What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

den tunga veckan fortsätter, snart börjar en ny...

Av Mia - 24 januari 2009 18:45

mmm, hoppas den nya veckan som kommer blir bra. Vill inte veta av något hemskt eller att någon blir ledsen mer. Vill inte, vill inte.

Den veckan som vart, eller egentligen de två veckor som vart, har inte varit harmoniska på något vänster alls vill jag påstå.


Jaja... Är hungrig, så det är givet att jag är på skit kasst humör.

Är även seg sen igår, ingen rosa hest efter mig idag...utan bara seg.

Käkade först en skål yoggi och müsli till frukost för att sen börja äta på min semla från gårdagen. pappa fick i stort sett hela botten. vet inte varför, älskar semlor men det passade bra eftersom han just då var lite lite lite irriterad på spelet (igen) pga att han fått göra om samma moment flera flera gånger (igen).


Igår så gjorde jag ett bra kap på frisörsalongen Caco, köpte nå grejs för lockigt hår för 50 kr bara :) Och, när jag kommer hem och testar det här grejset... ja snacka om fluff! Ursnyggt :D blev Verkligen nöjd!

Ska köpa en till sån tub på måndag =) haha måste ju passa på! Dvs, om de finns kvar då! Inte säkert rean e kvar ens ^^


Vart utgång igår...dock var jag hemma vid ett. Magda skulle upp och jobba idag och slutet på gårdagens "partajj" var la inte de skönaste.

Får hoppas mer på den här kvällen, inte för att de känns som om de kommer va kul idag heller men...jaja det är ju DÅ det blir kul. yeah yeah.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
ÅÅ


ryck upp dig nu för faen Einar!!!


Kom fram till igår att jag har två personligheter :p en Maria och en Mia.

Maria är den som hade slått ihjäl hela stan när hon har PMS, om hon fått som hon velat, Medan Mia är den som bara drömmer om att vilja det ^^,


Hmm...what else?

Inget.

stick.

Koolar-vippar snart, hahah 


 

Ska ringa älskling nu varesig han vill det eller ej  :D


hajdooo


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se