What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Tänkte bara säga hej :p

Av Mia - 19 februari 2009 23:49

min näsa rinner som niagra fallen själv :( faaan va jobbigt de e !!


nåja, har pluggat rätt bra idag, fick gjort endel faktiskt! ^^ ska bara läsa två litteraturer till, komma på hur man kan koppla de me Visby som kulturstad och sen voila! Finito ;) och fyrverkerier såklart..massvis med fyrverkerier! i alla färger:P sen ett glas champagne och en aladinnask :D mhwwaaah!


annars då? jo! bakat kaka idag, chokladrutor med chokladglasyr och lite kokos på toppen :P måste säga att jag va stolt:D

Fast Brukar ta sisådär en halvtimma o göra i vanliga fall, men idag tog de fan två timmar!! fattar inte varför :S helt sjukt...

Glad att alla uppskattade mina kakbitar iaf :P sara och emilia fick också smaka lite i skolan när vi satt o pluggade :P

Brorsan lurade i mig att han och hans homies hade käkat upp allt och de bara var 4 bitar kvar (var nog över 30st från början) , men så var det ivarjefall inte:P så går de när man inte lyssnar ordentligt på vad big b säger ^^


Hade tänkt att ta en promenad ikväll med mina små hårbitar men plugg och pankakor tog över :( next time! och är ju rätt sent nu så :p


hade gärna ringt och väckt roman, han sover för mkt tycker jag:P men vill inte störa om han nu sover jätte gott :P Vet hur sur jag hade varit iaf :P heuheu


Så ska tacka för mig och plugga vidare om Svenska historiebruk- nationellt och lokalt!

Sug på den ni! ;)


Grand opening, Grand closing

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se