What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Yrvaken

Av Mia - 28 november 2008 17:17

Vaknade för ett tag sen... känner mig fortfarande helt lost, tog sin tid o komma ner för trappan också för o hämta mina kläder :p


För den delen så hörs musiken nerifrån köket tydligt. Samt mamma :P hihi

(det är positivt mamma! Om du skulle läsa detta :P)

Jag är en tuff brud i lyxförpackning

Snart matdags också! :D


För övrigt så har jag och Martyna haft en riktigt svett-pass på Gymmet idag :P Är faktiskt riktigt stolt :p haha

Men ingen får fan röra mig imorrn, okej älsklingen får visserligen...Vip ;P Men chansen är inte stor att jag kommer röra mig så mkt imorrn.

Jävlar, visste att de var nått jag glömt!! Ska ju ut o springa me brorsan imorrn :P hahaha

Där sket min lata dag sig...

Ska plugga också! Och Måla mitt rum ifall roman tar me sig lite färg :D

yeye...Nu ska jag käka!

Men innan de så måste ja bara säga att gjorde ett jävligt bra inköp på Vero Moda idag! vart en brun klänning ja ska ha på nyår, samt tre par riiiiiktigt fina trosor ;D allt för 250 kr, eftersom butiken öppnar på nytt efter att de fixat ny inredning!

mohahaha så glad ja va, hela själen mådde riktigt gött asså :D haha

Köpte även tre vitlöks ciabattas, och en tub me mjukost me bacon.

Jag ska ju inte ut idag så ;p


haha


puss hej fuckfaces!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se