What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

lite smått irriterad...jävla jävla helvetes blogg!

Av Mia - 21 februari 2009 21:39

Okej, satt och skrev om gårdagen:P Va fan till och med nöjd med inlägget och såklart så raderas allt och jag måste nu skriva om heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jävla skiten! As usual.

 ÅÅ!


ahja...som jag egentligen skrev så sitter jag och käkar godissnören ! Jordgubbsmak! ;) mums :D

Ska snart ut o slänga lite lite sopor med bruush!

Efter det ska jag göra mig en kopp cappucino daim som egentligen är mikaels men han fick faktiskt kaka av mig häromdagen som jag för den delen åt upp i morse eftersom jag var för lat och väck för att frukost istället, vilket jag ändå gjorde vid fyra tiden på eftermiddan!

Har hamlat i en såndär bak-svacka, går och tänker på vad jag ska baka nästa gång och så:P Men allt sånt kul får vänta tills efter onsdagen då man får råd o köpa ingredienser haha ^^


Igår var helt ok! spenderade lite fylla med magda, mar, emilia, rasmus och affe! Träffade på rickard och admir och lite mer folk på stan också :) tanken var att bara sitta och umgås, dricka lite och sen sticka ner på stan o bara kolla läget eftersom alla e så gott som panka...men blev ju inte så:P vart självklart singstar och så hos emilia hehe och sen snabbt inom asian och vidare till valentine där vi shakade lite:P jag o emilia vart lite smått irriteade på några tjejer som betedde sig som att de var bäst, snyggast och kunde göra vad som helst mot vem som helst typ :p Vi råkade gå framför dom påväg till toaletterna och tjejen som jag tycker va mest efter i utvecklingen gick först och bokstavligt talat knuffade undan alla som var i vägen med båda händerna och sa "asså akta vi ska faktiskt på toa!" vi var itne ensamma om att tycka att dom var kvällens rövhål eftersom folk runtomkring mumlade "jävla idioter" efter dom.

När vi väl kommit till toaletterna står dom och sparkar på dörrarna och skriker saker som "vafan vi ska fan på toa har du diarré eller?" och sånt skit, emilia började störa sig rätt hårt där tror ja :P haha

Vakten kom in och sa till dom ungefär 3 gånger och när den ena toan äntligen blev ledig så han den tjejen som stått där längst och väntat precis komma in på toan innan de efterblivna flög på henne och tjatade om att dom skulle på toa och inte hon osv. både jag o emilia sa till dom att den andra tjejen faktiskt var före dom och blockerade till o me dörren med armen för dom xD Det värsta av allt är att dom var blondiner hela högen förutom en liten liten brunett...nästan så ja skäms över dom haha :P


Vart rätt segt på slutet av kvällen också, alla blev så jädra fulla xD


noooooo! mina godissnören tog slut :(


äsh...ska äta nått gott !

tjaaas!

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

22 februari 2009 19:40

Alltid werida tjejer man träffa på när man e ute :S

http://SandraNHuyen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se