What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Vill ni ha ett bra film tips?

Av Mia - 29 januari 2009 23:31

om ni är ute efter en bra film och se så ska ni nog hyra Teeth!

Såg den idag me Affe och Emilia...fyfan va perfekt den var!

Man kan nog säga att filmen är ett litet paket som innehåller de bästa; Humor, heta sexscener, våldtäckter och Vagina Dentata....så ja, verkligen sevärd!


Annars så var jag på Kåren igår med Magda&Martyna och Emilia! Fyfan va kul! Dock lite för mkt i slutet då fyllan slog till rejält och jag inte har något minne alls av hemfärden :p eller ja, några små mini stunder kan jag komma ihåg... ^^ men gör dessvärre inte något att jag har minnesförlust från då :P hahah Tänker inte ta upp anledningen här XD

Men fan va härlgit! värmde upp hos emilia med en jävla massa singstar och vin ;P sen dansade vi loss på Kårens dansgolv !


Nåja idag vaknade jag till vid nio tiden, bestämde mig då för att gå o lägga mig igen eftersom jag hade ett huvud i samma storlek som Parisehjulet....så blev till att sova vidare och kl två vaknade jag till ordentligt :P så vart en lång lång frulle och sen damsuga nästan hela lägenheten xD sen vart de då film o pizza me affe och emilia! :)


Nåååjaaaae


gonatt grisrumpor!

hej!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se