What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

sicken miss fan!

Av Mia - 22 oktober 2008 17:05

Missade detta helt, trodde att jag skulle vaxa benen, låren o bikini linjen idag kl 16:30. Såååå feeeeel jag hade! Cyklade i varje fall dit halv fem. satt där en kvart. sen fick jag nog o cyklade hem igen. kollade på lappen där jag hade skrivit upp tiden. vad står de inte där då? "Torsdag 22/10 kl 15:45" stod det...ah juste. Schmock!


ahja, kvart i fyra va jag på Ica Maxi med Mamma och handlade inför middan...ska äta tacos ikväll. Vilket blir andra gången för mig idag. Martynas köttfärs är dödlig..den avråder jag mänskligheten ifrån att äta. Magdas också för den delen. Man blir fucked up i magen av den ja. Martynas bränner sönder käften på en. Undrar ifall min ens har nån smak? Borde nog testa nästa gång... om jag inte somnar dvs.

tillbaks till Ica Maxi! passade på att köpa en hårinpackning! blev Goldwell iaf efter mkt om och men (egentligen inte....överdrev där lite grann) Mamma hade redan köpt schampoot så då saknades de bara inpackningen för att jag skulle vara nöjd med livet en smula till. Så har jäääätte jäääääääääääääääääääääääääääääääääääääätte vackert hår nu som luktar gott:) Känner mig mkt mkt fräsh...hade visserligen känt mig ännu fräshare om jag hade fått vaxa bort hår-fanskapet som jag så troget och snällt inte rakat bort för att jag just hade tänkt att; Vaxa bort det.

Så nu ska jag gå som en luden pudel tills jag får bort skiten med lite smörja o ett antal vaxremsor. Accept it!


Nej nu hör jag hur mamma börjar bli lite sur..borde nog gå ner o äta nu! hihi :)


Kan ju nämna att jag överlevde redovisningen! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se