What a Twist

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

"Dansk gladporr" de ni ;p

Av Mia - 18 februari 2009 16:11

Har inte hänt ett skit idag, eller jo...ansökt till två jobb, extra jobb och sommarjobb på någon butik här i halmstad, vet inte vilken butik de var eftersom det inte stod i mailet ja fick av Academicwork.se...de fixar extra arbetstillfällen åt studerande osv :)

Blev även uppringd av någon kvinna från Max Kompetens, fyllde i en blankett hos dom igår...de är samma typ av företag som Academicwork.se ^^ och om jag minns rätt sökte dom just nu lite receptionister med fidelio utbildning, vilket jag har...inte mkt men lite kommer jag ihåg :P okej, väldigt lite haha ^^ nåja de kommer la! Skulle iaf ringa upp den här kvinnan eftersom hon väckte mig och jag inte var så mkt att samtala med, yrvaken som jag var :P Ska ringa upp henne imorrn eller om jag åker dit och pratar med henne, vet vart hon har sitt kontor iaf :)

Ska ringa Hotell Amadeus nu också! Sen gå över till Twinsen och hämta lite mer kurslitteratur till arbetet alla håller på med! Får försöka att förstå mig på de också ^^fick förresten gå hem från stan inatt, kom hem vid ett tiden xD kollade på film hos en kompis med lite kompisar:) Sex Driver, andra gången jag såg den nu...ska bli fler gånger! den e fan bättre än Eurotrip :D haha


tjaa dåh!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se