What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Fredag

Av Mia - 31 oktober 2008 10:33

ahh...i Onsdes vare Kåren som gällde! Halloween tema så självklart va vi utklädda:P ja va en Häxa :D haha underbart...hittade en svart slimmad klänning i garderoben som ja köpte för 40 spenn på Bloms i nånstans i dalsland när ja gick i åttan...å då varen inte direkt slimmad:P Verkligen inte över boobsen i varej fall! haha Men nu...ojoj blev riktigt nöjd faktistk :D o så köpte man sig en Häxhatt på maxi för 20 kr! ;D Svart läppstift som försvann me all dricka under nattens gång o vitt smink...vetifan om de höll de heller faktsikt....va gryymt kul :D Mar va en Död Sture elev hahah ;D (slitit sönder en svart sture tröja o mkt mkt mkt vitt puder i fejjan...såg nästan ut som en crackhoe ett tag:P Självklart svart läppstift o svart runt ögona för att likna en död Emo ...klockrent faktiskt!)

Magda va bara död:D

va me nårra i klassen, edward, jocke, emilia o Affe...jocke vart en präst o emilia en djävul me blinkande horn :p..grymt snygga va dom ;) höhö


Nååja för mkt dricka för min del :P haha men ändå! Fick reda på dagen efter att jag tydligen hade skrikit youtube ! över hela salen när musiken var avstängd för nått liveband skulle säga nått... Killen som sjunger hade sagt nått i stil me "ni har säkert hört denna på youtube" o bla bla därav mitt youtube vrål.. >.<....hade även försökt lura upp magda på scen så vi kunde spanka de som spelade, skrika nått cp i micken o sen bara springa därifrån.. på brist på annat o göra får ja för mig en jävla massa stört i huvvet när ja e kalasfull :p Hemma hos Magda igen slocknade jag i deras soffa...ramlade ner på golvet me huvvet före efter mobilen...hur ja kom upp igen har ja ingen aning om! haha men ja vaknade iaf med samma utstyrsel som jag hade på mig när ja slocknade...sminet var kvar...åtminstone runt ögona håret va lika förjävligt som de va kvällen innan...hade tuperat upp de något ordentligt:P hahaha Martyna hade däckat i Garderoben också :P haha :D


Men aah...ungefär elva på dagen får ja fart....skulle ju vaxa mig halv ett! så in på toa, tvättar mig, bort me sminkfanskapet o borstar tänderna o komme rut i lagom tid till att min buss precis kör förbi busshållplatsen...så fick skjuss hem av Peter som inte hade nå bättre för sig...riktigt snällt av han! :)


när ja komme rhem sitter mamma i köket o kollar på nån serie på sin laptop :P o medans ja börjar käka frukost kommer hennes confession, hon har sökt till ytterligare två utlandstjänster! Fast denna gången sökte hon till Afghanistan och Kosovo. Hon tyckte att nere i Tchad vare mer som en solsemester på ett sätt...så hon vill prova på vad de innebär me lite mer action. Sen så trivdes hon så bra med Tchad så varför inte liksom? :)

Så i köket satt vi o snackade ett tag medan ja åt mina havrefras :D


Sen märker ja att klockan närmar sig tolv...måste ju duscha! men snabbt o gjort o tillslut är ja nere på Spa Harmoni o vi sätter igång direkt! Istället för att hon vaxade ben, lår o bikini linjen så vart de bara låren o bikini linjen...anledning: Jag hade glömt mina strumpbyxor till min svarta häxklänning dagen innan så eftersom jag hade odlat hår i tre veckor och mina ben började likna romans ben var det rätt uppenbart att ja rakade av mig de :P haha  men jag slapp inte lidandet för det! Är glad att jag bangade brazilian...riktigt jävla glad...min fifi hade nog inte existerat om jag hade gjort de....hade typ blivit avdragen av alla vaxremsor :P ojojoj va ont de gjorde :( haha men nu e ja len :D o bokat en ny tid den 8e december strax innan vi sticker iväg! bam bam bam :D


riktigt bakis var ja hela dagen kan jag ju nämna! hade tänkt o sova efter ja vaxat mig men vart inte riktigt så så jag slocknade istället vid tio tiden på kvällen..ovanligt tidigt för min del :p Brorsan hade försökt o väcka mig eftersom ja somnade i soffan...han hade petat på mig försökt prata med mig, inte förens han skrek mitt namn vaknade ja till ^^ 


Idag ska jag till Gekås i ullared :D förhoppningsvis hitta mig en pirat dräckt! funderar på att skita i Kattklädseln! eller ah...beror på :p hmm... äsh vi märker! Om ja inte hittar nått i ullared så förhoppningsvis hinner vi tillbaks till Hstad innan sex så ja kan springa in på buttericks :D


nänä ska skölja ur min hårinpackning nu o sen käka frukost!Mina lår e bejbi lena:D <3 mihi


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se