What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Lördag!

Av Mia - 22 november 2008 16:54

åå så stort huvud jag hade imorse!

Kom hem vid tre inatt, lycakdes tappa smörpaketet på nått vänster så förpackningen var helt smackad när jag skulle ta en macka^^ Hade tydligen skrivit en hel del sjuka kommentarer i väla magazin tidningen...brukar vanligtvis skriva i sånna tidningar ifall de e nått ja vill ha eller köpa :P haha

Lyckades slänga alla kläder som låg på sängen till en fin hög på stolen ist...men däremot hade ja tydligen glömt o borsta tänderna o tvätta bort sminket haha hade en andedräkt som kunde döda imorse:P och jag såg sjläv redan död ut xD


Men var grymt kul igår! Som vanligt ^^ haha


Nåja, idag äre Party i haverdal som gäller!

Ska nog ha en kjol och ett svart linne med ett sidenband runt halsen....vet inte vilken kändis som har det men har en sån jävla idé torka så ska va skit tråkig och skriva Paris hilton på armarna och däremot sminka mig jätte fjolligt :D hahaha

Kommer inte alls se ut som henne XD


Marylin Monroe hade jag hellre vart, kan man ju köpa outfit till inne i stan, men har ja pengar till de? nä!

Spenderade 400 kr igår....Jävla ångest med tanke på att jag egentligen bara skulle ha med mig 200 kr. Fan vad jag hatar mig själv för de :( haha


blööö nu ska ja fixa håret!


TJo!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se