What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Besluts ångest!

Av Mia - 14 november 2008 09:33

Sitter och har grymt enormt mycket beslutsångest, så som bara jag kan! ;P

Får den här ångesten över nästan allt haha...fast på något sätt har jag ju ifs fått mitt liv till att flyta på ändå! ;D


Men jaja, just denna gången handlar det om ett par svarta shorts från cubus, dock jävligt snygga och drömde om just ett par sånna förr förra helgen när de va utgång! :P skulle passa sjukt bra med mitt leopardlinne ju!

Men... svarta shorts kommer de alltid att finnas gott om... och jag har inte de så jätte bra ställt med cash just nu. :/ BLÄ Bajs och Celleri.


Har precis tvättat håret också :) Torkat de me min Massage-Hårfön :D höhö

Även lockat till vissa slingor som ente ville va lockiga idag. aa mkt tid man kan lägga ner på sånt hära :P

Någon dag ska jag nog försöka mig på  o fixa en mini afroo :P haha

Vem vet, kanske man skulle passat i de? :o

även testat min deo från Ming Shu serien (Yves Rocher)...så de blir den parfymen idag också :) Luktar fantastiskt gott ! :D Lite diskret sådär också ;)


Så det som e kvar o göra just nu e följande:
- Föra över lite pengar till mitt konto, kl. Nu

- Måla och fila naglarna, kl. när ja njuter av mat i magen :D

- Sminka mig! Kl. efter frukost

- Äta frukost :D:D kl. Strax

- Ringa Mar o se om hon e vaken, kl. 10:00 :D


Har träningsvärk idag också förresten! :D


Uäää min mage is killing me


You, change your mind,

Like a girl, changes clothes. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se