What a Twist

Alla inlägg under januari 2009

ANNONS
Av Mia - 7 januari 2009 23:58

Msn... börjar faktiskt bli tråkigt på msn, tur att det finns personer som lyser upp den smiley-iska tillvaron haha xD

inte för att jag är så duktig på att vara aktiv där själv egentligen...har mina perioder och just nu är en av dom :p haha

Sen har jag faktiskt spenderat tre veckor nästan helt utan något sånt "modernt" förutom TV och de senaste köksredskapen och möbler ::P

Men alltså, knappt någotn internet eftersom de på ön har svårt att komma ihåg vad det ens innebär med sånt, ingen mobiltelefon och verkligen ingen klocka med mig alls! Hel-skönt 


Pappa gjorde ett tappert försök till Pina Coladas idag! Resten av familjen fick vara försöks kaniner :) och när han var klar så höll alla med om att det var något som saknades....så för att bara prova på, så hällde vi i lite kahlua i våra glas...jag fick för mkt :P Sen kom mamma och joinade och förklarade att det var mer cocosmjölk som saknades:P haha

Påtal om ingenting alls...


Köpte en MössaPresent till roman idag! Ville vara snäll så han kanske sparar lite av sina chokladflingar till mig nästa gång jag kommer och kanske inte pillar mig i örat för att irritera mig ^^

Vill krama om han just nu :) och annat trevligt!


Klurat ut min ekonomi nu...den e tajt!


Har verkligen inget alls o snacka om just nu fan....öjöjöj


gonatt!

ANNONS
Av Mia - 7 januari 2009 14:05

Sov med mitt nya täcke som jag har klätt med mitt nya påslakan...allt var perfekt :P haha


nu sitter jag här hemma i mitt gamla vanliga rum och skriver blogg igen...Everythings back in showbuiz, igen... men det är verkligen inte vart jag vill vara just nu...vill resa igen... Men måste fixa pengar för det då ^^

Sitter och funderar på min tatuering också... är sjukt vad mkt jag vill göra, men vill ändå inte bli en övertatuerad kärring liksom :p vill att tatueringarna, som jag kommer göra med tiden, ska sitta fint och stiligt på min kropp och gärna matcha med varandra på ett sätt eller annat. Nåja... Ska nog lägga v.i.p tatueringen på hyllan faktiskt, när jag väl tänker på det... ska nog ha Concordia istället vilket betyder Harmoni och är förknippat med mitt stjärntecken. Den idén är bland de första jag kom och tänka på när det gäller tatueringar, fast ja... ni får se hur tatueringen kommer att bli den andra februari! :) ;)


Ska torka mitt hår nu och sen äta frukost! Hade en fet hårinpackning imorse...så slitet håret blev efter allt solande och saltvatten :p måste nog klippa mig ^^

Justeja....halva min hårfön är ju någon annanstans i världen i min resväska som försvann under hemresan :s...fan...


Träffade mina gamla kärringar igår...tänkte ta en liten promenad, men det snöade och blåste så mkt så slutade med att vi satt i deras kök, pratade och drack öl som riktiga tanter till klockan tolv då dom körde ut mig ur hemmet :p


Ska plugga idag men även en snabb sväng inom stan.


Blää hatar mitt vardagsliv, så ofantligt tråkigt....ska göra något åt det efter att jag pluggat klart...Det är ju bara 3 terminer kvar (eller 5, om man vill plugga vidare)...låter la positivt! haha


Nesh tjaarå! pusss

Av Mia - 6 januari 2009 14:42

japp...Sverige..kära gamla sverige...fan va tråkigt! va skönt och va hemma en dag men nu vill jag faktiskt resa igen! Vet inte vad jag ska skriva om resans sista dagar eller hemresan från roatan till Landskrona...som tog ett antal timmar. Mellan landade i Paris i sextimmar så köpte en massa skit där och slösade mina sista 300 dollar där...fan va ja hatar mig själv för det, hade gärna växlat dom pengarna tillbaka till svenska. Då hade jag haft pengar till lite möbler, vaxning och tatuering :o och ja...det hade faktiskt varit trevligt!


Nåja...min resväska samt tre andra av våra väskor försvann i atlanta. Antagligen han de aldrig packa med dem på planet till paris...förhoppningsvis kommer dom nu i veckan! :) Har massa presenter och annat kul som jag köpt :P nihihi.


Igår va vi i malmö, perfekt väder också ! Vindstilla, klarblå himmel och Is-gris-kallt :o så vi fikade och shoppade lite till där också ^^ Va på Ikea där ja köpte mig ett täcke :D stort pluffsigt och mysigt täcke :D nu är det lika stort som romans täcke också mohaha...jag har den ultimata sängen nu! saknas bara en eller två nya kuddar :p


Saknar Roatan grymt mkt...hade jag vart där nu så är chansen stor att vid den här tiden så hade jag legat på stranden i West end eller Paya Bay :o, snorklat bland korall revet och ätit god mat :p och så klart...shoppat haha :D

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se