What a Twist

Alla inlägg under november 2008

Av Mia - 5 november 2008 19:47

Jo asså jag tänkte så här!


Ut på promenad nu!

Köpa Mjölk på Konsum!

Komma hem från promenaden!

Dra på Mjukisbrallorna!

Baka mjuk pepparkaka!

Göra varm oboy med vispad grädde!

Även slänga på Kaffebryggan!

Myyysa me familjen!


:)


Låter faktiskt underbart så tjaaaarå!


Hoppas bubbi får sålt sin lägenhet nuda! <3

ANNONS
Av Mia - 4 november 2008 21:51

Sitter hos Magda nu! här ska jag nana inatt också :) Och denna gången glömde jag inte min kudde! inte heller mina gym kläder D: mohaha duktigt duktigt !


Nej allvarligt nu! jag o mar skulle va grymt duktiga å göra mat till Mange o herman idag då....spagetti o köttfärsås! Mums! eller hur vah ;) hahaha vi båda två kom fram till att båda två suger enormt mkt på att göra köttfärssås! Men, vi var mkt delaktiga i matlagningen eftersom vi brände köttfärsen så Magda fick komma o ta över..men jag ville ändå hjälpa till o rörde om när hon öste i alla ingredienser:P Måste säga...ÅÅÅ va gott! :D


Jag fick en uppenbarerlse precis! jag tycker personligen att  det var en välidgt bra idé :P Tycker att vi tre tjejor ska göra hemmagjorda tillplattade köttbullar med rivna morötter i! hmm pannbiffar heter de la? (ah de där me bra på matlagning jah.. :S)  och till detta ska vi ha klyftpotatis och en gryyymt god sallad! Vitt vin, eller öl eller vad vi nu e sugna på :D MEn oo va gottit D:


Men iaf, maten vi gjorde idag va super duper mega god faktiskt! Riktigt nöjd :) sen så... blev så låste martyna fast mig vid skafferiskåpet med plast rämmar :S va lite sorgligt för jag ville så gärna ha kakorna som fanns i skåpet :( fick tag i dom tilslut ifs :P med lite hjälp av huvud och fötter....Måste fan tyvärr erkänna att det finns filmbevis på detta. TYVÄRR MARTYNA TYVÄRR  lääs det nu ...jag blev faktiskt ledsen :( kakorna smakade gammalt damm :s  :P Mar kan du sluta läsa vad jag skriver :o det är inte kul längre. Allvarligt nu...så sluta skratta. TACK!

ser allt hur du sneglar på min blogg...okej okej du behöver inte köra upp fejset i rutan. hej Magda. kul att du också läser...   xD haha


nu fick lilla marsvin hicka :P o magda ska duscha :o hoppas hon inte halkar o slår sig... då blir det lite tårkig stämning faktiskt :( det vill vi inte :D


vad ska jag skriva nu då... JAA HEJ MAR!!

allvarligt talat :p


kul att nån skrattar åtminstone :p jag skiter i käften på dig om ud inte slutar hicka nu.


Allvarligt.


vart inge rockband ida :( fick spö i guitar hero däremot....sög rätt ordentlit faktiskt :p Mar var rätt bra på det:P (jaja du ägde om du nu så gärna vill att jag ska skriva det:P)  tills magda lyckades klå henne för en gångs skull :D mihihi


:)


ja nej...nu har jag inte så mkt o tillägga! Så nu ska jag gå o skita ner Marsvins mun eftersom hon inte kan sluta hicka! :D


Oh juste....ser ut som om jag typ försökt o skada mig själv...båda mina handleder är helt röda efter plasträmmarna....och jag skyller helt och hållet på ingen mindre än MAR.


jaja för att va lite fin av mig så ska jag lägga upp en bild jag tog samma dag som vi skulle dyka! Grötvik mina damer o herrar :D

ANNONS
Av Mia - 4 november 2008 15:42

Ja hej på dig, va trevligt att just du tittar förbi här i min så otroligt underbara blogg!


hah.


Jag e helt fucked i kroppen... Både av träningsvärk och bara allmänt dålig. Har ont i båda mina små öron, eller ja det kommer och går, och halsen är inge vidare den heller. Funderar på att ta mensen nästa vecka istället... Égentligen inte hälsosamt men vadå, EN gång skadar väll inte? Har inte direkt super duper mycket lust att lägga energi på sånt äckligt just nu, speciellt inte när man ska dyka på söndag med! Har mina små förhoppningar om att kunna dra med mig någon frivillig (eller ofrivillig) till badhuset eller busfabriken! Får nog bli badhuset... Så mkt pengar har jag inte denna månaden. Sorgligt nog.


You’re so sad maybe you should buy a happy meal

You’re so skinny you should really Super Size the dealLyssnade på min Ebba Grön skiva härom dagen. Verkligen underbart. Många minnen från deras låtar, eller snarare gamla känslor från gaaaaaaaaaaaamla tider. Får en såndär härlig magkänsla när man känner igen en viss lukt, hör en viss låt, ser någon gammal bild som har stor betydelse. Verkligen något Special det där! :) Obs! Notera; min första smiley i detta inlägg! höhö


Har ju fått kommentaren (X antal gånger) att jag är en Smiley-kåt jävel så... för att ge ett mer seriöst intryck nudå.


Imorgon är det dags för skola igen då. Glassigt med bara en eller två skoldagar i veckan...

Vi ska få ett nytt ämne till våran kurs imorrn också! har inte riktigt förståt vad det är för ämne, men det lät riktigt tråkigt... så har inte så höga förväntningar alls just nu. Hade varit trevligt om man kunde få göra mer praktiska saker i plugget, som t.ex Guidning, annordna resor osv. Sånt som turism i stort sett handlar om! Service!Nu orkar jag inte skriva mer här! förutom att min mage gör förbannat ont efter träningen! Träningsvärk är den bästa värken någonsin :) Kan inte sluta sträcka på mig, och känna värken i armarna o magen....har lite lite i låren men det är som sagt väldigt lite. Får nog öka vikterna där^^

Vi har våra små funderingar på att träna imorgon också, efter skolan. Vi får se om vi orkar eftersom vi slutar plugget vid tre tiden.


Dags för en liten sångtext (wiho!) :p


Edguy - Scarlet Rose - riktigt fin :)


The moment when you held me tight
won`t come back any more
And at the end of that night
you slammed the door
My dream it died away
just when I saw red
And nothing but a memory
is left inside my head

Nothing is forever in life
But a memory believe it`s true
And when I gaze in the rain
i`m crying just for you

The scarlet rose has died
Lost inside the night
Left in my mind like a dream and full of pride
The scarlet rose has died

The one and only way to catch the
beauty of a dawn
Is to take a picture
of the growing sun

I got that experience
no one could steal away
One moment of your life is mine
I remember day by day

Nothing is forever in life
But a memory believe it`s true
And when I gaze in the rain
i`m crying just for you

Av Mia - 2 november 2008 21:27

Dök i havet för första gången idag! och bara två ord kan beskriva den upplevelsen : Griskallt, vackert.


Klämde även sönder tummen i bildörrn! Eller nej, snarare en viss bror till mig klämde sönder min tumme i bildörrn! haha... snacka om dåliga vibbar jag fick, gamla minnen kom farandes framför ögona på mig... en 6årig liten mia/plupp lyckades klämma hela ringfingret i bildörren så nagel flög av o jag tjöt värre än en jävla ambulans^^ Fast då var man liten o trög eftersom jag lyckades göra detta helt själv utan någons hjälp :p tur att man mognat med åren ;) haha


Men i alla fall! Det var sjukt kallt....torrdräkten jag hade var i MIN storlek för en gångs skull...trodde jag! Storleken S äre ju som gäller för mig i vanliga fall, men denna höll på o kväva mig :P fick inte ut huvvet från dräkten ens en gång när jag var akut tvungen o springa iväg bakom några buskar o kissa :P kändes som att födas på nytt! Fast från ett något lite onaturligt hål ^^

 och det var efter Dyk 1. sen skulle man ta sig i dräkten igen! Var också en krånglig uppgift men som jag efter mkt om och men (lägg till några svordommar) klarade! hurra hurra grattis mia fick på sig en våtdräckt! :D


Det är en härlig känsla faktiskt, att vara tyngdlös i vattnet :) Förutom när man känner små kalla mini kanaler rinna längs med nacken och ner, ja ända ner till tårna, och man märker att ens dräckt inte är tillräckligt tät.. fan att jag inte blev ett isblock! Och havsbotten ute i grötvik är riktigt grym! Fullsmockat med både stora, små, lila, rosa och oranga sjöstjärnor! och då menar jag verkligen fullsmockat!


Så förutom att min tumme blev klämd, vattnet va grisigt kallt, alla kallsupar jag fick, krabban jag såg och att jag nästan ramlade på land med all utrustning på(tungt som fan!) så var det sjukt underbart!

Har dock lite ångest inför nästa dyk ändå, kommer bli ännu kallare än detta dyk! lite svårare övningar kommer vi göra då också så...nej ska ladda med en massa Te och bullar! Mums :D


Käkade en familje pizza nyss :D mums! Hawaii också ;) tadaa!


Nu kom Roman o pappsen hem igen efter att ha kollat på romans bil....den va sten död innan när vi skulle ta oss hem från dykningen men jag slutar aldrig att bli förvånad över hur otroligt mycket snälla människor de finns där ute som hjälpte oss! :)


tjena va jobbigt de blev...nu hänger älsklingen över axlen på mig o vill läsa vad ja skriver! Nej nu slutar jag här:P haha


pusspusss era nötter!

Av Mia - 1 november 2008 15:04

brittans nya låt womanizer spelas upp i skallen på mig hela tin just nu...gjort de sen i onsdes typ!


ahja...igår va ja på Gekås! köpte rätt mkt....spenderade rätt mkt....vart en platt/lock tång för 700 kr bland annat:S o så köpte ja mig massa underkläder o en marylin monroe tavla, en stor vit hoodie från herravdelningn....så mysigt :P ska be roman dränka den i sin parfym ;9 höhö

hittade mig en Ebba Grön skiva....de är något man måste ha, inte ladda ner utan som man ska köpa ordentligt! Faktiskt! och de är nu såhär i efterhand som jag ångrar att jag slängde min cd spelare....trorinte min plåtburk till laptop pallar trycket om jag ska spela dessa låtar från den ^^ 


köpte lite söta sockar till roman också btw! me typ bilar på :D haha <3


men men va dödstrött efter all energi ja fick lägga ner på att inte starta en blodmassaker där inne....dessa fantastiska kärringjävlar... förlåt... :$


sen på kvällen var jag, martyna å magda riktigt taggade på att festa till det på club ace! tror ja iaf att vi var....vi förfestade sjukt länge däremot, till ungefär halv tolv, me mange, herman, adam, johnas, peter o admir :) själklart vare rockband som gjorde så de vart så sent....ivarje fall lite grann...tog tid innan alla vi tre flickor hade sminkat upp oss tillräckligt för att se döda ut inför halloween.... fast..när vi hörde att ingen annan va utklädd och de bara va 3 pers på club ace tog de inte lång tid innan alla sår, svart läppstift o vitt puder va borta....med vinden ha-ha... xD torr ja vet.


nåja blev att vi gick in till stan medans vi delde på en vinflaska :D täffade på robin o emil me kompisar påvägen dit!sen så ja...de vanliga...Asian palace ;) o sen var det iaf tänkt att vi skulle till la cocaracha, men de hade stängt så självklart...vallentine ^^ haha..suprise suprise.

Åkte nästan på smäll där inne denna gången :S råkade komma ivägen för en kille o en tjej som dansade...killen vart råförbannad xD


kl tre när allt stängde så vart de kebabkungen o sen trakade vi hemmtå:D kl fem somnade jag när vi stängt av rockband! haha int lätt o spela dedär när man e långt ifrån nykter^^


Snart så komme älskling! sås ka göra mig i ordning o förhoppningsvis få av dessa förannade lösnaglar. Nu orkar jagnte vara petig längr så mina meningar här ska se normala ut..jobbit faa..blä bajjs

haah hej!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se