What a Twist

Alla inlägg under november 2008

Av Mia - 17 november 2008 22:19

Hur kommer det sig att de bloggar som är som mest intressanta o läsa och har flest besökare, i stort sätt enbart handlar om mode, eller ifall bloggaren är överdrivet snygg? okej, snygg kan jag ju förstå...Alla vill väll titta på något fint liksom? Skaffa pixbox eller nått  faan!

men modebloggare, det finns ju hundratals sådana! :O herregud....något jag aldrig kommer lyckas med >.< hahah

nåja, ska fortsätta skriva på mitt sätt, om mitt liv, och annat konstigt som jag kan tänkas komma på!


Pappa tycker Fable 2 va kul :P tadaa!


Idag har jag tränat! tog det relativt lugnt...men testade däremot på en ny maskin. En som tränar armmusklerna. Jag hade inga vikter förutom den sk. "grund" vikten som alltid finns med när man lyfter, nämligen 9 kg. jag kunde inte göra mer än två åt gången! hahahaha jag är så patetisk så jag själv tycker det är underbart ! :D Fick till och med hjälp med att göra två åt gången av Mar. Det var inte dåligt alltså, det blir bara bättre o bättre :P haha


Mitt mål är att klara av minst 23 kg på den.

Mia om 10 år ^^


Hmm...sen efter träningen vart de både ångbastu och torrbastu! Mitt ansikte var fritt från svarta äckliga igentäpta porer efter det :D och så skinande len min näsa var! haha för ja, glänste gjorde den....


När jag äntligen kommit hem sätter jag mig o spelar lite, faktiskt :$, samtidigt som jag dricker en stooor kopp med varm oboy med lite kaffe i! mumma!

och ah...Mitt i allt blir jag våldgästad av Magda, Mar och Jill! som vill komma upp på mitt rum och titta (?).

jaja jag skalar potatis och går upp till mitt rum...där ligger alla tre i min säng som maskar och skrattar. Vet inte åt vad men skrattade gjorde dom i varje fall :p De gillade min röda vägg btw :D:D


Kan ju nämna att det skett en uppdatering av mitt rum sen förra blogginlägget! nu är det fyra färger...den ljusbruna kola färgade saken har jag slängt upp på ytterligare en vägg! Och har kommit fram till att, innerväggarna vid fönstret ska vara ljusbruna, sne-taks väggarna ska vara röda och resten mörkbrunt! Kan tänka mig att ni som läser det här inte har en blekaste aning om vad jag snackar om och undrar hur fan mitt rum kan vara format, Får nog rita en bild i paint! hahaha

Kanske att jag ska ha en vit border som delar väggarna på mitten...lär bli rätt mörkt annars. Dock är ju det mysigt? rött å brunt? Jajjemen det är det! Mitt rum kommer se ut som en skogs-cirkus när jag e klar :P hahaha


Hmm...Ska ta mig en banan nu! är hungrig :)- Hoppas nu detta blir av!

ANNONS
Av Mia - 16 november 2008 23:22

min mamma har läst min blogg!!

Kan jag ju inte skriva vad jag vill längre , attans ;)

haha


Maten var jätte god mamma!

:p


Så jaha, Har något jag däremot måste erkänna!

Mitt rum har blivit roligt! har just nu tre olika färger;

Körsbärsröd, limegrön, och terrakotta(eller hur man stavar det?!)

Den limegröna rutan är från innan sommaren då jag fick en snilleblixt att ha limegröna väggar med en brun fond vägg. Ja det låter ju som det låter, har jag märkt såhär i efterhand! :D haha

Och nu har en del av en annan vägg varit testkanin för den körsbärsröda färgen! imorgon ska jag fortsätta att måla väggen brevid kola-brun :D haha

terrakotta färgen e den gamla som jag haft i evigheter^^ för att itne tala om min fräcka border som delar väggarna på mitten! hmmm.


Idag har jag ätit jätte god mat, sen ätit en jätte god ananaspaj och sen en äcklig toscatårta =D whehe även kollat på två filmer har jag gjort! Tropical thunder, som jag o roman såg på bio och någon annan cheerleader film ;p kommer ej ihåg namnet, men hey minnet är som det ska vara! ;)


Vart ingen dykning denna helgen heller förresten...

Anledning: det ända som skulle kunna ställa till det för våran sista dyklektion... Storm. :s

Blåste som in i helvete och regnade och haglade :/ blä så tråkigt !

Hade mina små förhoppningar att det skulle vara över nu, dykningen alltså, men icke. Nästa helg igen ? Får bli på lördagen då med tanke på att jag är bjuden på maskerad på lördagskvällen...

Ska ju vara självaste Marylin Monroe! :D haha

nåja, det ska nog lösa sig!


Jag å roman hyrde en film igår också :) The mist, skräck film, if u say so...själv tyckte jag att den var väldigt vidrig och sorglig så jag grät nästan till den :P haha


Ska försöka se Atonement nu till veckan :) Skulle sitta fint med lite gråtande haha, skämta baaa.

Nej men den ska tydligen vara väldigt bra och för att inte tala om känslosam!

Ladies night only.


Har inte så jätte mycket att tillägga för tillfället förutom att jag har hittat mig ett par jätte fina skor, (klackar), för 400 kr som jag la undan tills imorgon... och jag kommer nog inte köpa dessa. Gör jag aldrig när jag lägger undan något. Har nog hänt kanske 3-4 gånger? :o tyvärr. Riktigt fina var dom! Fast ska nog leta efter vinter skor istället med tanke på att vintern lär ju komma samtidigt som jag kommer tillbaks från det varma landet :o


Ungefär....om inte så kommer den nog som i fjol, vid påsken ^^ haha

vart e vi påväg egentligen? ^^Träning imorrn! Tjoho!


puss hej!


ANNONS
Av Mia - 15 november 2008 18:07

Ska till Tatuerarn vid Magda nu i veckan o höra om tider i Januari/Februari. Hade vart guld asså :D


För övrigt var det utgång igår!

Jobbigt att det var igår istället för idag bara :( De flesta verkar ju gå ut idag också. Men det var himla bra ös igår!

Även fast vi bara va 4pers som förfestade:P höhö

Nämligen Mar, Admir, Rickard och jag. Fast träffade Magda å Mange o lite mer folk väl ute i stan! :D

Denna gången tog punchfan slut faktiskt! :D haha och även min Dooleys ^^

Nu måste jag snart planera in och spara pengar till en tysklandsresa! Lär behövas om ett litet tag :p


En sak som var jobbig igår dock var att hela dagen hade jag haft nå konstig magkänsla av att ja skulle få flipp o bli grinig på fyllan :P hahaha inge trevlig känslan eftersom de oftast stämemr :P

Men men de va nästan i slutet innan Valentine stängde som ja blev grinig bara:D som tur var...Har ju vart värre :s men anledningen var: Alla fick för sig att jag var sur och skulle fråga varför jag var sur xD Å då blev ja sur :P hahah


Den kvällen var magda lesbisk också :D eller aa....sa hon till alla äckelpundare som var jobbiga:P haha

Tanken bakom var ju att de skulle låta henne vara:P Fast de funkade itne så bra haha Speciellt inte när hon fick kommentaren av en afrikan "Det är luugnt, det finns lesbiska hemma i afrika med, så jag är van!" Och fortsatte vara jobbig:P Vissa tände ju på de lagom mkt så :D höhö

Ny strategi nästa gång? ;D

Transa? :D

hahaha nej usch nej.


Vaknade kl åtta på morgonen av min mobil, klart hade man ju glömt o stänga av alarmet:P Vart sugen på ett glas vatten...försökte resa mig upp men bestämde mig snabbt att jag ska nog ligga ner ett tag till och sen resa mig upp Saaaktare :D för att itne riskera något ^^

Sen slockande jag igen! Blev väckt ett antal timmar senare av Mar och Admir som kommit, "upp o hooppaaaaaa mia, upp o hoppaaaa mia!" och när dom inte fick nån respons från min sida bestämde dom sig för att båda skulle stå o knuffa på mig och sen försöka välta över mig eftersom jag då låg i Boll-format med täcket lindat om huvet för att stänga ute världen xD haha


Sen så bestämde dom sig för o spela rockband....åå så kul ja >.< Stackars mig fan. Stackars lilla lilla mig som låg precis vid teven o högtalarna >.< ääävla sadister!


Magda den lilla hästen mådde inte ens dåligt heller :( haha varför slipper hon alltid det?! varför :o


Nu väntar jag bara på att roman ska komma så jag kan få en kram o en puss :) sen vill jag åka till hemmakväll och köpa skumtomtar och en ben&Jerry glass :D Eller chips o dipp....va bra länge sen nu!

Vart nämligen överlycklig idag när jag skulle käka frulle hos magda, tyckte det var nått i min bh som skavde på :P Då när man skulle inspektera vad det var så märkte man, ojsan! En hundralapp! nämen :D:D:D:D

sen efter lite annat sökande i byxfickor o så, så hittade ja även 80 kr :D

Happy day!


Nu börjar jag känna av mysstämningen hemma! Mamma har satt på cdspelarn på väldigt hög volym och nu sjunger hon xD

Kommer nästan in i gunget jag mä :DAv Mia - 14 november 2008 09:33

Sitter och har grymt enormt mycket beslutsångest, så som bara jag kan! ;P

Får den här ångesten över nästan allt haha...fast på något sätt har jag ju ifs fått mitt liv till att flyta på ändå! ;D


Men jaja, just denna gången handlar det om ett par svarta shorts från cubus, dock jävligt snygga och drömde om just ett par sånna förr förra helgen när de va utgång! :P skulle passa sjukt bra med mitt leopardlinne ju!

Men... svarta shorts kommer de alltid att finnas gott om... och jag har inte de så jätte bra ställt med cash just nu. :/ BLÄ Bajs och Celleri.


Har precis tvättat håret också :) Torkat de me min Massage-Hårfön :D höhö

Även lockat till vissa slingor som ente ville va lockiga idag. aa mkt tid man kan lägga ner på sånt hära :P

Någon dag ska jag nog försöka mig på  o fixa en mini afroo :P haha

Vem vet, kanske man skulle passat i de? :o

även testat min deo från Ming Shu serien (Yves Rocher)...så de blir den parfymen idag också :) Luktar fantastiskt gott ! :D Lite diskret sådär också ;)


Så det som e kvar o göra just nu e följande:
- Föra över lite pengar till mitt konto, kl. Nu

- Måla och fila naglarna, kl. när ja njuter av mat i magen :D

- Sminka mig! Kl. efter frukost

- Äta frukost :D:D kl. Strax

- Ringa Mar o se om hon e vaken, kl. 10:00 :D


Har träningsvärk idag också förresten! :D


Uäää min mage is killing me


You, change your mind,

Like a girl, changes clothes.Av Mia - 13 november 2008 15:44

haha kolla in den här!

http://www.pown.it/wiipown.php?uid=2156


Skrattade nästan så ja grät när ja såg den :P

Äkta tidsfördrift! haha


å när ni ändå håller på kan ni ju spana in denna också!

http://www.pown.it/wiipown.php?uid=2417Har tränat på Nautilus idag igen! Och det verkligen känns i kroppen hur duktig jag varit :D Knappen vara stolt !

Köpte även en farsdag present i efterskott till pappa! :)

Eftersom mamma fick en sten med texten "älskade mamma" på sin 50årsdag, så ville jag å brorsan ge en likadan till pappa fast med texten "älskade pappa" på.

Har inte haft tid till o bege mig till just den affären som säljer dessa stenar innan så blev det att jag gick dit idag efter träningen istället, hittade dock ingen sten med den text jag ville ha så det blev istället texten: "Världens bästa farsa!" istället :)


Har tydligen läskat pappa med mina Ben&Jerry glassar som jag konstant köper med mig hem, så idag när han kom hem efter tandlkäkarn så hade han handlat på ica med...och såklart köpt en sådan glass. Han tyckte att han förtjänade den eftersom han var så duktig och fick stå ut med tandläkaren :P hahah


Gick med martyna till konsum också, ja den tjejen har en underlig humor. Hela, ja nästan iaf, hela vägen från konsum och hem gick hon och slog med en godis stång på en burk med nå juice i. Försökte leka woodoo tant alltså :P Allt var som taget ur en kass B film som inte hade tillräckligt med pengar för att skaffa sig en bra utrustning :P hahaha


Nej nu ska jag springa till bussen! ska till stan med Magda & Martyna:D


hade fint fuckfaces!


18:39

Ja nu e jag hemma fran stan! Länge sen jag längtat hem så här mkt :P Vart trött hela tin så kul o titta på när Mag&Mar shoppade, njae de kan jag inte påstå :P la undan ett par svarta shorts på Cubus tills imorgon visserligen! Tänkt ha dom till mitt leopard linne :D Eller något annat som de skulle passa till :D

Hade helt glömt bort att det är skola imorgon... Den hemska "juste"-upplevelsen slog mig som ett knytnävslag i magen asså :P riktigt hemskt:P haha


Bör nog äta mina pankakor och min ärtsoppa nu, är ett svart hål i magen som bara längtar efter att få suga in mig :P hahah cp


Nej men jag e hungrig. Period.


Nu hör jag hur mamma o pappa spekulerar över vart ja tog vägen o om jag ska äta också.. jahapp


hej hej!

Av Mia - 12 november 2008 19:09

Höll på o dö på lektionerna ida! tråkiga turismlärare >.< blä blä blä.


Nåja bara o skicka några blanketter nu o se ifall man kan få lite bostadsbidrag då! Hoppas det går bra asså :P


för övrigt har jag inte så jätte mkt o tillägga! Så hej hej :)
I skolan frågar fröken:
- Det sitter fem kråkor på en gren. Du skjuter en, hur många sitter kvar?
Pelle svarar:
- Inga.
- Ja, sa fröken, jag hade tänkt fyra men jag förstår hur du tänker.
Pelle säger:
- Får jag fråga? Tre kvinnor sitter på en bänk och äter glass. Den första biter på glassen, den andra slickar på glassen och den tredje suger på glassen. Vem av dem är gift? 
Fröken svarar: 
- Den som...suger... 

Pelle:

-Det är hon med vigselringen men jag förstår hur fröken tänker! Ha Ha


;)

Av Mia - 11 november 2008 21:09

Världen kretsar verkligen kring kärlek.

Varje person på jorden har ett behov av att känna kärlek från vänner, familj och ens käresta. Märkligt faktiskt, att man är så beroende av det.

Och det är ännu märkligare vad som kan hända en person om den inte får den kärlek den behöver, nästan läskigt vilka hemska beteenden som finns inom oss. För alla behöver kärlek för att må bra helt enkelt, de kan komma i olika former också och det är en bra sak med den, den är flexibel, det går inte att definera den ordentligt. Skönt att det finns åtminstonde något som man inte måste placera under en viss rubrik eller i en viss "låda", vilket vi människor så gärna gör. Vi älskar att placera allt i olika lådor så vi kan ha koll på läget; sexuella lägningar, hudfärg, beteenden, mat, kläder, you name it! Visar det sig dock att det vi trott placerat i rätt låda hamlat i fel, då krashar hela strukturen och vi blir vilsna och förvirrade. Ja, nästan hjälplösa i situationen.

Vet inte varför jag skriver det här men ja, tycker man om att skriva en massa så varför inte? Gör bara det jag tycker om.


Har så mycket känslor inom mig just nu, och jag kan inte sätta tummen på de allra flesta, vet inte riktigt vad det är för några, men de är inte främmande känslor, jag har haft dem innan, så mycket vet jag.


Idag är på ett sätt en sorgsen dag också, fick reda på att en släkting gått bort, bara några veckor efter att även hennes man gått bort. Båda dog av åldern som tur var, men man känner sig ändå lite tung om hjärtat,

fast man får tacka för den tid man fick ha dom här på jorden :) Det är den man ska ta vara på och lägga sin energi på och Inget annat :)


Och så var min kokos-kladdkaka nästan slut! :D

Gonatt på er!

Av Mia - 11 november 2008 15:48

Har så jädra ont i mitt huvud! :o skulle kunna slå mig själv med en slägga, utan att märka någon skillnad ! >.<

Idag hade vi lektion för en gångs skull! Och vi var väldigt praktiska av oss för en gångs skull också! tadaa!


Hade nå lektion om kulturer typ....så klassen fick dela upp sig i två grupper, engineers och people from Derdia. haha. Jag var en Derdian :D haha. Lektionen va på mestadels engelska också ^^ NEj men sjukt kul...fick ett papper med information om hur Derdianer beter sig kulturellt, vad som anses respektfullt, vad för beteende som är uppskattat och vise versa typ :P sen skulle då dessa engineers komma och försöka göra ett avtal med oss, de skulle lära oss att bygga torn! och då skulle de då komma till våran kultur, med sin affärsidé...och tanken var då, vad som hände... kultur shock!

Sen så gick lärarn igenom massa saker angående kultur shock, vad man gör när man hamlar i en sån situation att man kommer till en ny kultur osv. va faktiskt väldigt intressant! :) och Jädra kul också! me tanke på att vi fick ha tidningshattar eftersom derdianernas kultur ansåg det vara väldigt respektfullt, kyssa varandra på axlarna som hälsningsfras osv...ta på varandra också, hela tiden... ja väldigt underhållande xD hahanjanjaaa köpte godis under rasterna, mamba x2 och ferrari bilar :D Mar köpte även varmchoklad! appropå det! ska nog göra mig en kopp varm choklad! hade varit underbart just nu.  Funderar på om jag ska ta o läsa lite turism med. kan ju va en idé!


Väntar på svar från CSN nu också, för om allt går bra så flyttar kanske jag å Mar :) in till jocke, en klasskompis. Ska bli riktigt kul tror ja :p fårse ifall han skulle stå ut med oss utan att ha ihjäl oss :p mohaha


Imorrn har vi mer lektioner...rätt ballt, så här mkt lektioner har vi inte haft på länge! :D sen har vi en till på freda med...dessvärre en som håller på till sent på eftermiddan men lite får man la tåla?! :D


saknar vanten, vill ha nån o peta i örat :( <3Åker till Karibien om sisådär 5 veckor också...helvete va jobbigt nära det börjar bli, är så jävla mkt som ska va gjort i skolan innandess också :S helt sjukt...8:e December -> Vaxning!

12:e December -> Kastrup, Köpenhamn :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se