What a Twist

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

hellu kermit

Av Mia - 9 november 2008 22:54

aahh bajs trötter!

haha igår var det dealing with the baksmälla som gällde! Även när älsklingen kom....sov som en liten gris även då :P

Hade kul som attan i fredes! As usual:P höhö

Tog en hel del bilder också! Kaaanske att ja slänger upp några av dem här! Känner mig lite halvt tvingad faktiskt, var ju inte igår direkt, som jag bjöd på några smaskiga bilder! mohaha :D

Jaja de va förfest på de vanliga stället! En del nytt folk vare denna gången däremot! Tre flickor från min förra klass; Elin, Carolina o Thesse! :D Kul o se dom! o minst lika kul o partajja me dom;) Sen kom Mars lilla pojke Admir, han tog då med sig sin kompis som i sin tur tog med sig två andra tjejkompisar :P haha ja nytt folk som sagt.... annars vare twinsen, mange o herman! Peter, Rasse, Lasse o en kompis till dom var också förbi en sväng! :D


Och tyvärr var ja en jävla syndare den här kvällen, fan jag som skulle va så duktig o inte feströka igen :P Och lyckats riktigt bra med det ett bra tag också! Men jaja...man kan ju inte lägga ner sånt helt, på studs, eller hur? :s


hahaha MEN, nu kommer det stora MEN:et. Magda var nog den person som gjorde hela kvällen komplett för min del!

Kalasfull! ända ordet som passar, och det räcker inte ens till! ojojoj :D näää tösabiten va bra rolig haha :P


Kan ju nämna att inträdet på Valentine inte var gratis denna gången! vi vart lite lite besvikna över det:O Men när vi kommer in på stället märker vi varför. Strippor! tjoho....nåja tjoho för alla er kåtakillar som verkade gilla det i varje fall :P

Visst...men liksom...tänk på oss tjejer? Hela dansgolvet vart ockuperat av en massa personer som skulle glo. Vi som ville dansa? Vi som inte var ett skit intresserade av kvinnliga strippor då? Nej...Det var faktiskt sorgligt: P haha

Men nog om det! :D hihi


Tillbaks till verkligheten!

Idag äre söndag! å Såklart, dyk-dag!

Tanken var ju att allt skulle va klart efter detta, nästa dyk var liksom planerat i karibien!

Men icke... nene de skulle såklart bli skitväder i lagom tid tills att vi blivit klara med dyk nr 1 för dagen... så när vi kommer upp va de inte många av oss som va sugna på nästa dyk. Så ja, sista dyket är inplanerat nästa helg, en söndag! :D jajjemensan!


Va en jädra massa maneter denna gången. Äckligt fan! :o Tog endel bilder idag med, eller snarare så vare pappsi som skötte den biten! även några omedvetna filmer lyckades han få till också! :D Grattis ;) haha

Fast de vart änna bra filmer, om man inte tänker på att han täcker för kameran då o då eller råkar filma mammsens rumpa av "Misstag" (hmm)

:p haha


och bara för detta så längtar jag tills näst nästa måndag! då ska de fanimej va avklarat!


Nåja efter dyket åkte vi hemmåt, beställde pizza på pappas order...farsdag ska ju firas ordentlig elelr hur? ;D whehe

o sen åkte mina föräldrar på bio me några vänner till dom, medans vi Barn hade annat trevligt för oss :p sov bland annat 90% av tiden...grymt skönt XD kanontrötta efter dykningen! Samt att både jag å roman led av träningsvärk :p haha


Nu har han iaf åkt hem :( min lilla vante!


så ska nog logga in på msn o spana läget, e ju inte alltför ofta ja e inloggad där inte! :p


tjipp o allt !


Jo här kommer de allt lite bilder från i fredes! :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se