What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Clara - en 105 årig oskuld! jävlar va folk har åsikter, kul kul :D

Av Mia - 27 januari 2009 20:47

Läste om henne på aftonbladet precis...var faktiskt tvungen att läsa alla kommentarer som folk skrivit till artikeln...väldigt intressant och hetsig diskussion de hade angående dagens ungar och hur tidigt man börjar med sex:P Väldigt intressant, med tanke på att de äldre kommentatorerna ansåg att 13åringar(ungefär) som inte är oskulder längre är äckliga, samtidigt som de yngre skrivarna ansåg att de äldre var stenåldersfolk eftersom de äldre hela tiden påpekade att man är i stort sett outbildad inom sex vid den unga åldern. Vet inte riktigt vad man ska tycka asså :P hahah

Varför ska alla bry sig? okej om det hade handlat om sitt egna barn så kan man ju kanske åtminstone prata om det och se till så att ungen fattar alla konsekvenser med allt pippande. Men hallo, en 34 åring som säger till en 16 årig främmande tjej att hon är dum i huvet för att hon hade sex tidigt, med en kille som hon har fast förhållande med OCH inte blev påtvingad av, hon ångrar heller inte beslutet att ha sex. Varför ska man då bry sig? Dom känner ju inte varandra... Gå och lägg er haha :p


Nåja tycker ändå att tanten som lyckats hålla sig till sin oskuld är änna cool asså :p

min idol <3 hahah läs nu det här älskling ;) haha skämtar bara  :p

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se