What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

Goddag :D

Av Mia - 11 februari 2009 13:53

Håller på å städa, men eftersom jag gjorde misstaget att starta datorn för att få lite musik mitt i allt röjjande så blev det att jag kollade in min blogg :o hmm och ja, jag erkänner, Facebook mä...fick ett mail från någon från arabemiraterna tror ja de va...va lite trevligt hur han ville bli "a very close friend" med mig höhö xD

en gång så fick jag mail från Pakistan, och då friade killen faktiskt till mig!! ett himla långt brev fick jag från han med hans kärleksförklaring och han var väldigt noga med att nämna att hans föräldrar var rika :P... visste inte ifall jag skulle skratta eller gråta, asså...det funkar ju inte så, speciellt inte här i Sverige :P fast...annat land, annan kultur...men okej jag garvade faktiskt skit mkt :p Resten av familjen också ^^ 


Ska försöka mig på o baka muffins ikväll! om jag orkar och har tid! Ska ju ut på promenad mä :)

Snart fredag! Då blire Ferre me homies och älsklingen :D kommer bli askul!

Justeja...ska ju även på studiebesök i Varberg med klassen..fupp..

Nåja, sen på lörda åker jag och Romi till L.a för att sen gå på bio med lite andra kompisar i antingen malmö eller hbg ;) fredagen den 13e ska vi se!

Everybody need some HellYeah, FuckYeah!

haha

Fan va ja snackar massa skit...

Nåja ska återgå till städningen av rummet! Förhoppningsvis ska jag kunna måla halva rummer när jag är färdig :D wihii!


ciaoo ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se