt :(, så jag o älskling valde ist att kika på en rysk dykare som filmade sin egen död...hände för nått tag sen :s lite halv sjukt, var en av dyklärarna som "rekomenderade" de klippet... snackade  om olika saker som man kan drabbas av om man dyker för djupt, för snabbt eller nått sånt. Är en hel del skit faktiskt :o


Kom verkligen fram till att jag har två små mongolider som grannar/homies :P haha och att de är tvillingar ja...de gör saken ännu roligare :D  haha mohaha inget illa menat! :P haha


imorrn äre måndag! ska träna, om ja mår bättre dvs...annars kommer mia snora ner hela gymmet:D och ah..plugga lite...kanske köpa en tavla? får se hur de blir me de:p pappa ville inte att jag skulle köpa den, dels för att jag inte har flyttat hemmifrån än och för att den kostade 1500 kr, alltså pengar som jag kan spara till annat... fast jag har liksom inge snygg tavla nånstans...och ja för fan va snygg den är! riktigt snuskigt het är den :D och att papi inte ville att jag skulle köpa den...gör ju bara så man blir ännu mer sugen på att köpa den :p heheh

Ska även hälsa på Micke o se hans nya lägenhet...även kanske hälsa på på Sture gymnasiet! ehm... hade tydligen lovat min gamla turismlärare att komma o hälsa på.. eller nej, fel, Mar och Mag hade tydligen lovat att hälsa på...och därmed lovat att även jag skulle dyka upp... jiippii. så gåre när man inte är med och har nått o säga till om <.<


Övningskörde idag me baby:P lekte rallytant på plantagets parkering:D så nu vet jag att ja kan gasa och svänga ^^ det tar sig! nästa steg är att lära mig att parkera som en vanlig människa! :D haha


ska nog sova nu för jag har faktiskt ignet roligt för mig alls:(


nu när ja tänker efter..detta är min första vita helg på lite mer än hela sommarn! Duktigt duktigt :D öö


gonatt alla charmtroll o även fula troll där ute!

Av Mia - 7 september 2008 18:29

ah, idag vare den dagen...just den dagen jag pluggat och förberett mig sååå otroligt "mkt" inför ! haha, jo jag pluggade faktiskt en hel jävla del! och bra gick det! var dock inge prov på de bara små test!


Justeja... för er som inte vet så menar jag då dyklektioner, hade min första idag! :)


Jallafall så skulle vi först köra teori sen prova ut dyk kläder, min suit sitter riktigt fånigt tajt, fast jag brukar ju ha tajta brallor, linnen o sånt så man e ju van...Roman däremot, va väl nåågot obekväm ;p måste säga att jag tyckte inte de va nått fel på hans suit ! haha ;p

Efter de så packa vi in oss i bilarna o stack bort till Nautilus för o fixa vårt första bassängdyk! eaaah right, nått stort mongo hade krashat rutan in till bassängerna så de va glas i vattnet så var inte tillåtet o dyka där idag... fast va rätt skönt eftersom ja e lite lite förkyld :(


Brorsan gjorde nått riktigt sjukt till mat.... typ makrill (sk. filé) med potatis, LIMEsås och nå lökstänger :S....ärligt talat så gick det ner! men var väl inte riktigt min sexfantasi de där ^^

Blev feting sugen på kladdkaka me vispgrädde också, men ja pallar ej att baka nu! ska fixa diskmaskinen och sen övningsköra :D hahaha så stanna hemma ni som bor i halmstad, kan bli er sista dag i livet ;D


Va riktigt trevligt igår i Gbg på anhörigträffen, mamma dök upp på en del bilder från Tchad som hennes chef hade satt ihop till ett bildspel som han visade under infon! Hon var mkt brun :D höhö, kul att det antagligen bara e bonnabränna ;D Skit äcklig mat de käkar däremot, Gröna påsen mm-hmm! yummi.... my ass. och va ännu trevligare att träffa alla släktingar igen :D saknat dem :)


JUSTE! Jag klippte mig o slinga håret i fredes! va de jag inte ville nämna i bloggen häromdan, men nu har ju Romi sett min frilla så inge o dölja längre ;)


haha ska kika på trolltyg i tomteskogen ikväll! Fjant e så jävla ball :D


tja!

Av Mia - 5 september 2008 19:08

hej med mera.


ja nu har jag fan vart duktig!

simmat idag! mkt mer än 200 mete blv de! :)

jävla naglar, svårt o skriva här..


haha har solat ocskå...även k***t mig o lite annat ... nej så läser roman detta får han klura lite...för jag säger inget;) han märker imorrn då han kommer hit på kvällen:D imorrn ska ja för övrigt på anhörigdag i gbg, angående utlandstjänsten mamma grejsar me i afrika just nu! Sen direkt eftr ska ja upp till uddevalla o hälsa på min farmor som fyller 85! även gratta mormor min som fyllt 75 för et tag sen :p ska bli riktigt kul o träffa dem igen ;) inte setts på nästan hela sommarn:/ åååå min farmor gör underbara bullar, aka farmorbullar :D alla älskar dom! så äre bare ;9


nu börjar de bli jävla jobbigt o skriva me naglarna :@

nej nu ska ja plugga dykcert! 


tjaaarå fuckfaces D;

Av Mia - 3 september 2008 16:44

tjaaas


har nog bestämt mig! Ska börja plugga på högskolan iaf...haha så där rök alla mina planer om att jobba ett år:P (vilket jobb btw? ^^)  nej ringer de o vill att ja ska jobba nånstans...så tar jag de! går alltid att sjukanmäla sig :p blir Hållbar turism utveckling  som ja ska plugga i två år. två år är ändå rimligt eftersom de flesta utbildningarna kräver 3-5 år :P


min iPod shuffle e blau :D


jaja imorse...helvete vilken morron:P Har ett vagt minne av  att roman ringer i väcker mig innan sju imorse:P då var jag DÖD ^^ sen blir man sms spammad från alla olika håll, slutlgien ringer Magda kl tio o frågar om ja vill komma in till stan för dom hade börjat sin håla då som varade fram till kl två :p men ja stack iaf in ;) haha...käka min frukost på McD och sen vart de minishopping! grönt linne, orange färgad tunika o lösnaglar:D så nu sitter ja i mitt gröna nya linne med mina nya långa naglar o kämpar me att skriva i denna jävla blogg ^^ haha börjar bli fett irri nu när ja fått ändra nästan varje ord ja skrivit pga naglarna :Pska käka snart! Sen blire att titta på The Notebook! :D ska lipa sönder lite känner ja... har iaf hört att man kommer gråta :P får nog krama om nån av mina små mongolider :D hihi


haha


hej!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se