What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Hej hopp

Av Mia - 22 oktober 2008 19:54

regnet bara öser ner... kallt är det också.. är super sugen på film, glass och mina citron pinnar :) ska trycka ner dom ordentligt i glassen o sen bara mumsa :P haha


Går ärligt inte bra me pluggandet alls just nu.

Do your thang girl.

Nopp...försökte övertala mig själv, funkade de? näpp...helvete helvete helvetes helv!


Ahja iPoden e snäll mot mig just nu...verkligen...e så jädra party sugen just nu. Ångrar att jag valde att inte gå på Kåren idag :( Hade vart sjukt kul kan jag tänka mig... Även om de skulle va jultema, om jag nu fattade de hela rätt :p haha E lite skeptiskt mot det där, Kan ju ta en sak i taget först...som tex halloween? ;p haha

Pitbullft. Lumidee - Crazy...sjukt bra låt även om den ente e riktigt ny...men de e Metallicas - Nothing else matters också så ja tjena hallao.


ååå underhåll mig någon innan jag säljer nån(martyna) för nårra kameler, det hade faktiskt vart lite kul:P what a Twist ;) haha jävla torrtNej kan de så kan fan jag!


Ska bara ta lite glass först ;p


Bite me!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se