What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Nyhetsrapport: Jag är solbränd och skitignödig :P

Av Mia - 22 december 2008 19:38

Bränt mig som tusan..hoppas bara den röda fula färgen går över till brunhet :P haha, vill se ut som en "local" :D DOM är bruna!

Solen skiner faktiskt riktigt bra, kanske att jag lägger upp någon, och då menar jag någon, bild....internet här e segare än något annat...får fan spel snart! Är inte ensam här om att vilja slänga ut mammas dator genom fönstret :P hahah fast då blir mamma inte så glad förståss.

Är riktigt skön stämning på den här ön faktiskt, Hakuna Matata till 1000%.

Man har verkligen inte brottom här.

Häromdagen när familjen vi bor hos skulle på ett bröllop så ja...inte bara att de själva kom försent med ungefär en timme så själva brudparet kom ungefär nästan tre timmar försent..eller ja, försent och försent... :P bröllopet skulle börja klockan sex på kvällen och efter vigseln skulle de käka. Folkt började inte äta förens klockan tio :P haha

Mamma och Pappa kollar på en massa lägenheter man kan köpa här.

Karln i huset som vi bor i är en av öns bästa designer och konstruktör för byggnader och äger en bygghandel..så man vet aldrig :p Hade ju inte vart fel o ha ett semester ställe här som man kan åka till och bara glassa. :D


En sak som dock är jävligt synd är alla dessa latinos som bor här... Som de har skräpat ner! För ungefär 50år sedan så var det inga latinos här nästan...Ön var ren och fin...ja...det är riktigt äckligt på vissa ställen.


Spriten är rätt billig här :p höhö

hum..Idag ska vi till ett köpcenter...eller ja snarare en stor mataffär...blir besviken varje gång de säger köpcenter :( får alltid för mig att det innebär en stor stor byggnad med en massa bustiker i... men icke, en massa mat >.<

I förrgår så träffade vi på några svenskar här! trodde vi var de enda som var från sverige på denna lilla ö :P de såg ut som om de ar backpackers :P

Han inte snacka så mkt med dom eftersom jag var stressad o itne tänkte mer på det, men men!


Nu har jag en stor lust att skjuta ihjäl tuppfan som inte kan hålla tyst. Från det att solen går upp tills att den går ner igen så är flabben öppen på den :S jävlar va jobbigt :P haha


Nåja...ska dra nu för brorsan står o glor på mig, han vill ha datorn ^^ :P


whöhö


tjaaao!

 
ANNONS
 
anna

anna

22 december 2008 20:12

Gud det låter underbart med värme och sol!!

http://www.pippi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se