What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Alko-ho-lister

Av Mia - 13 oktober 2008 17:22

Är faktsitk skit hungrig :O som vanligt då ifs... hehe men är också hur nyvaken som helst! Slutade 12:00 idag som vanligt, men de första ja gjorde när jakom hem efter att ha käkat upp min pizza var att krasha i soffan till 110% ! Så sjukt trött...hela kroppen har kännts tung och har bara kännt mig allmänt dålig :S tror ja e påväg att åka på nått hemskt :( vill inte! vill inte! For fucksake :( ahhh jävla svettfläck va drygt de hade vart nu!:O nu när alla tentor, inlämningar och tatueringar, dykgrejs o mammas födelsedag närmar sig! Daaaamn :@


Skyller på ma Bro, han har ju gått o vart skit kass ett bra tag nu...o såklart... sprungit bar hit o dit i detta väder har ju ökat chanserna något enormt också >.< blää..ångest? Näääärå inte alls fan :(


Nej nu ska ja fanimej damsuga klart mitt rum (äntligen, efter ungefär 12398987 år) och övervåningen, fjäska för brorsan så han förhoppningsvis kan ta nedervåningen! Måste nämligen packa och sen sticka till MAgda också....har ju endel att plugga påe å så börjar man tidigt imörrn, kan va rätt gött faktiskt o bara ha 5 min till skolan :D mihii!


men va sitter ja här för ?! Fan hej då på er fuckfaces... vet ja e grinig just nu..men hey, ja har mina anledningar...bra anledningar enligt mig också ^^


ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se