What a Twist

Alla inlägg under oktober 2008

Av Mia - 14 oktober 2008 17:49

Har mina små funderingar att sticka på konsert i Köpenhamn den 6e December! nämligen Nik og Jay som spelar då...! grymt bra, även fast musiken e på danska till mesta dels...men får ni chansen att gå in på youtube så spana in dessa två rappare så ffs gör'ett ba!! riktigt bra :)


Har däremot ångest inför de två tentor och projektarbete som ska göras o lämnas in väldigt väldigt snart :s Men men... kommer nog lösa sig på något sätt asså. Får man hoppas iaf!


Snart kommer pengarna rulla in på kontot också, det kommer vara en ljus stund i mitt vardagsliv just nu :P Är inte på världens bästa humör denna veckan...börjar som pricken över i:et bli sjuk mä, å de hade ju inte vart så väldans kul! :p


Sticker som sagt snart till the Caribez, ska bli underbart!

 Oj nu kom de en ny låt ! Pitbull ft. Dj Laz - move shake drop.... denna e då grrryymt skön att släppa loss till ;) hahaÄsh ska snart ner till Jansabryggan o inspektera livet där nere...(projektarbetet u know) aldjdlkadnkasndadmas da.dmakmalkfm


Hej hej.Ooooh!!! ooooh!!! Glömde nämna att ja visste vaxa mina armpits! :D:D hahaha starkt gjort av mig:P låg o vred mig under vaxremsorna xD
Har även bokat tid till vaxning av fulla ben pluss bikini linjen...bangar brazilian denna gången faktiskt ;p haha sanningen svider!


Do you wanna be my Corona & Lime? :D

ANNONS
Av Mia - 13 oktober 2008 17:22

Är faktsitk skit hungrig :O som vanligt då ifs... hehe men är också hur nyvaken som helst! Slutade 12:00 idag som vanligt, men de första ja gjorde när jakom hem efter att ha käkat upp min pizza var att krasha i soffan till 110% ! Så sjukt trött...hela kroppen har kännts tung och har bara kännt mig allmänt dålig :S tror ja e påväg att åka på nått hemskt :( vill inte! vill inte! For fucksake :( ahhh jävla svettfläck va drygt de hade vart nu!:O nu när alla tentor, inlämningar och tatueringar, dykgrejs o mammas födelsedag närmar sig! Daaaamn :@


Skyller på ma Bro, han har ju gått o vart skit kass ett bra tag nu...o såklart... sprungit bar hit o dit i detta väder har ju ökat chanserna något enormt också >.< blää..ångest? Näääärå inte alls fan :(


Nej nu ska ja fanimej damsuga klart mitt rum (äntligen, efter ungefär 12398987 år) och övervåningen, fjäska för brorsan så han förhoppningsvis kan ta nedervåningen! Måste nämligen packa och sen sticka till MAgda också....har ju endel att plugga påe å så börjar man tidigt imörrn, kan va rätt gött faktiskt o bara ha 5 min till skolan :D mihii!


men va sitter ja här för ?! Fan hej då på er fuckfaces... vet ja e grinig just nu..men hey, ja har mina anledningar...bra anledningar enligt mig också ^^


ciao!

ANNONS
Av Mia - 12 oktober 2008 20:37

Förbannad, riktigt jävulskt förbannad är vad jag är... länge sen jag vart så arg så händerna skakar och alla tankar, all moral och vett försvinner.


Fyfan.Nåja... bara två månader kvar nu tills vi sticker härifrån! Skönt äre.

Av Mia - 10 oktober 2008 11:51

Skulle göra vad som helst för att någon skulle vilja byta med mig just nu :P haft sån jävla värk hela tiden och igår bara exploderade det! haha nej inte vackert, fagert, coolt eller sött detta...bara grose.


Vart ingen vaxning idag...får nog bli epilatorn då ist...ska nog be Magda göra det, den tjejen e ju ändå trotsallt bra på tortyr så kommer bli ett jätte bra resultat :D hoppas jag >.<


Men I alla fulla fall så ska jag ringa till tatueraren i Landskrona, de hade tydligen tid till oss flickor den 12e November! Låter skiiiiit bra för mig :D så ska ringa och verkligen boka in oss idag :) eller rättare sagt, snart, så fort jag borstat tänderna, handlat lite på konsum och sen letat upp telefonen som antagliegn ligger under min säng, ja då ska jag ringa! Äntligen! Blir glad bara jag tänker på att ett datum är spikat för min tatuering :)


Och så ja.. Lite tråkigt äre...nått gick tydligen fel när nautilus skulle dra månadsavgiften fårn mitt konto denna månaden, eller snarare förra månaden! och nu..i förrgår fick jag en påminnelse samt en extra avgift eftersom jag tydligen inte betalat...hur fan skulle jag lista ut det?? är inte direkt det jag sitter och funderar på dag ut och dag in, nej verkligen inte!


Köpte mig en påse godis igår! Och inte vilket godis som helst, utan SKUMTOMTAR!! :D:D:D:D inte käkat de sen i Mars eller nått säkert! mina små favvisar :D


Ska nog släpa mitt arsle och mitt osminkade face till Konsum nu o köpa lite nödvändiga saker som skulle göra livet enklare :)


juste....ska ju damsuga också... Fan!

Av Mia - 9 oktober 2008 15:41

Woosh!


hej alla barn!


Gud va ett toalett besök hade underlättat min livssituation just nu :) Har inte pengar på mobilen, mms funktionen verkar inte vilja funka och jag orkar inte laga mat...eller ah, värma upp soppan! :D köttsoppa á la Ica!


Denna dagen har jag verkligen varit känslosamt störd i skallen....varit glad samtidigt som jag haft lust o bara sätta mig ner o gråta floder? haft den känslan nästan varje dag den här veckan nu :S sjukt äre!

Käkade på Stantons igår med familjen :) jätte mysigt! Vill jag verkligen göra om igen!

Idag gjorde vi faktiskt något i skolan också för den delen! en datorövning som tog en jävla lång tid:P inte fattade jag så mkt heller....långsamt gick det...men vill man att de ska bli bra ska man itne stressa ;) haha :D

Ska nog boka tid för vaxning av armhålor och ben tills imorrn om de har tid...förhoppningsvis har de ju de! och sen..nästa vecka...BRAZILIAN :O :O DÅ^vill jag försäkra er om att en liten tös kommer böla som en lama xD lär göra riisigt ont :P men första gången ska ju vara speciell, oavsett vad de handlar om :P sant? ;p


aww va gott mina blommor luktar :) satte en bukett blommor jag fick i födelsedagspresent precis vid skrivbordet! luktar underbart! och mitt Bonzaiträd har ja placerat snyggt vid sängen! den här jäveln ska ja inte låta dö faktiskt! ska lägga ner hela min själ i detta träd :P hehe


Nej ska nog damsuga o möblera om nu :) känns rätt !


pousss!


15:50 Neeej! förlåt jag ångrar mig! Känns inte alls rätt! men ska nog damsuga iaf :( nej nu vart ja sådär störd igen...snyft :(

Av Mia - 7 oktober 2008 22:54

Äntligen har hon kommit hem! Saknat henne :)


Fick ett jätte fint halsband som hon köpte nere i Tchad, hon köpte även ett likadant till sig själv :) så fort hon betalat för dessa två halsband vart säljaren otroligt snäll och gav henne ett armband och en skinnpåse på köpet, då förstod hon att de lurat skjortan av henne :P men ändå! Jag blev jätte jätte jätte glad! :) Massa annat fint köpte hon också, vart två handgjorda knivar till pappa och brorsan...riktigt fräcka faktiskt! och en massa trämasker! :D

Var riktigt intressant att lyssna på allt hon hade att berätta, allt hon varit med om och hur det var där nere över huvudtaget ! Visst, själv skulle jag aldrig i hela mitt liv kunna förstå mig på hur det verkligen är där nere bara genom att lyssna på det min mamma varit med om, men hon har verkligen varit där och sett allt hemskt och även allt vackert där nere, en sån chans i livet kommer inte ofta! Får jag den tar jag nog den också:P Ska bara börja inom militären o allt de där som jag skulle gjort men som jag glömt och förträngt :p ^^


och ja...brun e hon! och ännu hemskare; ingen bonnabränna inte! :o hon har verkligen legat i o solat hon ;)


välkommen hem mammsen !


NEj har faktiskt städat mitt rum idag! fast damsugningen kör ja me imorrn innan familjen ska ut o käka :) ska nog även möblera om i rummet så man kan få lite space, fan sängjäveln e helt felplacerad :o innan kunde jag ju dansa o allt möjligt här ;) Ja träna också för den delen! men nu, nänä! skyller på att det är anledningen till att ja inte tränat på länge ;p hehe


Ringer dig snart älskling! :D pusspussss!

Av Mia - 7 oktober 2008 15:52

Spelar So What med Pink på hög volym och baslådan i full gång! Underbart :D Ska bara börja städa nu! och sen...ringa till den dära tatuerarn! Fan va att man ska va så förslappad att man inte orkat gå dit >.< ahja måste iaf höra om han har tid till en! annars blir jag lagom frustrerad! är verkligen på G nu gällande min tatuering! Ska bli riktigt riktigt fin :) har även hittat den perfekta draken att ha på benet...men den får som sagt vänta till efter jag vart på solresa i varma länder! öj öj!


I got my rock moves ;p


oj...märkte precis en räkning som ska betalas! :o ajjsingbajsing!

Av Mia - 6 oktober 2008 21:07

jävlar va sjukt folk de finns runt omkring än...helt stört är det. Blir så förbannad av bara tanken på folks invalida betéende.


Nej fan, i vanliga fall skulle jag inte sitta här o va det jag just nu är..irriterad, men fan...dagen före mensen så va gör man? PMS haha


Fan helvete va ja bävar mig inför det...jävla äckligt kladd är va de är. vissa dagar i månaden önskar man att man vore man. Tror de flesta damerna här ute i världen kan hålla med mig om detta ^^

Borde kanske städa lite ? åtminstonde lägga tillbaks alla kläder i lådorna så de ser ut som ett lite litet helvete än ett gigantiskt helvete, och så jag kan se min säng igen...och kanske då sova i den till och med? :P Kan ju va smidigt!

OooOOooOOrkaAaAaaAA.


Boo-yaa!


Vart ingen tatuering idag, utan ska dit imorrn o höra om han har någon ledig tid...vilket han troligtvis inte har efter vad jag har hört! Så blir nog att man får bege sig ner till L.A eller kanske Lund ? :)

Juste...glömde att nämna att de inte blir en drake än! Utan ist V.I.P i nacken :)


nej nu ringer älskling :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se