What a Twist

Alla inlägg under januari 2009

Av Mia - 16 januari 2009 18:02

Tänk om man kunde spola tillbaks tiden? Bara några månader jag ber om, inget annat.

Allt var så perfekt då, inge stress utan bara en massa softande :)

På den tiden var det knappt någon skola, man fick studiebidrag utan att göra så mkt...det var tider de!


Nu verkar det som om allt vänder, orka.


Ska nog bli Spa terapeut förresten :D

Kom fram till att jag gillar sånt! Så de blire nog ;p

Sen så efter utbildningen öppnar man ett eget spa eller jobbar på nått lyxhotell någonstans i världen ;) uj uj uj


sha boo yaa

ANNONS
Av Mia - 16 januari 2009 17:54

Är jätte hungrig :( hälften av familjen åkte för att handal mat, hoppas de köper vanilj yoghurt så ja kan blanda de med massa hallon o blåbär i mi mixer, mmh-mm! mumma :D


Nåja idag gick jag upp sketa tidigt, fattar inte va det är för fel ´på mig, varje natt innan ja lägger mig sätte rja klockan skit tidigt för att jag får för mig att jag ska göra nått nyttigt (tex; sola, städa, promenera osv) på förmiddagen...fan äre för fel? Jag vet ju att jag ändå kommer stänga av alarmet och sova vidare! jävla onödigt :P

Fast idag hade jag en tid o passa, på Eva Salong :) Skulle egentligen göra braziliansk vaxning, men fixade armhålorna istället för ja tyckte de va billigare...e lite snålt me cash just nu... men blev ändå att ja köpte till nån speciell kräm som gör att håret inte ska växa ut lika snabbt o skit, så kom upp i samma summa som jag egentligen skulle betalat för braziliansk vaxning ändå :P men men

två flugor i en smäll!

däremot fixat ny tid för brazilian ^^


Tog bussen till Magda sen vid ett tiden =D skulle ta oss till tatueran för o ändra min tatuering o Mar ville boka tid till sin :P Kollade på Igor (film, jätte jätte söt!) och sen spelade vi Little Big Planet och åt nudlar :D fick reda på att tatuerarn har ledigt ida^^ nu sitter ja här, väntar på mat... sen ska jag promenera röven av mig haha, idag igen!


Nåja


nått annat o tillägga?

nähe..


Nu sattes de igång hög musik nerifrån köket, kanske mamma? inte alls! ;) haha :P


tjo!

ANNONS
Av Mia - 15 januari 2009 16:24

Hej fjärtar!

Idag vaknade brorsan före mig, faktiskt :o inte ofta det händer heheh

Nåja käkade bara en liten snabbfrulle för hade tänkt att sticka o sola lite! Brorsan spelade lite på xboxen, fastnade där jag med...så kom iväg lite lite senare än va ja tänkt mig :P  Mikael hägnde me mig också :D skulle till banken, banken o solariet ligger ju nästan breve varandra så de va givet!

Skönt som fan o ligga o svettas i kärringgrillen faktiskt, lyckas alltid somna ^^ haha


när jag kom hem blev det glass o cola! <3

Sen började jag städa och ta hand om tvätten, damsög hela huset...kan man tänka sig, heeela jävla huset har jag damsugit idag! Sen gav jag mig på mitt rum...

Tror fan jag får spel, snart slänger jag ut alla jävla möbler här inne! hur mkt jag än städar märks det aldrig! Förjävla skit alltså:P e ja så kass på o städa? haha

Har iaf miniröjt här inne, damsugit och moppat golvet så det luktar i varjefall fräsht ;) Efter det gav jag faktiskt upp.

Längtar tills ja fått målat klart och köpt in nya möbler! Vet exakt hur jag ska ha det, så nu ska jag bara få det att hända me :p


Funderar på att gå ner till köket o flörta me kylskåpet lite, kanske finns de nått litet till mig där? :)

En liten liten kaka hade räckt :p haha


Får inte glömma o nämna att Mar kom förbi innan med Meggy (hund) för hennes bajspåsar hade tagit slut och hunden hade lust o skita flera gånger idag :P inte för att vi har bajspåsar liggandes här hemma men...nåja hon fick nöja sig med en stor Ica kasse :D:D:D haha

tror att de löste sig för dom ;) haha


Ska fösöka få ut Magda och Mar på en promenad snart också :)

Underbart väder idag ju!hej hej

Av Mia - 13 januari 2009 19:09

idag har vart en bra dag! har redovisat och lämnat in ryssland arbetet! D: känns askalas! höhö

vet inte hur redovisningen var enligt lärarn, men! Är grymt stolt över den skriftliga delen! 17 sidor om Rysslands affärskultur! :D mumma ;) hahah


Nåja... nu äre bara hemtentan kvar, vet faktiskt inte hur jag ska göra med detta men det löser sig... ska till Magda och brainstorma lite lite


Åt pizza precis, framför teven också...som vanligt!


vetifan va mer man ska säga för jag har itne lust o komma me nå vettigt idag heller faktiskt...


så hej då brreee

Av Mia - 12 januari 2009 20:12

Sitter på mammas dator och ska skriva ut ryssland arbetet, var tvungen att kolla ifall hon sparat några bilder jag hade här...och de hade hon!

Innan jag köpte min balklänning för typ 1½ år sedan hittade jag en jätte fin röd klänning. Tyvärr fanns den nånstans ute i Gbg bushen och mina päron orkade inte åka upp dit såvida jag verkligen inte hittade någon annan klänning (den som är på bild här nedan!). Visserligen gjorde jag ju det:P nåja på den andra bilden som jag lagt upp här så äre Martyna och Magda och jag :D jäätte fin!! Mumma! Så galet fina minnen från den dagen/natten/morgonen ^^


tjipp!

Av Mia - 12 januari 2009 17:55

Hade en oerhört äcklig dröm inatt...

Drömde att jag jobbade på hotell amadeus som vanligt, det kom in en man.. jag täntke inte så mkt mer på det men la ändå märket till han eftersom han gick runt i hela hotellet och typ snokade verkade det som.

efter det så började jag få sms från den här mannen där han skrev saker som "du var så otrevlig mot mig, jag ska göra dig illa" "Ska döda dig" "ska komma och knivhugga dig" osv.

Sen någon månad senare dyker han upp igen på mitt jobb, den här gången var alla som jag bryr mig om där... han knivhugger min mamma och hon dör. Jag lyckas skada honom på något sätt...vet inte om jag knivhugger han tillbaka eller nått men på något sätt knivhugger han sen Roman och sen mig, sticker mig i bröstkorgen, och magen två gånger. Jag känner verkligen smärtan i drömmen hur något vasst snabbt trycks in i mig flera gånger. Roman och jag lyckas ta oss in på en toalett för att gömma oss och ringa 112 men hinner inte mer än tänka tanken innan jag börjar kallsvettas, min luft tar slut...känns som om jag andas hur mycket som helst utan att få något resultat. Viker upp tröjan och kollar ner på magen där han har knivhuggit mig, grips av panik när jag inser att det här faktiskt händer, jag har två äckliga sår efter att han stuckit kniven i magen på mig...det syns inte utan på kroppen att jag blöder men jag känner att jag håller på att förblöda inne i kroppen på något sätt och jag får svårt att fästa med blicken, jag börjar andas snabbare och tar större andetag...verkligen kippar efter andan..smärtan är obegriplig.

Och sen vaknar jag av att jag halvsitter upp, håller mig om magen med ena armen samtidigt som jag kippar efter andan.

Eftersom jag va så jädra yrvaken var jag bombsäker på att den här mannen i min dröm hotat mig i verkligheten och skulle komma o döda mig när jag minst anar det:P Fattar verkligen itne att det bara var en dröm men samtidigt så tänkte ja skit samma jag måste få sova. så jag somnade om och drömde en mer normalt störd dröm istället :p


Har pluggat från halv ett till ungefär fem tror jag idag! Vi är klara med arbetet!! :D bara att redovisa skiten som gäller nudå =D

Är verkligen ap-stolt över mig själv! :D hahaha

i vanliga fall brukar jag hitta fakta texten, slänga om orden lite så meningarna itne är densamma och sen redovisa rakt av från pappret. Men den här gången har jag tyckt att det va så intressant att jag faktiskt tagit till mig faktan jag läst och sen formulerat egna meningar. Helt fantastiskt, haha trodde jag inte om mig själv :p kanske ska bli samhällsvetare istället ?

xD


nänä handalde lite mat snabbt med Magda och sen åkte jag hem!

Så nu sitter jag här o väntar på att romans mamma ska ringa eftersom hon kan väldigt mkt om Rysslands affärskultur, affärskvinna som hon är :)

Även om arbetet redan är klart så gör det inget om hon svarar på de frågor vi tänkt ställa till henne nu, kan jag bara slänga in i redovisningen imorgon istälelt :)


är skitnödig :/


pusshej!


Tyckte att de här va en jävligt äcklig vithaj :O haha hur gigantisk som helst :O


Av Mia - 11 januari 2009 00:59

Jag har så förbannat ont i huvet, det va då fan va länge en baksmälla ska sitta i! >.<


Igår va det fredag och det var en låååång pluggdag! kom inte hem förens vid sextiden på kvällen! :S nåja, gjorde mig i ordning hemma, tvättade håret o sånt...åt jätte god mat! Pizza ;P heheh sen så fixade ja till mig lite mer och gick över till Mar :D där fixade hon sig lite innan vi tog bussen till Magda! :D

Där börjar jag o Mange o spela nått pang pang spel...jag gillar sånt jag ;P

Vetifan vad de heter de spelet, vet att de sa COD hela tiden (tror ja de va iaf^^)


uhm uhm, efter att ha blitt spöad några gånger av både datorn och mange så gav jag upp och bestämde mig för att va social mot mina tanter :D Måste säga att Magda är änna bäst på att klä på sig och fixa sig inför fest med ett väääldigt segt tempo! :P haha


Sen ploppade rickard och admir in! roliga prickar dom där två, två roliga prickar med jävligt härlig humor haha :D efter jääätte lång tid så äääääntligen började vi bege oss in mot stan! haha jo tanken var (enligt oss tjejer då..) att bara gå till Asian o sen hem igen, för från började hade ingen av oss lust att festa alls....hade hellre legat hemma i min säng med mitt nya täcke och nanat kudde :P men Rickard ville dansa...och alla hade ju blivit skapligt lulla så varför inte :D

Hade ärligt talat skit kul igår! Tur iaf att jag bara tog med mig en viss summa pengar så jag itne hade slösat allt ja har xD för det hade ju vart rätt jobbigt om jag ska va ärlig :D

I alla fulla fall....åt en jätte god fransman efter Valentine, sen så var jag antagligen mer hungrig eftersom jag tydligen hade köpt en nr fyra på pastavagnen och haft en himla livlig och störd fantasi om pasta-snoppar, och gud vet vad, hela vägen hem till sovplatsen igen :p haha


När jag vaknade imorse av att Mar kom från Admir så snurrade min värld helt, hade inget grepp om verkligheten alls :P så de va bara att lägga sig ner under täcket och hoppas på att ingen skulle komma skrikandes och slänga sig på stackars mig, eftersom det är vanligtvis så det går till om man sover där efter en krogenrunda! Fast denna gången kom jag lindrit undan, det ända som var jobbigt Är min Rosa HEST (hade glömt bort mitt smeknamn för bakfyllan:O ) som fortfarande stör mig ^^


Nu är klockan jätte mkt, blev precis klar med min del av Ryssland arbetet, hur skönt som helst! Kändes verkligen underbart att tro att vi bara ska planera redovisningen efter detta... ha-ha vart fan var jag någonstans...har ju en hemtenta som ska in på onsdag! Har inte ens börjat, har inge böcker till det och det ska tydligen vara skit svåra frågor :S tjenare...

Spierdalaj!


Nu ska jag ringa roman, hoppas på att han hör...NU KOM JAG PÅ DET!!! det var Call Of Duty som jag spelade med Mange :D hahah där satt den!

Tror nämligen att det är det som Roman spelar just nu... hmm.

Nåja annars så ska ja ringa han imorgon när jag går upp, och det kommer bli tidigt :P mohaha

Ska åka till Uddevalla imorgon! Träffa mina kära släktingar där uppe :D Ska bli skoj, speciellt att få träffa min Farmor :)


Njeeettski


Gonatt småpluppar sov gott :)
Av Mia - 8 januari 2009 22:23

Jess, imorse kom den hem med taxi! pluss min andra lite mindre väska som big B fick låna under resan! lycklig! alla presenter, kläder, skor, lite mer kläder, min plattång osv är äntligen hemma! mohaha :D


Det ända jag saknar är min iPod Shuffle...gissa vad som hänt med den?

Skäms nästan när jag tänker på det men..haha, ja glömde den på flyget mellan Roatan och Atlanta! Tadaa!


äsh, kostar ändå bara sisådär 300kr så :) men hoppas att den som hittar den blev glad, va fan bra musik på den lilla jäveln! :@

och den va blå o fin :(


nåja... ska bli rik när jag blir stor ändå så what evvvaaaa ;D


Idag har pappa vart hemma! Så brorsan, pappi och jag hämtade tillbaka våra cyklar som HFAB beslagtog under vinterlovet eftersom vi glömde sätta våra namn på dem när de skulle ha utrensning :p

skylle rpå att vi hade semester-senilitet!

Sen körde pappa mig till skopunkten så jag kunde få köpt ett par rejäla vinterskor, dessvärre hade de bara skor i storlekarna 36,37,39,40 och 41...inte 38 däremot...det var ju inte diskriminerande nej nej. Blev ett par sk "gym" skor istälelt som plåster på såren :D Sen handlade vi på Willys! tanken var att vi skulle köpa äkta kanadensisk lönnsirap som vi täntke ha till pankakorna som vi åt idag...fem sekunder senare när vi väl kommit in i affären hade både farsan och jag glömt det och köpte allt annat förutom sirap ^^

Tror det där med minnet går i generna faktiskt :)


juste! köpte lite hårfärg! ska färga tillbaks till min vanliga hårfärg..lr vad man ska säga hehe. så ja slipper min fula utväxt, och om jag fortfarande har lust med det då så ska jag sen köpa ljusblond hårfärg och bli jätte blond :D


något mer som är värt o nämna idag?

Vet inte, har inte minne av det i varjefall.


uhm.. ja.. mycket i skolan nu, så ska börja söka jobb och om jag hittar nått så hoppar jag av skolskiten för att börjar tjäna vettiga pengar istället :D så kan jag resa och inte behöva klaga lika mkt över min livssituation...There! alla blir glada och nöjda! :D


ööö


hmm.


Ja hej o gonatt på er fuckfaces ;)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se