What a Twist

Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Mamma :)

Av Mia - 12 februari 2009 00:11

"Smink ska anas, inte synas." mammas visdoms ord till moi :p höhö

men kan faktiskt hålla med om att det stämmer! okej, när man ska ut o röjja kan man ju slänga på extra men annars tycker jag att finast är när man är neutralt sminkad :) man förstärker sina egna drag liksom :) Tycker det är sjukt när man ser tjejer som ser ut som om de är redo för ferre när som helst... tråkigt liksom och för den delen tycker jag inte att det riktigt passar in om man tex går i skolan :p

Fast aa, det är min åsikt..men faaan va ja älskar o sminka mig själv, och andra också! Skit kul o experimentera! ;p

Funderar på att utbilda mig inom sånt, fan vill bli mkt nu!

Spa terapeut, Modell och Stylist :p haha

tar nog spa terapeut först dock ^^

Okej, arkitekt hade vart asgrymt de me...men det låter så jobbigt att just bli det. Får se vad som händer i slutändan...e ju fan inte gammal än liksom ;p


....ääsh, gå o lägg dig ffs!


Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig i bäddsoffan! hela min säng är upptagen av en massa skit som jag ska spara, måste bara ha det nånstans eftersom de inte längre kan va på skrivbordet, mamma ska ju ta över det! och så ska jag köpa mig ett nytt, å de får vänta är ju likamed pank nu :p


Hmm...undrar vilka som läser min blogg.. hade faktiskt vart trevligt och veta :)


Älskling och jag, nån klubb i Malmö :)

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

12 februari 2009 15:59

Hahaa, jaa jag jobbar på fredag :P

Vad händer annars dha?

http://SandraNHuyen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se