What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

jävla stolpskott!

Av Mia - 23 oktober 2008 15:58

vart Fan har ja vart de senaste dagarna?! under en fucking sten eller? :S

NU Ringde de ju från Spa Harmoni o säger "Hej du hade väll en tid hos mig idag?" vadå idag?...fan snackar dom om... och vipps så tänds ljuset, det var fan onsdag igår... jävla stolpskott som inte kan ha koll på vilken dag de är ens...så satt ja där igår i onödan! jajaaa...nästa torsdag har jag tid i varje fall, denna gången 12:30..ska fan inte glömma bort detta nu...o verkligen inte vilken dag. Jag vet redan nu att jag kommer vara ett riktigt pain in the ass för mina barn när ja blir en gammal kärring. Herregud va de kommer få stå ut me mkt från min sida :p hahaha


Jaja. Köpt present till Roman nu och jag hoppas han blir glad över de han ska få :) även lite krimskrams till mig! DE ni! ;)


puss haj!


17:27 hmmm...ändrade planer inför helgen. Utedyken som jag hade planerat att göra på lördan o söndan e inställda! Anledning: Oväder på ingång :o

jobbigt värre! Detta e sjätte veckan som vi vart tvugna att ställa in utedyken...ojoj...ahja nästa söndag, ja då får man hoppas att inget händer för då har jag planerat in att verkligen göra'ett! o sen söndan efter de igen! och förhoppningsvis e de över då. herrejävllar va jobbigt :P vill få de ur världen o slippa behöva planera mina helger efter detta:P haha e inte min starka sida sånt här!


Hahahaha brorsan berättade precis att pappa sagt en kul grej :p "Du o din syrra e precis som tecknade figurer" han menar nog antagligen allt stört vi kan hitta på xD haha...inte meningen att ni måste fatta de roliga i de hela, men gud va kul :D:D hahaha


Pankaks dags! :D hihi

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se