What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 november 2008

Sugen på min tatuering juu :(

Av Mia - 15 november 2008 18:07

Ska till Tatuerarn vid Magda nu i veckan o höra om tider i Januari/Februari. Hade vart guld asså :D


För övrigt var det utgång igår!

Jobbigt att det var igår istället för idag bara :( De flesta verkar ju gå ut idag också. Men det var himla bra ös igår!

Även fast vi bara va 4pers som förfestade:P höhö

Nämligen Mar, Admir, Rickard och jag. Fast träffade Magda å Mange o lite mer folk väl ute i stan! :D

Denna gången tog punchfan slut faktiskt! :D haha och även min Dooleys ^^

Nu måste jag snart planera in och spara pengar till en tysklandsresa! Lär behövas om ett litet tag :p


En sak som var jobbig igår dock var att hela dagen hade jag haft nå konstig magkänsla av att ja skulle få flipp o bli grinig på fyllan :P hahaha inge trevlig känslan eftersom de oftast stämemr :P

Men men de va nästan i slutet innan Valentine stängde som ja blev grinig bara:D som tur var...Har ju vart värre :s men anledningen var: Alla fick för sig att jag var sur och skulle fråga varför jag var sur xD Å då blev ja sur :P hahah


Den kvällen var magda lesbisk också :D eller aa....sa hon till alla äckelpundare som var jobbiga:P haha

Tanken bakom var ju att de skulle låta henne vara:P Fast de funkade itne så bra haha Speciellt inte när hon fick kommentaren av en afrikan "Det är luugnt, det finns lesbiska hemma i afrika med, så jag är van!" Och fortsatte vara jobbig:P Vissa tände ju på de lagom mkt så :D höhö

Ny strategi nästa gång? ;D

Transa? :D

hahaha nej usch nej.


Vaknade kl åtta på morgonen av min mobil, klart hade man ju glömt o stänga av alarmet:P Vart sugen på ett glas vatten...försökte resa mig upp men bestämde mig snabbt att jag ska nog ligga ner ett tag till och sen resa mig upp Saaaktare :D för att itne riskera något ^^

Sen slockande jag igen! Blev väckt ett antal timmar senare av Mar och Admir som kommit, "upp o hooppaaaaaa mia, upp o hoppaaaa mia!" och när dom inte fick nån respons från min sida bestämde dom sig för att båda skulle stå o knuffa på mig och sen försöka välta över mig eftersom jag då låg i Boll-format med täcket lindat om huvet för att stänga ute världen xD haha


Sen så bestämde dom sig för o spela rockband....åå så kul ja >.< Stackars mig fan. Stackars lilla lilla mig som låg precis vid teven o högtalarna >.< ääävla sadister!


Magda den lilla hästen mådde inte ens dåligt heller :( haha varför slipper hon alltid det?! varför :o


Nu väntar jag bara på att roman ska komma så jag kan få en kram o en puss :) sen vill jag åka till hemmakväll och köpa skumtomtar och en ben&Jerry glass :D Eller chips o dipp....va bra länge sen nu!

Vart nämligen överlycklig idag när jag skulle käka frulle hos magda, tyckte det var nått i min bh som skavde på :P Då när man skulle inspektera vad det var så märkte man, ojsan! En hundralapp! nämen :D:D:D:D

sen efter lite annat sökande i byxfickor o så, så hittade ja även 80 kr :D

Happy day!


Nu börjar jag känna av mysstämningen hemma! Mamma har satt på cdspelarn på väldigt hög volym och nu sjunger hon xD

Kommer nästan in i gunget jag mä :D 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamma

16 november 2008 20:14

Kul att läsa din blogg men snälla ge f-n i tatueringen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se