What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Fredag eftermiddag

Av Mia - 24 oktober 2008 16:29

Sitter och läser ur boken On Holiday. verkar ändå funka rätt bra...vill inte veta hur jobbiga de andra böckerna är...roligaste är att jag bara läser o läser, vet inte om ja läser rätt sidor ens, förhoppningsvis gör ja ju det med tanke på att vi gått igenom de mesta på lektionerna. Inte riktigt min sexfantasi det här nä, men livet är ju inte alltid underbart ;)


Nu måste jag sluta skriva mitt lilla fjuttiga inlägg här och sätta på vatten så jag kan göra tortelinis till köttet vi ska käka snart! Typiskt att just jag ska göra det nu när jag faktiskt verkligen sitter och pluggar (om man inte räknar med just nu), Min kära bror gör ju inte så jätte mkt vad jag märker, pappa e bara för trött efter jobbet...men jag har ändå två tentor nästa vecka. :( jaja tanken att det kommer fler chanser till att fixa dessa två prov ifall de skiter sig är ju iaf hyfsat uppmuntrande! :) faktiskt ! Sitter och kollar på mitt nya gosedjur som jag fick av roman när han överraskade mig mitt i natten, så söt den är :) nu återstår det bara att döpa den till nått spännande :P haha funderar på att skippa alla dessa torra namn jag brukar använda mig av annars (Lars-inge, Einar osv) Fast nu när jag tänker på det...Orvar hade nog nästan passat :P hahahahah jag e hemsk jag vet :D Eller bara Wednesday (romans idé) :p nej får nog dra lott om detta...


Brorsan har köpt sig Fable 2 idag... det spelet är farligt....för om jag ska vara ärlig så är det en av de vääldigt få spelen jag faktiskt tycker e roligt o spela :P Förutom the Sims, där man kan leka gud o ha ihjäl alla gubbar man skapat!


Nu hade jag faktiskt tänkt att skita i det här, och gå o göra som jag blivit tillsagd att göra...sätta på vattnet så de kan börja koka.. >.<


Har målat naglarna btw! Pärl-rosa ! :D haha...men funderar på att gå tillbaks till porrigt rött igen... jaja i-lands problem...så jobbigt asså.


Tjaaarrå


20:02 Paus från pluggandet.


Information om hur jag mår: Skitig-nödig.

Information om vad jag gör: mitt ben ticksar...De kallar det för omedveten onani, vem vet? ;p

Information om vad jag tänker: "Toalett" och "va gott med apelsin juice!" :D

Information om livets små nöjen: kommer inte på nått sånt just nu pga av hur jag mår ^^


och nu ska jag bege mig tre meter härifrån till toaletten!


Tjipp era päronbarn :D 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se