What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Måndag :D

Av Mia - 24 november 2008 16:35

De har snöat idag!! :D:D Fint väder har de vart också faktiskt ;)


Fastän att mitt humör hela dagen har vart toppen så har jag vart gristrött hela tiden också :/ Vaknade av mig själv vid åtta tiden imorse, kunde inte sova...drömde en massa skit som fick tankarna på spinn och sen gick de bara inte ^^ Hoppas fan kunna sova ordentligt inatt! Var länge sen jag verkligen kunde sova sådär riktigt gott :S

Har inte fått använda internet på hela dagen (samt gårdagen) så vart lagom glad när jag äntligen fick ett "ja" från pappa :P


Nåja skulle egentligen gymmat idag! vart inte av xD Ingen som orkade eller hade tid typ :P Så ska bli imorn! Men jag åkte ändå till stan däremot! Med Martyna, och så träffade vi Magda där inne :) Köpte mig en liten nr 4 på pasta vagnen också! Prisvärt! matorgasm :Dhumhum, förde över bilderna från i lördes till datorn idag också! hahaha ja dom va verkligen sevärda :P Inte vackra, men sevärda ;D Kanske att jag får för mig o slänga upp nån liten härlig bild här! Kanske.


Kan ju tillägga att jag, Mar och Mag var allra sämst utklädda :P hahah

Ja sket i Paris Hilton, körde på lindsay lohan så vart en kortkort kjol och ett svart linne med ett sidenband runt halsen... såg ut som om jag bara skulle ut på en vanlig fest xD Men aaa hade verkligen hoppats på Marylin Monroe utstyrseln...men men, nästa gång ska ja lägga ner min själv i de ;) haha

Var jävligt kul däremot! Under kvällens gång fick ja testa på o va en "Rasta-man", hippie och nå freak med en gasmask på :P haha :D


Ska nog lägga upp bilderna på facebook ifs! :d eller nää, magda får sköta de ;p


Hej hej! ska beställa böcker nu! :D


Orkar bara bjuda på två bilder!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se