What a Twist

Alla inlägg under december 2008

Av Mia - 5 december 2008 09:29

om ungefär 45 minuter ska jag göra braziliansk vaxning...hur fan ska detta gå?? haha kommer fan dö :p


Nåja har träningsvärk som perkele från midjan och neråt efter Afroo dansen! tycker verkligen de e synd att jag missar nästa vecka och minst fyra veckor framåt :p men efter det; Då fan! :D Men aaa ska man resa så ska man ;) mohaha

får inte glömma o köpa p-piller idag också...kan ju också vara hyfsat bra o ha med sig på resan va :p 


pshhh fan ska plugga idag me! Tenta imorrn ju! höhö va trevligt asså. sen så har man ju alla andra arbeten o arbeta på...


12:41

Nu har jag gjort det! Helvete har problem o röra mig :P inte nog att jag har träningsvärk, utan nu svider de där nere och är svullet så nu liknar man en anka ännu mera :P haha men att jag ska fortsätta med detta asså! :D

märkte att när hon vaxade bikinilinjen så kändes de knappt någonting, har ju redan vaxat där en gång innan...så får hoppas att nästa brazilian blir lika lindrigt som bikinilinjen! Har till och med bokat in datum för nästa gång; 16/1-09 :P

Hoppas bara på att man har pengar så d räcker då hehe :p :)


Nu ska jag gå till konsum...eller försöka i varjefall.

sen bjuda över tvillingarna på lite te och plugg. Låter la lockande? hahah

ANNONS
Av Mia - 4 december 2008 15:30

haha fan asså, köpte mig en väldigt färgglad tröja idag! eller aa linne äre nog mer eller nått sånt :p jävla fin faktiskt! La undan en mörkröd tunika också som jag kanske ska köpa så jag iaf har nått o ha på mig på julafton! :) jääätte fin, måste ha ett skärp till den dock, ser ut som en häxklänning annars:p tycker jag ^^


fixade skulden på mitt lånekort idag förresten! Hittade ju en massa OSböcker igår som vi tänkte ha till vårat arbete, så nu när jag äntligen kunde låna på mitt kort igen så va hände då, Jo! böckerna fanns inte kvar! antingen så ligger dom i nån annan hylla eller så har nån i klassen(antar jag:P) lånat dom! :O hittade en bok i varje fall som verkar hyfsat bra!


Nåja ska snart ta bussen till stan för vi ska ju dansa afroo dans idag! Jag, Mar och Mag då :) och imorgon ska jag vaxa mig... fattar fortfarande inte hur jag kunde boka tid för det...nått fel på min skalle för jag har verkligen ångest över smärtan som jag kommer få stå ut med imorgon :P haha


Nej nu ska jag sjunga o käka :D haha

tjaao!

;)

ANNONS
Av Mia - 3 december 2008 22:23

Vänta vänta, vill först bara säga att (innan jag glömmer det) Martyna är den mest oromantiska personen jag vet! Snälla Mar, Rått kött istället för lammkött? rått kött låter så jädra groteskt och hårt liksom medans lammkött låter ju snuttigulligt :P

Allvarligt talat. 


 

Idag hade vi våran s.k redovisning för en liten klump utländska studenter:P Softare lektion än den vi hade idag får man leta efter haha. Från början kom det bara 4 pers... sen två till. De 6 personer som var där hade nog inte ens en aning om vafan de gjorde där :P haha....nåja vi bjöd på glögg, julmust, kaffe, te och pepparkakor :D så har förätit mig på pepparkakor idag! glöggen var kalas god as usual :P sviker mig aldrig de där asså ;)

Sen bara hängde vi typ lite..tillslut kom de mer folk så de vart ändå runt 15 pers kan jag tänka mig pluss klassen min! HAHA Magdas iPod kom också ^^ (indian boy som stalkade henne rejält innan :P) fast vet inte vad som tog åt han men han ritade av mig medan alla andra satt o julpysslade typ :P lite halv läskigt men får duga ! dock så såg ja gammal ut på teckningen

 :( hahah :p

Lucian gick bra också! Verkade som om de flesta uppskattade det, men helvete vilke kärringsvett jag fick :O haha erkänner att ja va grymt nervös i början ;P haha

Nej men kort o gott så va de trevligt men jävlar va meningslöst :P haha


Hmmm min mobil har vart off hela dagen btw! Bytte från kontantkort till abonemang idag, men varken mitt gamla simkort eller de nya simkortet ja fick av försäljaren funkade! fast som tur var så fick ja ett nytt på posten idag :p Så nu har mia Snackis paketet....undrar hur detta ska gå...två mobilräkningar :P

hmm hittade en massa böcker på statsbiblan idag också när vi gick dit efter den låånga skoldagen...jädrigt bra böcker för ett av våra skolarbeten :o jobbigt bara att det inte gick o låna dem...Mitt kort går itne o låna på eftersom jag har en skuld på 140 kr, Mar en skuld på 104 kr eller nått och magda har också en liten skuld :P hahaha illa illa.


Kom tillslut hem i alla fall :)


har hunnit med ett långt långt bad, en promenad med brorsan till konsum och en vanlig hund promenad med Mar! nu sitter jag här o har kramp i högra skinkan och låret :/ jävlar va ont de ska göra då! Einar fan :7


jaaa annars då? Mar och Mag tycker att jag ser ut som en pojke när jag har min gröna mössa och uppsatt hår, måste medge att jag är en väldans söt pojke isf! hahah :D Det kan dom inte förneka :P typ


Ne har inge mer o säga så lets call it a day!


Tjipp!

Av Mia - 2 december 2008 20:03

All I want for christmas is a yippie little dog
With a diamond collar on, wearing Louis Vuitton
All I really want is some real estate,
I'll take from Rockefeller center to the Golden Gate
All I want for christmas is my own private island

All I want for christmas is everything you got,
So empty your pockets, I don't ask for alot
Yeah all I really want is a movie screen,
Ten times bigger than you've ever seen
All I want for christmas is the best of everything

It's not really greed
It's just what i need
It's Christmas

'Cause all I want for christmas is another one of me,
To do all my work so I can watch tv
All I really want is a mansion in the sky
With a stairway up to heaven and a gold plated tie
All I want for christmas is a planet named after me

So all I want for christmas is two aces in the hole,
My favorite team, the seahawks win the superbowl
All I really want is a massive skate park
With those stadium lights so I can skate in the dark
Yeah all I want for christmas is your best champagne on ice, nice

It's not really greed
It's just what i need
It's Christmas

Av Mia - 2 december 2008 17:44

hmm nu ska vi se här, vad ska vara gjort innan resan?

två arbeten inom turism, Ska ha kommit en himla bra bit på vägen med arbetet om Rysslands affärskultur, Beställt böcker så jag kan göra hemtentan under resan och efter resan, genomföra Redovisningen om svensk kultur för utländska studenter..vilket är imorgon, skriva turism tentamen...vilket är på lördag.

Sen ska jag köpa sandaler och något fint o ha på julafton, ska ju även fixa ett health insurance kort från försäkringskassan och gärna snacka med dom om bostadsbidrag(fortfarande itne gjort det >.<)!


jag tror jag kraverar gaahhh


är redan ett nervrak inför resan...är skit rädd att någon kommer glömma något, som tex ett pass eller så, då skjuter jag mig själv :p seriöst.


Får inte glömma att ta fram Lucia klänningar, glitter, sax och julpynt som jag ska ta med mig imorgon... vill skjuta mig själv redan nu. Jag vill bara tappa upp ett varmt bad med en badolja från Yves rocher och bara njuta. Hade vart underbart just nu! :D


Tränade idag förresten! med magda, mar och admir :) vi bokade in oss på afroo dansen på torsdag kväll också ^^ inte dåligt!

Tog en vända förbi Lagerhause(?) för magda skulle köpa lite roligt skit där...jag hittade mig ett mega stort gosedjur, ska föreställa en djävul och är svart, finns en vit ängel också...men djävulen är min! den ska jag ha! Försökte mig på o köpa den idag faktiskt, men när jag skulle betala med kortet så stod det: "Medges ej". och Då insåg jag att jag borde nog ha stannat hemma i lördes...mitt konto ligger nästan på noll och ångesten började komma :P haha tur att jag la över en del från mitt studiebidrag till mitt sparkonto ^^  Ska ha de gosedjuret!


japp japp vi hasade vidare till Biblan för o lämna lite böcker, och gick sen till Medya pizzeria, vart en Morris pizza! :D mmh-mm! sen vart d hem till magda där vi spelade lite rockband o bla bla va jätte trevligt! ja kunde inte göra några som helst situps på träningen idag förresten. Fortfarande tränignsvärk sen i fredes och lite sen i söndes ^^ haha kändes som om magen sprack när jag försökte mig två st situps :O

staaackass lilla belly :)


Såg en riktigt söt liten valp idag! ville bara slita kopplet från ägaren och springa iväg me valpen hans! hahah, var en såndär Men in black hund :P

smälte när jag såg den :D


Orkar itne skriva nu! ska nog hitta på något vettigt innan maten är klar!

Efter maten ska jag plugga >.<

Fan Einar :(


hähä herrå!


20:30

Får inte glömma o ta fram lucia dräkterna! för fan nu! :O funderar på o ha vågigt hår imorgon eller rakt :p hmm

Är på ett jädra party humör, vill bara fixa i ordning mig och sticka ut o festa! hade vart kul ifall de händer nått imorrn :/

Kommer bli partyholist om det ska fortsätta såhär :p varje tisdag, onsdag, fredag,lördag är jag party sugen som attan :o Ska däremot bara ta med mig 200 kr om d blir att man drar till kåren imorn, mkt ekonomiskt och har inte råd med mer! Sen gick det kanon sist gång eftersom de har riktigt bra priser på öl o cider :D

Funderar på att platta håret...men de e ju onödigt eftersom jag kanske ska på promenad sen och då blire lockigt igen... orka liksom.

Kanske ska plugga lite? hmm?

Ordet plugga har en väldigt negativ klang enligt mig just nu. haha fan einar.


Av Mia - 1 december 2008 20:28

Tjipp!

Jag klarade dykcertet i söndes! :D Med nöd o näppe eller vad man säger ;P

Sista dyket hade jag fått fel flaska med för lite luft i...så min  luft tar slut under andra dyket och måste göra en akut uppstigning...vilket ändå ingick som endel av övningarna :P och det var bara den övningen jag hade kvar att göra för att bli godkänd :D wiii....lite reality känsla över de hela:P Fick faktiskt inte panik under vattnet när min luft tog slut...däremot fick en av instruktörerna de ^^ höhö


Så skönt de va när man kom hem, var helt död men ändå så jävla överlycklig, för  äntligen...ÄNTLIGEN var ja klar me skiten :P hahah

Har haft jävligt kul under tiden men ändå :o skönt fan!


lyssnar på julradio.se   hhaha Herman som visade mig den länken på msn så nu sitter vi båda o tar in denna skööööna musik.. haha faktiskt rätt go musik :o damn..


Hmm...nej idag vare skola då...eller ja, klassen samlades för o planera mer inför onsdagen då vi ska redovisa svensk kultur inför ett gäng utländska studenter... får se hur d går :p hmm jaja efter de satt vi kvar lite tjejer o bara snackade innan vi tog oss mot stan, lite ärenden där :D köpte mig en matlagningsbok (igen) och en julklapp som man ska ha till onsdag för 20 kr :P söt som fan! :D mehehe

Kom hem tillslut, då damsög jag och målade mitt rum! igen..

Mitt rum har nu fem färger! :D vitt, terracotta, körsbärs röd, vit och lime grön....de ni! Ballt eller vad?!?!Käkar skumtomtar just nu, köpte två påsar... fattar inte hur man inte kan älska skumtomtar.. så jävla underbart! jobbigt bara att jag antagligen har hål i mina tänder för de gör verkligen sjukt ont i käften när jag äter de små sakerna :P men oo va gott, verkligen värt det! :D <3Santa baby
Just slip a sable under the tree for me
Been an awful good girl
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Santa baby
A 54-convertable too, light blue
I'll wait up for you, dear
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Think of all the fun I've missed
Think of all the fellows that I haven't kissed
Next year I could be just as good
If you'll check out my Christmas list

Santa baby I want a yacht and really that's not a lot
Been an angel all year
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Santa honey
One little thing I really need, the deed
To a platinum mine
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Santa cutie
Fill my stocking with a duplex and cheques
Sign your X on the line
Santa cutie, and hurry down the chimney tonight

Come and trim my Christmas tree
With some decorations bought from Tiffany's
I really do believe in you
Let's see if you believe in me

Santa baby
Forgot to mention one little thing, a ring
I don't mean on the phone
Santa baby, so hurry down the chimney tonight
Hurry down the chimney tonight

Hurry
Tonight

Av Mia - 1 december 2008 10:45

tjaaa go'morrn snorungar! :D

va ute i lördes :o impuls grej som martyna kom på i och med att hon kunde gå ut då^^ Tanken var att jag och roman skulle gå ut med Mar och Admir. två par, jätte sött :P haha sen så ville även magda haka på, as kul :D mihihihi


Vi fick även träffa lite kompisar till admir, också trevlans! :)

Sen så tänkte jag o roman sticka vid ett tiden eftersom vi skulle dyka på söndag morgon, men vart halv tre istället :P så vi va på de vanliga ställena, asian och valentine...Emilia kom efter ett tag också med sin pojke :P träffade en massa folk ute som man känner också så va skit kul :D


jag måste sluta skriva nuuu för magda ska ha sin laptop till nått hemligt...antagligen porr  ;) hahahaha :O redtube magda? ;P jaja nu blev hon sur så ska sticka, tjaaarå!


hej

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se