What a Twist

Alla inlägg under februari 2009

Av Mia - 16 februari 2009 22:15

okej, nu är ja fan förbannad som satan...var redan trött, grinig och hungrig innan men nu är ja fan sur.

hatar den här jääävla datorn, vill bara slå sönder den med ett basebollträ, slita av skärmen och sen kasta ut skiten genom fönstret för att sen låta någon annan plocka upp skiten. Har ingen mus till min laptop så använder den där lilla touch rutan, självklart reagerar den bara när den inte ska reagera, som när man bara ska dra muspekaren från ena sidan till andra så istället för att den bara ska just bli dragen från ena sidan till den andra så måste den ju klicka på allt som går att klicka på. Precis nu för någon minut sen råkade jag ut för det igen skulle bara markera den här fliken så ja kunde fortsätta skriva på bloggen (hade hunnit en bra bit) men såklart råkade jag komma åt en meny så jag klickades bort och vips...allt jag skrivit var borta.....jävla bajsfluga!! Hade torterat den här datorn om den hade haft känslor.

Så , nu när jag fått ur mig mina känslor för stunden så tänkte jag faktiskt gå ner...ta mig en macka och göra en Kaffe Latte á la Mia :)


Mår mkt bättre nu...

mkt bättre...

mmm...


Vill fortfarande ha en ny dator.


Sitter i varjefall och pluggar, har dock paus nu. Ska ändå plugga länge inatt.

Läsa kurslitteratur och annat aber.

jag pissar på det.


Nästan så jag vill be om ursäkt för hur sur jag är på min dator.

Innan valde den förresten att stänga ner Alla internetflikar jag hade uppe under mitt pluggande, alltså fakta sidor.

Inte heller trevligt.

nene.


Mat dags! :D

pusshaj!

ANNONS
Av Mia - 15 februari 2009 22:57

åååå vilken underbar helgeeeeeeeeeeeeee! :D

Freda:

- Trip to Varberg, fan som ja sa i tidigare inlägg, var faktiskt kul :P blir så kul som man gör de till jue ;)

- Älskling kom till lilla Halmstad :)

- Förfest hos Jocke me as härliga människor! Me like mucho :D Riktigt lyckad förfest var de! verkligen :) haha

- Vidare från Oakim till Kåren, Hjärtslaget första dagen ju, hade as kul där! dock väldigt segt i slutet...jag fann mig avtrubbad på romans axel i en soffa vid toaletterna :P var kalasfulla allesammans! :D whiihi

Lörda:

- vaknar av att mamma lyssnar på melodikrysset :P hehe rätt mysigt, om man bortser från den Rosa Hesten (baksmällan) som klappa en i skallen rätt så ordentligt:p Roman spekulerade om att något måste ha hänt under natten för så ont i huvet som han hade, ja de hade han aldrig haft innan :P hahah stackarn :)

- Trip to Skåneland, förbistopp hos jocke o hämta väska o halsduk :) och såklart va vi tvugna att även tanka...Roman köpte fyra chokladhjärtan som vi delade på :)

- Helsingborg! Käka på Asian Kock(haha tycker namnet är lite roligt:P min humor) Ja käka en asgod maträtt som innehöll wookgrönsaker och kycklingbitar i cocos sås och curry...jävligt starkt vare! Fick lite kärringsvett;) Roman käka nått som liknade typisk amerikansk mat:P hehe friterat o så;p

- Hem till Sötaste, fick min alla hjärtansdag present vilket var lite söta sockar där de stod raring på bl.a :) jätte gulliga! Roman fick en liten gorilla av mig och ett sött kort:) <3

- Njaaaaaaaaaajaaaaa, bio i malmö kl 9 med Sofie, Joni, Nidal, Paul och två andra killkompisar till Romi :) såg Valkyria. Måste säga att jag tyckte mer om den nu när jag såg den för andra gången! efter de vart de Biljard på nått ställe med en äckelbartender, så jävla dryg.... hade lust o hälla öl över han! :O alla var över tjugo förutom jag...jag ska ju bli tjugo i år. Deras åldersgräns är ju såklart: tjugo. när han sett allas legg kollar han snoffsigt på mig och snyter ur sig: Du är inte tjugo.

Bara ler lite fattigt och slänger tillbaks: men blir snart!

Han bara fnyser och säger ahja...

Fan han borde köpa sig kvinnokläder för han hade likväl passat asbra i dom.

Men var jävligt kul o spela biljard! :D gick till och med rätt så bra:P satte några bollar i hålen allt ;) höhö

Sönda

- Var tvungen att åka hem från baby idag :( Känns så konstigt utan honom...

Har pluggat idag me förresten :) woho! (Y)


haha...nej men my point is att de va en förjävla bra helg de här! Bästa allahjärtans dag helg någonsin ;)


Puss!

ANNONS
Av Mia - 13 februari 2009 17:09

Here we go! 


1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.


2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till

exempel genom att ta i dörrhandtag.


3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.


4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.


5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.


6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.


7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.

Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.


8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med

munherpes från en av gästerna.


9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.


10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter

ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen

fastnar på dem.


11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.


12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Av Mia - 13 februari 2009 16:45

min tatuering kliar nått som in i h*lvete! :O har läkt nästan helt ifs vilket jag uppskattar väldigt mkt :p haha men ändå...Hell when it itch

vill bara pilla o pilla och pilla lite mer på den asså :p


njaaajaaaa springer runt här i mina gråa långfilingar och väntar på att mamma ska bli klar i badkaret så jag kan ta över där inne. Ska ju slänga på lösnaglar ida, och ha fint lockigt hår, och kanske en klänning med strumbyxor och tajts? maybe? ohjaaah!  ;D mihihiii


var på varbergsfästning ida...va en upplevelse, var inte lika tråk som ja trodde! var dock oerhört drygt sista halvtimman när vi fick sitta och lyssna på nån tant som inte ens var beredd på att hon skulle stå där och ha föreläsning om något som jag inte ens vet vad, jag hade annat mkt viktigare saker för mig! Satt och kliade på benet, kollade upp i taket, bläddra lite i olika kataloger som hon gav ut och sa att vi kunde kika i (så just det kan man inte kalla respektlöst) men heell va ointressant, hon sa det själv att hon visste inte vad hon skulle säga :o auch auch

På tåget hem hände en anna rolig grej! :D

Jag, Mar & Mag satt i en av de vagnar som de itne går att reservera plats i, så mitt emot oss sitter de en, jag svär på detta asså, pedofil. Han satt och spana in oss och sträckte på sig och spana in oss ännu mer, rätt var det är så när han sträckt ut benen så långt de går så ser det ut som om han ska gå ner i spagat! haha han måste verkligen vart väldigt desperat efter att få visa sitt paket som sen Mar satt och hade många spekulationer om :P haha urrk.

mohahah så han var vårt intressanta samtalsämne sen :pAv Mia - 12 februari 2009 00:11

"Smink ska anas, inte synas." mammas visdoms ord till moi :p höhö

men kan faktiskt hålla med om att det stämmer! okej, när man ska ut o röjja kan man ju slänga på extra men annars tycker jag att finast är när man är neutralt sminkad :) man förstärker sina egna drag liksom :) Tycker det är sjukt när man ser tjejer som ser ut som om de är redo för ferre när som helst... tråkigt liksom och för den delen tycker jag inte att det riktigt passar in om man tex går i skolan :p

Fast aa, det är min åsikt..men faaan va ja älskar o sminka mig själv, och andra också! Skit kul o experimentera! ;p

Funderar på att utbilda mig inom sånt, fan vill bli mkt nu!

Spa terapeut, Modell och Stylist :p haha

tar nog spa terapeut först dock ^^

Okej, arkitekt hade vart asgrymt de me...men det låter så jobbigt att just bli det. Får se vad som händer i slutändan...e ju fan inte gammal än liksom ;p


....ääsh, gå o lägg dig ffs!


Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig i bäddsoffan! hela min säng är upptagen av en massa skit som jag ska spara, måste bara ha det nånstans eftersom de inte längre kan va på skrivbordet, mamma ska ju ta över det! och så ska jag köpa mig ett nytt, å de får vänta är ju likamed pank nu :p


Hmm...undrar vilka som läser min blogg.. hade faktiskt vart trevligt och veta :)


Älskling och jag, nån klubb i Malmö :)

Av Mia - 11 februari 2009 18:10

Äntligen lyckats röjja från mitt skrivbord...dock en massa skit som hamnat på sängen..så måste rensa igen >.< vill inte ha kvar ett skit faktiskt. inte ett skit! uääää

Hitta många sexiga gamla bilder från när ja va liten hahah en bild där jag och en tjejkompis, när ja bodde i Umeå, va utklädda till små araber...jag kunde fan ha blivit misstagen för en pojke! hahah :p hemskt :p


-I'd put myself first, and make the rules as I go.


Ska damsuga nu! så deså! ;)

Av Mia - 11 februari 2009 13:53

Håller på å städa, men eftersom jag gjorde misstaget att starta datorn för att få lite musik mitt i allt röjjande så blev det att jag kollade in min blogg :o hmm och ja, jag erkänner, Facebook mä...fick ett mail från någon från arabemiraterna tror ja de va...va lite trevligt hur han ville bli "a very close friend" med mig höhö xD

en gång så fick jag mail från Pakistan, och då friade killen faktiskt till mig!! ett himla långt brev fick jag från han med hans kärleksförklaring och han var väldigt noga med att nämna att hans föräldrar var rika :P... visste inte ifall jag skulle skratta eller gråta, asså...det funkar ju inte så, speciellt inte här i Sverige :P fast...annat land, annan kultur...men okej jag garvade faktiskt skit mkt :p Resten av familjen också ^^ 


Ska försöka mig på o baka muffins ikväll! om jag orkar och har tid! Ska ju ut på promenad mä :)

Snart fredag! Då blire Ferre me homies och älsklingen :D kommer bli askul!

Justeja...ska ju även på studiebesök i Varberg med klassen..fupp..

Nåja, sen på lörda åker jag och Romi till L.a för att sen gå på bio med lite andra kompisar i antingen malmö eller hbg ;) fredagen den 13e ska vi se!

Everybody need some HellYeah, FuckYeah!

haha

Fan va ja snackar massa skit...

Nåja ska återgå till städningen av rummet! Förhoppningsvis ska jag kunna måla halva rummer när jag är färdig :D wihii!


ciaoo ;)

Av Mia - 10 februari 2009 23:53

mohaha, den kan jag rekomendera! Dock inge humor alls i filmen...lite synd :P liksom inte ens något sarkastiskt fult litet skämt hade de klämt in! Okej...Magda hade ju sina sjuka åsikter om slutet som fick en o garva lite så det blir ändå Creds till henne för det! :P

Är rätt ledsen också nu såhär efter filmen... fick nämligen 200 kr av emilia idag för en tröja jag köpte åt henne, ja vad kan man säga...bara 30kr återstår :S wtf liksom! fucking fan fan :(

Har ingen annan än mig själv o skylla visserligen...nästa månad ska jag va mer sparsam däremot.


:/ fan.. :/


Ooooh! Måste skriva det här, ni får tycka vad ni vill ni som läser det här men det var ändå en hel knäpp natt jag var med om nu natten tills idag!

Here we go!

Är mörkrädd (står för det:P) som tusan så brukar alltid ha en liten lampa tänd när jag sover, men just igår innan jag skulle gå och lägga mig bestämde jag mig för att sova utan...måste ju mogna till nån gång liksom ;p haha

Nej men seriöst, precis innan hade jag o brorshan käkat lite kvällsmat och då snackat om allt möjligt...bland annat om spöken, andar osv...har nämligen lite släktingar som är synska. Så jaja jag somnar, med lampan släkt, men vaknar efter ett tag och medan ja fortfarande har ögonen stängda så märker jag att det helt plötsligt blir ljust i rummet och öppnar då ögonen...wow, lampan hade tänt sig och nej, ingen glappkontakt inte...den lilla "spaken" man måste klicka ner för att tända hade helt plötsligt klickat upp...har den aldrig gjort förr :S Blev fan rädd asså så jag tänkte att inte en chans i livet att jag släcker lampan nu bara för det och vänder mig om i sängn ist, helt plötsligt börjar det kittlas bakom örat, som om någon står och försöker kittla mig där :o hehe, kan mkt väl ha fått för mig detta men jag kommer ihåg det väldigt klart och tydligt..fast var förståss kalastrött :p

Men ändå, läskigt ! :P heheh


Ska ta o sova nu =) Men imorgon ska jag städa här i rummet...blir fan sjuk :S och sen plugga och lite annat :)

Hörs kanske imorrn! Tjaaao biatches ;)Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se