What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

hmm, så det säger ni.

Av Mia - 11 januari 2009 00:59

Jag har så förbannat ont i huvet, det va då fan va länge en baksmälla ska sitta i! >.<


Igår va det fredag och det var en låååång pluggdag! kom inte hem förens vid sextiden på kvällen! :S nåja, gjorde mig i ordning hemma, tvättade håret o sånt...åt jätte god mat! Pizza ;P heheh sen så fixade ja till mig lite mer och gick över till Mar :D där fixade hon sig lite innan vi tog bussen till Magda! :D

Där börjar jag o Mange o spela nått pang pang spel...jag gillar sånt jag ;P

Vetifan vad de heter de spelet, vet att de sa COD hela tiden (tror ja de va iaf^^)


uhm uhm, efter att ha blitt spöad några gånger av både datorn och mange så gav jag upp och bestämde mig för att va social mot mina tanter :D Måste säga att Magda är änna bäst på att klä på sig och fixa sig inför fest med ett väääldigt segt tempo! :P haha


Sen ploppade rickard och admir in! roliga prickar dom där två, två roliga prickar med jävligt härlig humor haha :D efter jääätte lång tid så äääääntligen började vi bege oss in mot stan! haha jo tanken var (enligt oss tjejer då..) att bara gå till Asian o sen hem igen, för från började hade ingen av oss lust att festa alls....hade hellre legat hemma i min säng med mitt nya täcke och nanat kudde :P men Rickard ville dansa...och alla hade ju blivit skapligt lulla så varför inte :D

Hade ärligt talat skit kul igår! Tur iaf att jag bara tog med mig en viss summa pengar så jag itne hade slösat allt ja har xD för det hade ju vart rätt jobbigt om jag ska va ärlig :D

I alla fulla fall....åt en jätte god fransman efter Valentine, sen så var jag antagligen mer hungrig eftersom jag tydligen hade köpt en nr fyra på pastavagnen och haft en himla livlig och störd fantasi om pasta-snoppar, och gud vet vad, hela vägen hem till sovplatsen igen :p haha


När jag vaknade imorse av att Mar kom från Admir så snurrade min värld helt, hade inget grepp om verkligheten alls :P så de va bara att lägga sig ner under täcket och hoppas på att ingen skulle komma skrikandes och slänga sig på stackars mig, eftersom det är vanligtvis så det går till om man sover där efter en krogenrunda! Fast denna gången kom jag lindrit undan, det ända som var jobbigt Är min Rosa HEST (hade glömt bort mitt smeknamn för bakfyllan:O ) som fortfarande stör mig ^^


Nu är klockan jätte mkt, blev precis klar med min del av Ryssland arbetet, hur skönt som helst! Kändes verkligen underbart att tro att vi bara ska planera redovisningen efter detta... ha-ha vart fan var jag någonstans...har ju en hemtenta som ska in på onsdag! Har inte ens börjat, har inge böcker till det och det ska tydligen vara skit svåra frågor :S tjenare...

Spierdalaj!


Nu ska jag ringa roman, hoppas på att han hör...NU KOM JAG PÅ DET!!! det var Call Of Duty som jag spelade med Mange :D hahah där satt den!

Tror nämligen att det är det som Roman spelar just nu... hmm.

Nåja annars så ska ja ringa han imorgon när jag går upp, och det kommer bli tidigt :P mohaha

Ska åka till Uddevalla imorgon! Träffa mina kära släktingar där uppe :D Ska bli skoj, speciellt att få träffa min Farmor :)


Njeeettski


Gonatt småpluppar sov gott :)
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se