What a Twist

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

kommer inte på någon bättre rubrik än denna

Av Mia - 7 december 2008 14:48

Ja idag äre söndag och igår gjorde jag tenta! Gick la sådär, har en svag känsla av att jag kommer få göra om'ett! :/ men får hålla tummarna!

har även gått o blitt förkyld också ja...Men men..så idag äre städa som gäller! Även en jävla massa plugg :s haha. Har fortfarande tre arbeten o göra och har inte kommit nå vidare långt me de :/ fan fan fan jag orkar inte! Åker ju för fan snart.

Bite me.


hade tänkt o dra ut på krogen igår men eftersom ja va förkyld så ja...va bara me på förfesten elle vad man kan kalla de :p haha

Bästa med att dricka när man e förkyld är änna att man inte känner av halsonten eller näsan som rinner...eller smärtan i örona ! Underbart! :D tror att jag hade feber igår däremot :p kände mig helt lost där ett tag (inte pga alkoholen!)


Fast... Vann över Magda i singstar med en av Kylie Minogues låtar :D hade man aldrig trott! hahah

Va hemma vid två tiden o så :) och för en gångs skull va ja inte så sten full som man brukar bli! Det blir bara bättre o bättre med tiden asså ;p haha


Ska damsuga mitt kära rum nu!

Längtar tills jag fått klart de :) Ska bli så jävla mysigt då! :)

Bara få målat klart det, Slängt lite möbler och köpt lite nya, kanske några extra stora kuddar! Hängt upp spegeln på väggen eller så också ja :)

och aa självklart sätta upp min tavla som fortfarande är hos Magda :p höhö


Hej hej fuckfaces hare bra!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se