What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Fresh Fri Fly

Av Mia - 23 oktober 2008 11:55

ficken världens överraskning runt kl tolv inatt! Helt plötsligt ringer älsklingen o säger "öppna, ja står här nere!" yrvaken som jag va säger ja tebax "nee eller hur du bara ljuger"...haha så skrattar han lite o klämmer till me "Jo men jag lovar jag står verkligen här utanför öppna nu"

"Neej de gör du inte alls" mumlar jag o blundar, fortfarande inne i drömmen ja drömde...trevlig dröm va de faktiskt ;p

"Jo jag står här utanför baby"

Ahja jag bokstavligt talat släpar mig upp ur sängen o kikar ut genom fönstret....tror ni inte att han står där!!! :O Sötnosen hade bara hoppat in i bilen och kört till hstad för att överraska mig! :D haha snacka om överraskning! Vi brukar alltid skämta om att vi ska åka till varandra när vi snackat i tele. oh ja....nu vet jag de att ibland så händer de ;) Fast han åkte hem nu för nån timma sen ifs (bra för då hinner jag köpa hans present) hihi :p Men kommer på lörda igen! Då blir de dyk dags o likaså på söndagen! vilken är Romans födelsedag ;P


Nej nu håller jag på å plattar håret inför stan! Igår vart jag o mina små pungar bjudna till en maskerad med temat movie star! hahaha vi har våra små funderingar på ifall Mar ska va Pamela Andersson, Magda Jenna Jameson och jag Anna Nicole Smith...Troor hon va skådis av Något slag  innan bruden dog iaf haha dålig koll på sånt dära... finns säkert nån annan man kan va annars :D


Tog ett litet bad innan också :D va mysigt! saknades bara musik o tända ljus :) Det var länge sen! Allt för länge sen faktiskt.


Måste komma ihåg att jag ska köpa kontantkort till mobilen idag! Får ja inte glömma! Viktigt!


Ne nu ska jag fortsätta platta håret o skaka rumpan till Nik og Jay - Hola remix


uj uj ujjj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se