What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Fredag -> Underbar -> Lördag

Av Mia - 31 januari 2009 16:22

Underbar inatt ;) Förfestade me Totte, Mag, Mar och Emilia! vart självklart singstar haha...lite drickarspel o sen röjjde vi oss bort mot Mårtenson!

As kul hade vi de :D testade faktiskt Pink Panther drinken för första gången! As kalas god va den ju! :D

Första gången både Emilia och Totte va där, båda två verkade ha en asbra tid ;) vilket vi allesammans hade of course!

Blev chockad att se en viss person där dock, en som alltid alltid sagt att det är så jävla drygt på underbar, och som aldrig velat gå dit med oss...nu är det lite annorlunda när allt kommer omkring, right? Så varför inte?

8-) right...

Var inte bara vi som vart förvånade av att personen dök upp faktiskt...va endel till ^^ Njaja

Käka en sket äcklig fransman när vi skulle dra oss till sovplatsen á la Emilias lägenhet :p fast den lyckades stanna kvar i magen !


Idag har vart en seg dag...är fortfarande trött, inte ätit någon rejäl frulle än, utan mer eller mindre bara en semla^^

Min faster och hennes man är här :D snart kommer även älsklingen min :)

 Ska måla om mitt rum ida!! Tadaa!


pusshej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se