What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

alla i klassen fick som en smäll i ansiktet när vi träffade vår nya lärare...

Av Mia - 23 februari 2009 18:48

... och så har jag mensvärk >.< hua

va i gbg igår förresten :) träffade släkt! träffade mina sysslingar som ja inte sett på minst fyra år, va riktigt trevligt! Bestämt att man ska ta shoppingrundor i gbg snart...samt lite krogrundor :P Ska nog bli kul! fast allt detta får vänta tills ekonomin kanske har blivit lite mer skaplig, om den nu blir det... :/

men mest glad blev jag av att träffa farmor :) den kvinnan sprider verkligen glädje :) ler bara jag tänker på det!


huhu :) Nåja! IDAG, den hemskaste dagen på länge... hade intro av ett nytt ämne med vår nya lärare, som gav mig de intryck att jag är körd :P

Visserligen är det ju ändå på högskolan jag läser, men jag har verkligen blivit lat asså! den tidigare kursen vi hade så hade vi ett arbete på 6 sidor, med två lektioner i veckan... haha ja man blev bortskämd:P nu ska vi direkt hoppa till ett ämne där läraren har både svensk,dansk och norsk litteratur och tycker att man har attitydsproblem om man inte kan förstå danska eller norska, han kräver att man läser minst 70 sidor per dag, håller lektioner mellan 9 på morgonen till ungefär 5 på kvällen där han bara matar på information, han mumlar när han predikar ut sin fakta så man kan inte ens hänge med i svängarna på grund av det (också för att han inte kan prata med någon inlevelse alls så man tappar intresset och har lust för att sova istället) och alltid, alltid de där jädra suckarna efter varje mening han säger. han har en död och tråkigblick som, jag tycker, säger "haha jag ska se till så att ni får IG" och han erkände själv att han tror att många kommer att hoppa av från kursen när vi är klara med hans ämne för det är så krångligt, jobbigt och allmänt tråkigt.


haha paus.


det här hade jag kunnat skriva ett arbete om:P ^^


Ne, ska skriva klart ett arbete nu, åka till Maxi med mamma, hjälpa twinsen lite me sitt arbete och sen läsa fyra fucking litteraturer tills morgondagens nästa äckliga lektion.


eller oj, ska visst till Maxi nu!

haaaj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se