What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Hur Kunde jag?!?!?!

Av Mia - 21 november 2008 17:25

Hahah jag har bokat tid till Brasiliansk vaxning!! :O :O

Var sten säker när jag tvingade med jill o mar o admir för o boka tid! men när vi bestämde datum och tid blev det helt plötsligt väldigt verkligt hahaha :P Helvete vad ont det kommer göra!!

Tur är iaf att jag fick Mar till att också göra de ;P hon har tiden direkt efter mig haha, Nej detta får vi inte banga! ;)


Mammas första kommentar var: du e galen ^^


haha, jo ja e fortfarande uppe i varv efter detta...en sån liten sak som att bara boka tiden och jag e redan sprallig som en liten 5åring som träffat jultomten :P herrejäävlar.


Utgång ikväll också:) bara ta "nån öl" eller så ;P haha

Ska titta på när Mar/Mag färgar håret på jill också!


Inget dyk denna helgen förresten :)

Roman kan inte för hans bror fyller år. Men skönt att inte behöva ställa in en massa roliga påhitt pga dykningen denna helgen! :)Snart äre dags för studiebidrag! :D:D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se