What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Dont talk about it boy, Be about it boy ;)

Av Mia - 26 november 2008 16:23

Sov hos magda inatt! vi kollade på the mist och over her dead body! varken Mar, Mag eller jag kunde sova inatt :P alla tre låg o vände o vred på sig, och alla tre tänkte samma sak nästan... nämligen att "Fan de andra måste störa sig på mig när ja vrider på mig hela tiden" o sånt skit....förutom mar ifs...som fick för sig att det skulle komma monster spindlar och käka upp henne:P (spindlar från the mist) haha :D nåja....va på gränsen till ett ordentligt break down på skolan idag...var så trött så kunde inte fokusera på något...eller någon :s men men vi klarade oss igenom det ändå på nått vänster! var på Maxi en sväng också! där blev jag övertalad av en säljare från tele2 comviq, att skaffa snackis paketet...så snart kommer mia ha abonemang...fast fördelen med det här är att jag är inte bunden till att ha abonemanget en viss tid utan kan gå tillbaks till comviq kompis, och kontantkort om jag vill,  när jag vill :) Så känns itne som om jag förlorat nått på de! Det ända jag väntar på ett de ska ringa upp mig för att de ska få lite uppgifter som de behöver för att kunna slutföra hela grejen.


Grejen...det ordet är det bäst påkomna ord någonsin! Funkar till allt :D haha


Uhähähä nu ska jag hitta på något! funderar på att sova en halvtimma o sen fixa mitt hår...ska ut ikväll! Shola balola ;D


Hej! Önska mig sov gott nu!

Jag hade gjort det för er :p

haha typ


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se