What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Perfekt, våran toalett är klockren!!

Av Mia - 13 december 2008 02:27

hahah ja där satt den!

Toaletten som finns i vårat hotellrum är underbar! När man spolar så låter det som en blandning av en unge som gör sjuka ljudeffekter  och som om toastolen verkligen skiter för sig själv :P hahaha

Gjorde min dag underbar!

Mer än va den redan va dvs ;p


Käkade på en skitbra restaurang som ligger på gatan mittemot hotellet precis :O ja valde o käka nått som heter parmesan chicken pasta...älskar USAs mat ^^ fick även en stor sangria drink me ;p mums!


Något som är mindre bra är att ja inte kan ladda mina batterier till kameran :( det va lite sorgligt faktiskt! men har hunnit ta en massa bilder redan :D tur att pappa tog med deras kamera också! ;p


Klockan är just nu halv nio på kvällen här. Men ska redan gå o lägga mig, upp tidigt imorgon och jag är ändå redan död :P höhö


Imorrn ska vi även träffa Morfar o Olivia på flygplatsen :D wihi!


uhm... Kan ju ärligt säga att jag inte saknar Sverige, saknar inte ens min egna säng! Har en fin fin säng här på hotellrummet :P mohaha. Saknar däremot alla homies där hemme ;)


nåja..ska sola massvis åt er !


tjarrrråååå 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se