What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Söndag the finalé ;)

Av Mia - 15 februari 2009 22:57

åååå vilken underbar helgeeeeeeeeeeeeee! :D

Freda:

- Trip to Varberg, fan som ja sa i tidigare inlägg, var faktiskt kul :P blir så kul som man gör de till jue ;)

- Älskling kom till lilla Halmstad :)

- Förfest hos Jocke me as härliga människor! Me like mucho :D Riktigt lyckad förfest var de! verkligen :) haha

- Vidare från Oakim till Kåren, Hjärtslaget första dagen ju, hade as kul där! dock väldigt segt i slutet...jag fann mig avtrubbad på romans axel i en soffa vid toaletterna :P var kalasfulla allesammans! :D whiihi

Lörda:

- vaknar av att mamma lyssnar på melodikrysset :P hehe rätt mysigt, om man bortser från den Rosa Hesten (baksmällan) som klappa en i skallen rätt så ordentligt:p Roman spekulerade om att något måste ha hänt under natten för så ont i huvet som han hade, ja de hade han aldrig haft innan :P hahah stackarn :)

- Trip to Skåneland, förbistopp hos jocke o hämta väska o halsduk :) och såklart va vi tvugna att även tanka...Roman köpte fyra chokladhjärtan som vi delade på :)

- Helsingborg! Käka på Asian Kock(haha tycker namnet är lite roligt:P min humor) Ja käka en asgod maträtt som innehöll wookgrönsaker och kycklingbitar i cocos sås och curry...jävligt starkt vare! Fick lite kärringsvett;) Roman käka nått som liknade typisk amerikansk mat:P hehe friterat o så;p

- Hem till Sötaste, fick min alla hjärtansdag present vilket var lite söta sockar där de stod raring på bl.a :) jätte gulliga! Roman fick en liten gorilla av mig och ett sött kort:) <3

- Njaaaaaaaaaajaaaaa, bio i malmö kl 9 med Sofie, Joni, Nidal, Paul och två andra killkompisar till Romi :) såg Valkyria. Måste säga att jag tyckte mer om den nu när jag såg den för andra gången! efter de vart de Biljard på nått ställe med en äckelbartender, så jävla dryg.... hade lust o hälla öl över han! :O alla var över tjugo förutom jag...jag ska ju bli tjugo i år. Deras åldersgräns är ju såklart: tjugo. när han sett allas legg kollar han snoffsigt på mig och snyter ur sig: Du är inte tjugo.

Bara ler lite fattigt och slänger tillbaks: men blir snart!

Han bara fnyser och säger ahja...

Fan han borde köpa sig kvinnokläder för han hade likväl passat asbra i dom.

Men var jävligt kul o spela biljard! :D gick till och med rätt så bra:P satte några bollar i hålen allt ;) höhö

Sönda

- Var tvungen att åka hem från baby idag :( Känns så konstigt utan honom...

Har pluggat idag me förresten :) woho! (Y)


haha...nej men my point is att de va en förjävla bra helg de här! Bästa allahjärtans dag helg någonsin ;)


Puss!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se