What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Mina nya silikon inplantat finns inte längre! :o

Av Mia - 26 oktober 2008 21:03

Hmm va hände på dagen i lördes då? Brorsan klippte sig! och undertiden som han klippte sig på Salong Capelli så passade jag o mamma på å shoppa lite på Maxi :P hehe...Vart endel småprodukter och en blomma för min del. Tanken med småprodukterna var att lägga dem i Romans present :) Som var en svart skinn-necessär! Riktigt fin om jag får säga de själv:D hihi

Men...samma dag som jag köpte den var jag o Mar inne på H&M... vad hittade jag inte där ? Jo, något annat sött ;D nämligen en Rosa lysande necessär för ca 50 kr...med ett stort Hello Kitty märke på ena sidan! Japp den var perfekt! Så den köpte jag ! Också en present till roman...dock menat som skämt :P och sött nog så var det första han tänkte på "hm jo denna kan jag väll kanske använda nån gång.." Tills han vände på den och såg hello kitty märket i för sig... :P


Han kom iaf till Hstad vid sex tiden å medans han käkade gjorde jag mig i ordning för utgång! Vi tog bussen kl sju...Mar åkte med oss, något mindre klar än vad vi var men allt fixade sig hos Magda :D

Väl framme så ser vi magda o mange i soffan...de tittar på film.. :o Kung Fu Panda! fast den var snart slut..o så kom nästa film då ja...nån konstig men ändå riktigt kul :P så medans vi glor på film o dricker gör Mar sig i ordning! Sen ploppar johnas in, sen Admir och även Peter kom förbi en liten sväng! :) Efter filmen tatt slut så ÄNTLIGEN startas Rockband o stämningen höjjs lite :D


Oh! oh! kan ju nämna att efter Maxi så stack jag till stan o köpte mig ett linne och en silikon bh! Smart idé, eller? :D haha vi får väl se... :D


beställer taxi och vi är framme i stan vid typ tolv tiden maybe? :o äsh skit samma Asian först! sen för ovanlighetens skull så vart det B&B ! Sjuukt lite folk! jävligt synd tycker ja...de e hyfsat bra musik där, bra mä utrymme o de finns bowling, biljard o bla bla... men ja...ja gillar stället..om de bara hade vart mer folk där ifs :p Träffade på min chef från Hotell Amadeus där också...va lite kul! hade jag verkligen inte förväntat mig! haha.... stod me roman vid baren och helt plötsligt dyker de upp nån breve mig o börjar snacka massa skit som jag verkligen inte fattar ett ord av och vänder mig om för att fråga vafan snubben sa...och där står han! haha :P suprise suprise!

Nåja...vi varade inte på B&B så jätte länge utan tillslut så vart de Valentine i alla fall!

Något mkt mer folk där... lyckades slå nån idiot i magen denna gången mä när jag o Magda stod o dansade lite för oss själva! var inte meningen att de skulle bli så jätte hårt denna gången heller...men har man druckit så har man :p får änna skylla sig själv om man ska komma o va jobbig o tro att man får känna överallt o sen dansa som om man ägde tjejen man dansade med. usch! Äckligt! Och dessa GAMLINGAR! :O herrejääävllar! :P hahaha en av dem var enormt motbjudande! trodde att han var 19bast och råhet! Men sanningen var däremot något annorlunda ;p haha ännu äckligare blev det när han stod och spanade in oss tjejer och drog handen över håret...det ända som saknades var att han skulle slicka sig om läpparna! fast då hade jag nog spytt :s Eller några andra äldre människor (vi snackar 50+ alltså) nudå, en gubbe med en stor stor stor stor stoooooooooor ölmage (inte meningen att överdriva här men den var gigantisk) stod och pillade en annan kärring mellan benen bakifrån vid baren...väldigt diskret också...haha not.


ja min BH då! haha kan ju nämna att redan på B&B fick jag problem med den eftersom jag dansade rumpan av mig och svetten började komma så ja...började klistret tappa fästet, men jag försökte hålla humöret uppe ändå! :D Mar och Roman fick hjälpa mig att hålla den uppe med olika dansställningar! :D haha och hur, ja de får ni fantisera om själva mohaha :D

men ialla fulla fall så på Valentine släppte den helt! mitt i allt dansande märkte jag att halva bhn hängde nere vid magen! Sexigt sexigt :D hahaha så jag slet av mig den och vi började leka med mina klibbiga silikon inplantat :D haha tillslut fick Roman tag på den och slängde ut den bland allt folk som stod å dansade :D hahahaha såå underhållande! Såg inte vem som fick den på sig...men hoppas de var nån liten fjortis som fick den Schmack rakt i ansiktet :D ooo då hade jag mått så gott :Dhihi


mot slutet fick jag även mar att dra av sig sin! Magda vart lite lessen o tog den ifrån oss...var ju tydligen hennes :P haha

När det väl var dags att sticka så...ja någon måste ha hört min bön för direkt utanför valentine stod det en taxi, ledig och redo att bli använd! Så jag o Roman hoppade in och drog hem! i spö regnet:( Hade så jävlla ont i fötterna! och i örat, men de e en annan historia! :D haha

sov underbart gott iaf :) Denna gången vaknade jag upp på morgonen med ett rent och osminkat ansikte! Hade tydligen orken att tvätta av ansiktet innan jag somnade den här gången :P För ovanlighetens skull.... haha måste erkänna att jag inte är någon skönhet efter fester ;p sanningen kommer verkligen fram i den här bloggen ! :P hahah


Nej men efter att ha förberett mig mentalt till att orka gå upp ur sängen så gick jag ner till köket..mamma o pappa satt o tittade på tv...De väntade på att ja skulle komma för att hjälpa dem med frukosten som Roman skulle få upp till sängen eftersom han fyllde 25 idag ;) å ja..efter vi käkat våran frukost däckade jag o älsklingen grymt snabbt igen:P vakande vid halv två...var vakna i fem minuter o sen sov vi stenhårt igen till typ tre :p såå skönt! Sen så ja...Videomix, eller hemmakväll vare visst, o Maxi gällde sen för våran del..hyrde en film...blev the scorpion king två...jävla kass C film var det...se inte den vad ni än gör! helvete :p haha. Tanken bakom filmen var ju fin men fyfan.... usch.

nåja..mamma gjorde en otroligt god middag idag:) Curry ris och kycklng med curry sås...pappa gjorde en underbar sallad till maten mä! :) Sen såg vi då den "braiga" filmen samtidigt som vi käka tårta ! o sen så åkte roman hem :/


o nu sitter jag här...ska nog läsa igenom mina turism anteckningar...men siktar nog ändå på att spika betygen ordentligt vid nästa chans till Omtenta för både natur o turism ämnena. Att göra tentorna vid just den här tidpunkten är verkligen inte bra...dålig timing för mitt liv helt enkelt :s

Nej så detta har vart min helg, vart ett jädra långt inlägg ja vet, men jag e stolt över er som ens orkat läsa så här långt...det värmer om hjärtat :P haha


Kom fram till att jag e enormt sällskapsjuk också! På tal om inget speciellt. Onsdagen och fredagen spenderade jag hemma...torsdagen var jag iaf på stan på dagen o umgicks....men onsdagen o fredagen, ja, det var två hemska dagar i mitt liv...måde nästan psykiskt dåligt asså :P haha

Bör nog äta upp min Ben&Jerry glass nu! smak: Chocolate Fudge Brownie ;)


Grattis älskling! :) Bara 25 år kvar tills du är 50 nu :P höhö

<3


todeloo!

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

27 oktober 2008 20:35

Jävla vilket inlägg :P

http://SandraNHuyen.blogg.se

 
Ingen bild

Jeee sant

28 oktober 2008 23:03

jaaa lätt längsta inläget nånsin .. jag hade kul den helgen baby ..specielt när vi slängde B-hån .. haha :D älskar dig baby e.i ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se