What a Twist

Alla inlägg under januari 2009

ANNONS
Av Mia - 21 januari 2009 23:24

Kroppsdelar: Njurar, korsryggen, hud, skinkor.

Element: Luft

Planet: Venus

Födelsesten: Opal, Safir

Färger: Rosa, ljus grön, blå, lavendel

Ädelsten: Aventurin, Lapis, Tourmaline

Metall: Guld, stål, platina

Karaktärsdrag: samarbetsvillig, diplomatisk, världsvan, lat, elegant, balanserad, graciös, charmig, öppensinnad, social, idérik.


Känner igen mig i hela den här beskrivningen :)

Passar tex, inte i silver smycken utan i guldsmycken, passar i alla de färger som står. Känner igen mig i alla karaktärsdrag osv.

Känns faktiskt skönt på något sätt, även om det låter konstigt att det är en lättnad att det finns en skriftlig beskrivning som passar just mig.

Låter väldigt förbestämt och inte det minsta fritt alls tycker jag.

Men på ett sätt är det ändå härligt att ha något att relatera till!


Nu är jag iaf klar med disken...torktumlaren nästa! ^^

Natti Natti! :D

ANNONS
Av Mia - 21 januari 2009 21:49

smakar vanilj och ananas...självklart har jag ju i mkt mkt honung ;p


är sugen på att baka! Men dessvärre orkar jag inte.

Av Mia - 21 januari 2009 19:22

ja så idag har jag sovit en hel jävla del kan jag säga. Har spenderat hela förmiddagen och ända fram till klockan två på sjukhuset, hälsade på en vän. Men, sov i stort sätt hela tiden när jag va där :P Först i vänterummet men när jag vaknade upp helt lost, så trodde jag att Magda satt på andra sidan av vänterummet och var påväg o fråga vafan hon gjorde där borta. Men efter att jag stirrat stint på den här tjejen ett tag och hon nästan lite rädd tittat tillbaks, så fattade jag sakta men säkert att ja inte kände henne haha^^ Så jag försökte ta ner fötterna från pallen, välte den nästan, kunde knappt ta upp väskan från golvet utan att tappa ut allt innehåll, och sen när jag skulle gå till rummet där kompisen låg (som blev min sovplats nr2), Ja det måste ha vart kul o se! kunde fan inte gå rakt alls :P haha jävla cirkus.


Sen när jag kommit hem, ja då går ja o lägger mig i soffan^^ Krashade totalt, gick inte o gå upp! först satte ja mobilen på o ringa efter en halvtimma, när den halvtimman gått tänkte ja heell no, och satte mobilen på en timma ist. nästan tre timmar senare vaknar ja något yrvaken och hade kalas ont i skallen ^^ då ringer pappa o ber mig ta fram nå kött eller så ur frysen. sagt och gjort, tänkte precis ta hand om berget av disk...för pappa hade ju precis slutat och mamma jobbar lite längre...så då äre ju gott om tid till sånt så man slipper få höra dem påpeka hur mkt skit de är på diskbänken :P

Precis när ja tänkt tanken ser jag hur pappa går förbi utanför köksfönstret, helvete! Min plan sket sig där ^^

Hjälpte mamma me maten sen också :) blev strimlat kött kokt i cocosmjölk o lite kryddor med ris till :) mumma!


haha justeja, Roman och jag kom försent till bion i lördes, självklart hade vi ju våra platser mitt i smeten och det var smockat med folk där, roman tränger sig först, efter kommer jag. Självklart så trampade jag nästan på allas fötter, var på god väg att falla rakt i knät på en tjej för att sen slå i någons huvud med min feta väska när jag ska räta mig upp. Resten av vägen fram till våra sittplatser följdes av att man hörde "dunk dunk dunk" allt eftersom min väska slog i skalle efter skalle på den främre raden.

Så medans roman mumlade "tack" för att vi blev framsläppta följde jag efter med en jävla massa "förlåt" ^^ Var påväg att kväva mig själv med snacksen vi köpte, Det var fanimej pinsamt! :P hahaha

Fast det var värt de ;D filmen var skitnajs!


Ska snart på promenix med Magda och Mar :) yäy! synd att solen gått ner, var askalas fint väder idag! :)


När jag tänker efter.. Måste nog jobba med min sällskapssjuka ^^ Mådde fan inte bra igår när jag inte hade någon att hänga med haha.


Av Mia - 21 januari 2009 00:58

fastnade för att rita lite, hittade lite gamla grafitti teckningar också :P

nåja lägger upp en bild på kvinnan ja ritade, samt en bild på en grafitti teckning från 2008.


Har faktiskt varit en deprimerande dag idag, vart inget plugg och inget socialt umgänge för min del, så dåligt ja mådde :( ville verkligen gå ut o ta en promenad eller nått...bara träffa någon!! blir ju fan sjuk annars :(

Okej gick ner o höll pappa sällskap när han var på gränsen till att få flipp på xboxen...va lite roligt faktiskt. han betedde sig rätt lugnt dock, men kunde allt ana de arga vibbarna när han fått göra om samma sak i spelet ungefär 15 gånger för att fortfarande inte lyckas med de han nu höll på med ^^ hehehe


Ska smsa Roman nu, se ifall han lever eller däckat, skulle egentligen ringt tidigare...men fastnade vid mina vicious & delicious fina teckningar :D mohaha

Får ringa han imorgon annars :D


saknar han, min lilla vanten som han e :)


Märks att hösten e över...börjar bli lite mer känslosam nu ^.^


Godnatt de få som nu läser min blogg.


Helvete!! ska ju fan upp om typ tre och en halv timma -.- varför får jag mig själv o lida? >.<

Av Mia - 20 januari 2009 18:19

Sitter o lyssnar på låten Fly me to the Moon...vet inte va gubben heter, men så söt :D blir ju glad av den!


Idag har faktiskt inte vart så super givande...haha.

Hade lektion, en ny lärare och ett nytt ämne. Kulturarv eller nått heter den!

Njaa...hon fick inte ämnet att framstå så speciellt super intressant, men ska försöka göra mitt bästa! Kursen håller ändå bara på tills slutet av Februari, då vi ska redovisa ett fucking stort arbete. usch.

Gör inget att vi får uppgifter och tentor alls egetnligen, det som jag däremot avskyr är att man får så otroligt liten tid på sig! Stressa stressa.

stressa lite till.


Oj nu sjunger de "We have to take our clothes of, to have a good time" haha tror min dator har känslor för mig ;) Hat-kärlek


Nåja efter vi slutat vid tolv tiden gick vi till biblan och letade upp alla böcker som vi ska ha i vårat nya ämne, tog oss en jääävla lång tid kan jag säga, även om de är iMac datorer så är dom inte snabba någonstans, o att man inte fattar ett skit av de så kallade hypermoderna grejset gjorde inte saken bättre! åhhh.

Har ångrat mig, innan ville jag ha en alldeles egen iMac...nu vill jag inte det längre >.<


nu vart ja grinig...ska nog äta lite snart.


nåja gick till tatuerarn och berättade hur jag ville ha den, har ju lagt vip tattoon på hyllan ... snart dags o skaffa den! :)

Lite halvnervös eftersom det inte kommer vara smärtfritt, ska nog ta en smärtbefriande dricka innan jag går dit sen :p

Gym Class Heroes - the Queen and I    As härlig låt!


nå mer o berätta? gick till emilia o fick lite papper som behövs för att plugga o sen raka vägen hem!


Nu ska ja äta, tror mikael har lagat köttfärssås o spagetti :D he kicks ass när de gäller matlagning ;p

Av Mia - 19 januari 2009 22:53

Nu kommer jag inte ihåg vad ja skrev sist, men är stor möjlighet att jag nämnt att ja o romi såg på bio i lördes! :D haha nu kom minnet tillbaks, de skrev ja sist ja...

aaaahjaaaa. På söndagen så vart vi hembjudna till hans mamma där vi käkade lunch och visade dom en film där vi dök med delfiner, från Roatan :)

fick lite mat med oss hem :P


Nåååjaaa :D vi skulle hyrt en film på hemmakväll, en vampyrs bekännelse..roman hade inte sett den :o, så vi rota igenom hela affärn efter filmjäveln, nähe då va den inte där... kassörskan va så förvånad eftersom hon tydligen stått o spanat in den dagen innan ^^ så vi åkte hem o tanka ner den istället :p köpte dock lite chips och dipp o sånt ;p


Smakade på ett rödvin jag lyckades få med mig hem efter en av festerna på tt-lines Peter Pundare båt :D Förjääääääävla äckligt vin! fyfan.

Den som köpte de vinet hade verkligen dålig smak eller bara ville ha nått billigt fanskap :S

fast innan vi glodde på filmen gjorde älsklingen mat till oss :D tanken var att ja bara skulle tvätta håret innan vi käkade, men tyckte de va så kallt i lägenheten så slutade me att jag låg i badkaret med så mycket vatten de gick(Kokhett) :P Roman kommer in och frågar vafan ja gör o maten e klar...slutade med att jag käkade i badkaret och roman satt o höll mig sällskap :D

så där satt vi inne på hans toalett och käkade korv och potatis :P haha


klockan sju imorse släppte roman av mig på tågstationen, han skulle till jobbet och jag skulle hem till lilla halmstad.

Visade sig att mitt tåg som brukar gå 07:38 var försenat till: 07:45.

så när klockan börjar närma sig kvart i åtta går ja ut på perrongen bland alla jävla skånefjortisar (stor jävla flock var de denna gången!) och tåget kommer, vi går på...jag hittade mig en sittplats snabbt som attan. Människa efter människa fyller tåget, tillslut står alla packade som sillar överallt i tåget, vid dörrarna, i gångarna..ja nästan på varandra xD så när det verkligen är omöjligt att ta sig ut ur tåget igen så säger tågpersonalen via högtalarna:
"vi vill ännu en gång påpeka att detta är inte öresundståget som ska fortsätta mot Göteborg, via halmstad, utan detta tågs slutstation är Ängelholm. Jag upprepar, det här tågets slutstation är Ängelholm."


Jippi yäy, lyckades sätta mig på ett av skånetrafikens Grrrröna tåg.


Nåja, det rätta tåget som jag egentligen skulle med gick bara två minuter efter, så i Ängelholm behövde jag bara vänta så lite ;p inte helt plågsamt...slapp betala...råkade somna B-) ööööhm


sen efter det fick jag släpa mig fram till Fuck österskans, vänta på bussen i en hel kvart!  var itne hemma förens vid tio. (att en resa kan ta så jävla lång tid...ska lära mig teleportering ffs. DET hade vart härligt!)

Vid det laget var jag rätt trött på att resa, och förbannat hungrig! Hade bara käkat ett äpple!

Fick nån slint i skallen när ja såg köket så utan att skita i hur det såg ut på diskbänken och bara börja äta min frulle som jag brukar göra, så började jag städa...diskade, gjorde rent diskbänken, spisen(hela), gjorde rent matbordet....ett under att jag inte började damsuga och damtorka :p hade ja legat död i något hörne då haha.


Annars har det varit en händelserik dag idag....Bl.a. så har Martyna den lilla jäveln fått sitt körkort! Grattis till henne det aset :p

snart är de min o magdas tur ;9


Kollade på Narnia 2 idag me familjen när vi käka:P hahaha

Den va sketa mysig :D:D:D:D


annan bra film jag kan rekomendera är Igor.

skit söt o skit rolig :p hehe


Nu ska jag nog borsta tänderna och lägga mig... är ju trots allt skola imorgon. Suck... nytt ämne också._Av Mia - 18 januari 2009 12:35

var på center syd igår! Hittade ett presentkort på New Yorker som fick i studentpresent :D Köpte mig en långärmad tröja, en t-shirt och en skjorta ;) på kvällen var vi o såg på bio i malmö! såg Australia, verkligen skit bra! typ Pearl Harbour 2 haha fast denna gången va de australiens tur att åka på japanarna :p


Just nu väntar ja på att roman ska halka klart i duschen så vi kan åka till lite affärer o kolla innan vi ska hem till hans mamma o hälsa på :)


Imorgon kommer jag hem ivarjefall ! sen ska ja börja plugga på fucking hemtentan :( haha


aaa hej då :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se