What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

För att inte tala om imorgon...

Av Mia - 28 oktober 2008 19:53

...Så vill jag inte ens prata om måndagen helst haha

hittade inte till tenta salen....skämmigt men sånt är livet! Hade nog inte gjort så bra ifrån mig ändå, så no harm done ;p

Nej idag har jag bara tagit de otroligt lugnt...slängt sopor...(spelat Fable...haha va tvungen o testa! :o)o så ja...pluggat...finns inget tråkigare, man ska inte bli tvingad till att plugga! Visserligen e högskolan en av alla sådana dära frivilliga saker! MEN...jag är inte den som är den ;)


Jaja, igår var jag me hela klumpen (som består av: Magda, Mange, Mar, Admir) :Dmesta dels Mar o Admir eftersom Magda fick sig lite shopping nojja o lyckades dra med sig hela sin familj å mange till Ekohallen! :p Så ja...Blev underhållen av de andra två mupparna ist ;) De gjorde ett mycket bra jobb kan jag tillägga!

Glömde nästan det viktigaste! Mar, Magda o Mange skrev in sig på Nautilus igår också ja :) Känner hur fastare lår och vältränad mage börjar närma sig...inte med stormsteg men det kommer! Jag ser ljuset i varje fall! :P


Orka GIS frågor, det bara strular till det i skallen på en...


Undrar hur morgondagen kommer gå, men kommer iaf eventuellt bli utgång på kvällen. Kåren har tydligen nån Halloween fest! Ska försöka dra dit, hade vart sliskigt kul tror ja! Har inga förväntningar över ens själva tanken.... men som jag såå många gånger sagt och märkt av erfarenhet så äre då de blir som grymmast!


Nej ska nog återgå till min tillfälliga hobby... tyvärr...


-come on! Be my superfreak ;) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se