What a Twist

Direktlänk till inlägg 9 december 2008

Rockin around, I konsum! hahah

Av Mia - 9 december 2008 21:21

Är verkligen stammis där! haha, varenda dag kommr jag dit :P till och med tanten som alla, verkligen alla, uppfattar som grinig är trevlig mot mig nu! mohaha, jag lyckades med det väldigt få lyckats med! ;) haha

Idag köpte jag mig fyra cloetta choklad grejer för 20 kr...bra kap alltså. Dissade chipsen för dem ;p


Har i princip gjort klart arbetet som ska redovisas imorgon också, ska bara skriva ihop det på ett word dokument o sen printa ut de och Voila!


4 dagar kvar.. :O :O Ja, Jag är grymt nervig..märks på mitt humör. Är antingen grinig elelr på über bra humör! Just nu: As kalas bra humör!


Kan ju nämna några saker som gjorde min dag idag, eftersom ni som läser så jätte gärna insisterar på att läsa det som gjort min dag! (jag vet att ni gör det, tro mig;) whehehe

Jaja..ehm...försov oss imorse så vaknar ungefär en kvart innan föreläsningen skulle börja...notera också att det är tre tjejer/kvinnor/underbara varelser som då skulle tvätta sig, pissa, klä på sig, fixa håret, käka frulle och sist men inte minst; Sminka sig. Ja...bara att läsa det kan ge mig stressångest eftersom jag känner dessa tre tjejor otroligt bra (jag, Mar och Mag). men! Mar fick för sig o slå på datorn och kolla schemat! o va står det inte där då? INSTÄLLD FÖRELÄSNING  :D:D:D

Jippi! Det var orsak till en bra dag nummer ett.

Nu kommer nummer två:

Sov så underbart med kanon bra drömmar och allt fram tills ungefär elva tiden :D

sen så käkade vi lite, spelade rockband och little big planet :P hehe... Magda hade gått till jobbet, för att sen inse att hon inte alls ska jobba idag och fick gååå hela vägen tillbaka igen, hon jobbar på Cervera ute vid Stena lyckan. Och efter det så vart de endel städandes! :P Eftersom två underbara saker redan inträffat på förmiddagen överlevde jag och självmant damsög hela lägenheten! wow wow ;)


Nåja efter klockan två så gick jag och Magda till tatuerarn som inte finns långt ifrån lägenheten! Båda var lagom nervösa över det....hade föreställt oss ett par överkaxiga, gamla, söndertatuerade, spinkiga/överfeta, skäggiga och mustachiga tatuerare...Eller jag i varjefall...Magda hade på nått sätt fått för sig att de skulle vara gamla kineser som jobbade där :p

Nåja det vare itne! var tvärtom istället! unga, trevliga, inte lika söndertatuerade som jag trodde, inte skäggiga eller mustachiga :P Och ja nervösa som vi var ändå så var de nästan jobbigt o va där inne hahah :P MAgda lyckades smita ut för Mar ringde henne. Sen fick jag stå där och boka tid åt oss båda och såklart, förklara hur stor text vi skulle ha, vart den ska sitta osv...och självkalrt...berätta vad det är för text vi ska ha också! VIP...Visste direkt att fjortis stämpeln skulle komma flygandes och smacka mig i fejjan från tatuerarns sida...

"Vip?"

Jag: "mmm"

"okej...då skriver jag det..hmm. vip ???"

jag: " jaaaa...!"

"okei...då blire det."

haha spända ord det där.

Men viktigt att veta att innebörden av vip för mig är mer eller mindre , "du är viktig..glöm inte bort det" och inte nå jädra fjåårtis som bara tycker de e kul, wow VIP..ska visa det för vakterna på varje klubb ja ska in på! höhöhö

nej för faen


hum hum jahopp! Så tiden som jag ska nåla in vip vid nacken för resten av livet är den 2/2-09, klockan 14:00 :)


Sen köpte jag mig svart ögonfransfärg! :) och sen åkte vi hem från stan! och har ätit mat...pluggat och tagit en promenix :)

hälsosamt som aldrig förr!

Nu sitter jag här och har precis snyltat lussebulls deg av mamma, nej hon verkade inte bli värst glad över det...men Im a monster for these cookies ;) haha

asa gott ! :D vanlig bull deg, pepparkaks deg, lussebulls degs! klassiker allesammans ;)


Ska nog skriva ihop arbetet nu och ringa roman :)


Klem på er. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se