What a Twist

Alla inlägg under oktober 2008

Av Mia - 22 oktober 2008 17:05

Missade detta helt, trodde att jag skulle vaxa benen, låren o bikini linjen idag kl 16:30. Såååå feeeeel jag hade! Cyklade i varje fall dit halv fem. satt där en kvart. sen fick jag nog o cyklade hem igen. kollade på lappen där jag hade skrivit upp tiden. vad står de inte där då? "Torsdag 22/10 kl 15:45" stod det...ah juste. Schmock!


ahja, kvart i fyra va jag på Ica Maxi med Mamma och handlade inför middan...ska äta tacos ikväll. Vilket blir andra gången för mig idag. Martynas köttfärs är dödlig..den avråder jag mänskligheten ifrån att äta. Magdas också för den delen. Man blir fucked up i magen av den ja. Martynas bränner sönder käften på en. Undrar ifall min ens har nån smak? Borde nog testa nästa gång... om jag inte somnar dvs.

tillbaks till Ica Maxi! passade på att köpa en hårinpackning! blev Goldwell iaf efter mkt om och men (egentligen inte....överdrev där lite grann) Mamma hade redan köpt schampoot så då saknades de bara inpackningen för att jag skulle vara nöjd med livet en smula till. Så har jäääätte jäääääääääääääääääääääääääääääääääääääätte vackert hår nu som luktar gott:) Känner mig mkt mkt fräsh...hade visserligen känt mig ännu fräshare om jag hade fått vaxa bort hår-fanskapet som jag så troget och snällt inte rakat bort för att jag just hade tänkt att; Vaxa bort det.

Så nu ska jag gå som en luden pudel tills jag får bort skiten med lite smörja o ett antal vaxremsor. Accept it!


Nej nu hör jag hur mamma börjar bli lite sur..borde nog gå ner o äta nu! hihi :)


Kan ju nämna att jag överlevde redovisningen! :)

ANNONS
Av Mia - 19 oktober 2008 23:05

Ohjoj Kan ju nämna kort att de va utgång i fredes för våran del! :) va riktigt trevligt! vart den vanliga rundan denna gången också; nämligen Asian Palace och sen Vallentine! börjar dock bli utråkad på stället eftersom man sett exakt samma folk alla senaste gångerna :o haha dansade så svetten rann från alla möjliga ställen på kroppen även denna gången mä! ;) mohahah


Märkte att vår dyk-kompis stod vakt på Valentine denna gången! va riktigt kul faktiskt! hade ja inte riktigt förväntat mig men :p


Men iaf...kom hem vid fyra tiden på natten, och sen upp vid halv nio-nio tiden på morronen dagen efter då Min faster, hennes man och min farmor kom och skulle överraska Mamma :D hahah va rätt kul eftersom hon inte hade en blekaste aning om vad som skulle hända, och så tidigt! både hon och pappa hade ju vart ute i fredes dom me! ;) haha nej så de vart champagne frukost strax efter att våra kära släktingar kommit :D och sen lyckades vi lura med mamma in till stan med! och hela vägen ner till Form där hon fick sin spa-behandling i ungefär 1½ timma! så nöjd hon vart ;) När hon väl kommer hem är det dags för nästa överraskning, hennes bror med fru hade hunnit komma hem till oss...dukat upp en super god buffé och ah...bara väntade på att hon skulle komma! :D efter buffén vart de lite presentöppning o de hon fick var...såklart en skämtpresent bl.a ... ett par träplankor och lite silvertejp! som skulle föreställa dykfenor som passar alla storlekar! däremot fanns det ingen garanti på att man skulle slippa hudskador av dessa saker. Men jaja sen kom det lite mer seriösa presenterna då! ett par äkta dykfenor, nått dyrt vin eller champagne lr va de nu kan ha vart:o och sen hade jag o älskling köpt henne en kofta, jag o brorsan köpte även en liten sten till henne med texten "älskade mamma" ingraverat på! länge sen jag såg henne så här glad :) sen chillade vi lite och ah....ännu mer mat....tårta time, (Jävligt mätt var jag vi det här laget!) då kläcker pappa nästa överraskning(igen)...nämligen halv sex på kvällen så skulle de komma en taxi som skulle köra oss till Heagårds Skafferi (restaurang)...och ah.... Kan ju bara nämna att hela hela kvällen var riktigt lyckad!! :D och för första gången på hela året hade mamma inte någon kontroll över dagen...visste ingenting om vad som väntade! haha brukar ju alltid vara tvärtom...men var nog skönt med en paus tror jag! :p ;)

Så idag vart det ännu mer mat....jag var nog fortfarande mätt efter gårdagen men vart iaf först en jävla god frukost, sen bara nå timmar efteråt kom det asian mat, och kort efter blev det en stor stor choklad tårta...jag trodde jag skulle kravera >.< hahahah aldrig vart så mätt! såg ut att va i 7e månaden eller nå :P men gott vare!

Grannarna kom också förbi o överraskade! hon fick även en present från dom med :) ett presentkort från dykskolan! valfri dykutbildning :) de e inte illa! :)


men men...imorrn är det den stora Dagen...då blir hon 50 ;) eller ok....om  inte ens två timmar! :P


och på söndag nästa helg blir älsklingen 25 :) ;)men tebax till livet då....åkte till Magda och pluggade efter all tårta o så! vi vart äntligen klara med vårt projektarbete! så nu ska de bara lämnas in och sen ska vi fixa i ordning en suverän redovisning ;P eller åtminstone en redovisning...fucking shit hatar att redovisa! :/  svettfläck....Ne nu ska ja kolla resten av min underbara mail o se va som står på! o sen sova kungligt i min säng!


Gonatt o sov gott skitungar ses kanske imorrn eller nå spännande i den stilen då ni kommer vakna av att ni behöver gå på toan och kissa för att sen äta frukost, jag ska käka Mannagrynsgröt ;) de ni era suckers! nej verkligen nu...gonatt.

ANNONS
Av Mia - 17 oktober 2008 15:31

äntligen har cashen rullat in ;)

Så nu kan man lägga undan ytterligare pengar till resa, lägenhet o tatuering! chok-o-licious!

Å äntligen kan man betala räkningen på nautilus så man kan börja gå dit igen, samt yves-rocher räkningen! :D och såklart...betala skolbäckerna >.< suck...


Ångrar en sak dock! Att jag inte lagt över den nya musiken ja har hemma på min iPod! :D


Hum snart kommer herrn i huset hem och jag funderar på om jag ska va snäll och göra mat till oss lagom tills att han öppnar dörren :) men jag funderar som sagt på det än så länge ;p hihi

Har min marabou choklad o mumsa på tills vidare!-Everybody scream, to be a V.I.P Everybody is important to someone


chillnani

Av Mia - 17 oktober 2008 13:03

Aaa..låter la gott elle?? ;)

Men fan de va de inte! :(

Roman Köpte färdig lagad lasagne igår till mig så ja skulle överleva dagen utan han här hemma :p men seriöst...har bara tagit några tuggor och det har redan tagit stopp, köttet smakar skit och själva pastagrejset bara mjöl :s viidrigt! :O:O Så lessen ja blev också, ja som hade varit så sugen på lasagne ändå sen skolan igår :( haha


Men men...får nog göra mig en macka eller nått :) höhö

Köpt asgott bröd iaf!

Njaaajaa ;) snart ska jag bege mig till tatuerarn o hoppas attt de fortfarande har en ledig tid för mig o Pung1&2 den 12e november! skulle va grymt faktiskt...men annars får ja vänta tills efter vintern me denna tatueringen också! :p 


nu har ja fastställt exakt vilka kolörer(tror jag det stavas?) jag ska ha på mitt rum! Väggarna ska va bruna! och en röd fondvägg blire! :) Kanske att väggarna vid fönstret blir röda...eller ? hum nää skiter nog i de, får bli brunt! :D Komme fram till varför jag fäller så mkt hår också...har en über känslig hårbotten :o naaaehe nytt schampoo här va ;) Maria Nila produkterna e riktigt bra mot detta! Så blir nog dessa :) eller så struntar jag i dem o köper Goldwells nya serie Repair...luktar gott och märker ny skillnad direkt efter första inpackningen :) å de e ju faktiskt rätt bra !

beslutångest? haha


Efter Ikea idag så åker jag o Roman hem till Halmstad igen..dear old Halmstad...  Nu har de ju börjat bli höst också, hade det inte regnat lika ofta som de gör så måste jag nästan säga att de e jävligt fint o vackert ute! alla nya färger o så :) Får nog bli en låång höstpromenad snart :)


Nej men, kanske utgång ikväll! maybe maybe :) har vart sugen på att dansa röven av mig sen i onsdes faktiskt! Fast denna gången ska jag inte dricka fullt så lika mkt som senaste gången.. vart ju en händelserik kväll/natt/morron! Inge trevligt däremot, men lagt de bakom mig till 200% och taggad för nästa event! ;) Pluss att mamma fyller år på måndag me så henne ska vi fira ;)


Ska nog slänga lasagnen...vägrar ta en tugga till! Förlåt älskling...men jag kan bara inte äta upp den :(

Av Mia - 16 oktober 2008 18:04

denna svampen asså...kallas för Jätteröksvamp! Sånt här mysigt ser man när man pluggar flitigt :( Den går att äta också för er information, om man nu skulle vilja äta svamp. I dont :s

Ser fan ut som två tumörer :S skönt att MAgda håller med mig om de här ;p

Av Mia - 15 oktober 2008 13:09

Peter: "Brian, there's a message in my soup...It says 'ooooo'"

Brian: "Peter, those are cherios."


Chris: "Brown is the color of poo"


:D


Stewie: "Lois! Lois lois lois, mum mum mum, mommy mommy mommy mommy, ma! ma! ma! ma! mama! mama!"

Lois: "WHAT?"

Stewie: "Hi"  :Dnäh nu orkar ja inte mer.. >.<

Av Mia - 15 oktober 2008 12:43

vaknade av att roman ringde o väckte mig imorse ungefär kvart över nio, så trött ja va! jag ville bara krypa ihop som en bulle under täcket...oh så varmt och mysigt de va där under! medans de va sjukt kallt i resten av rummet! Han har förresten lagt ett nytt golv i hallen hemma hos sig! Ska bli spännande o se hur de blev! :D ;)


Ska åka ner till landskrona imorrn nämliegn :) och då tänkte jag passa på medans roman jobbar, att gå till tatuerarn o verkligen boka in oss! eftersom man e tvungen att betala en bokningsavgift...och ah... jag vill verkligen! :p ska Försöka tvinga me roman till Ikea också :D kolla på lite nya möbler! vill bli av me de flickiga stuket som dränker detta rum :o asså...dags för en mer vuxnare miljö här vah, tack! ;p nåja tog mig tid för nån vecka sen att ta ner alla posters som jag glömt bort fanns vid fönstret :S haha, till o med Martynas tomte armé försvann...visserligen har ja sparat den, men ändå ;p


Neee mitt bonsaiträd har börjat tappa löv! Fäller värre än en katt just nu :o men de ska tydligen va normalt när den kommer till en ny miljö,,,o tydligen så passar sig inte mitt rum :o blä.. bara den inte dör, haha då blir ja lessen ;p


Idag är de skitväder...va hände me solskenet?? å hur fan ska vi kunna plugga i detta regn :O :O Känns som att ett IG e väldigt nära nu :( ingen bra början de här inte... fucking Fuck!


Ska sluta skriva här nu, blivit intresserad av en hemsida nämligen...personalzodiac.com tror ja den heter! Läste om mitt stjärntecken(Vågen) och tro de eller ej, men den sidan prickar mig direkt asså! Åtminstonde till 99% vissa saker stämmer inte, men som sagt till 99% så är allt rätt :p denna meningen stämmer däremot till 100 : Although they have an aversion to those who are rude, they themselves can frequently be disconcertingly brash and blunt.  och jag måste erkänna....fick slå upp nästan alla ord i den meningen, och jag ORKAR inte förklara vad de står så ni får faktsikt vara aktiva och slå upp de ni inte förstår själva ;P hahaha..såvida ni inte e grymt duktiga på engelska och fattar ändå! :DAlltsom allt, jag mår bra idag!

Högmusik och badkaret som gäller nu!

Ciao bella ;)

Av Mia - 14 oktober 2008 22:21

känns som om jag fått en rak höger prickad rakt på näsan min...Göre skit ont :S bara kom, sådär utan vidare...ahja inte mkt mepluggandet idag inte.. Magda hittade en bok på biblan iaf...wow ett steg närmare! (Y) yääy!


Har glott på 51th dates me Adam Sandler...eller va filmen nu heter :p rolig va den iaf, Sitter här o sjunger för mig själv till en massa låtar...har fortfarande inte orkat möblera om, jag orkar inte :P kommer bara bli tvungen att damsuga igen och nej...de är bara inte jag de där :P haha Får bli en annan gång...som tex när ja köpt lite nya möbler och fixat målarfärgen till rummet! då ska ja ta minst en hel dag åt detta hål faktiskt. Tro det eller ej ;)


nehepp nu laggar datorn igen då....musiken stannar och min mage börjar må illa igen...kanskeinte va bra me chokladen o colan innan? njaaajaaa lite uppoffringar måste man göra ibland då  o då ;D va fanimej värt de!


whöhöh...ska tjata på som fane nu på twinsen att börja på nautilus, vill så gärna börja dansa funk...inte själv helst... inte lika kul då :p men ah, vill dom inte så ska ja nog ta tummen ur röven o gå dit ska ni se ;p...Juste...Afro Dansen...fan hände me den? hahah helt glömt bort den där :p oops.


nehe nu fick ja ont i käken också...nu börjar ja fan bli lite fundersam? :o haha


Nej dagsför singstar á la Mia nu! ;) sätt i öronpropparna :D


tjipp!Nej nu kommer några fräsha bilder från Lägret jag var på me klassen :o...för typ hundra år sen men ändå!

 

Mia Skogsmulle!

 

Tälten! :o

 

Mars sexiga stövlar

 

Grodan Lars-Inge!! :D:D  som jag råka tappa :(

 

Äkta mat de här!  höhö

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se