What a Twist

Alla inlägg under februari 2009

Av Mia - 10 februari 2009 18:07

Tja! Ida har inte hänt så jätte möe, skrev ut en bok på fucking 165 sidor imorse!! :O :O som jag också ska läsa >.< haha fyfan...handlar om Industrial Cool...har ärligt inte en klemm alls på om vad det handlar om :s Det ända jag vet är att jag måste pånått sätt få låna mammas dator tills jag köper en sprillans ny egen laptop, min egna funkar ju för fan inte normalt :S kan knappt skriva ett arbete på word på den här burken >.< eller ens använda msn :( nåja... om jag får låna mammis ena dator så ska jag iaf fixa spotify ;p Har nämligen en asball musiklista på romans spotify som han ska få skicka till mig då :D och mia kommer må sååå bra!


Hade skola idag också :) gjorde nån uppgift inom kulturarv, olika saker man vill bevara eller göra till en turistattraktion inom olika genrar som t.ex musik, film, mat, barn osv...va rätt så intressant på ett sätt, har dock inte känt mig så värst aktiv idag:/ men men...

ska på bio idag med Mag&Mar, Emilia och Jocke ! :) och ladies & gentlemen det blir Valkyria med Tom Cruise som vi ska se ;)


mohaha nu ska ja ringa till vanten!

pöss haaaj

ANNONS
Av Mia - 9 februari 2009 22:27

känner mig rätt grym på allt detta tänkande!

Är en del val som ska göras...måste skärpa mig inom vissa saker osv.

Jobbigt detta, så fort man tycker att något äntligen har lagt sig så kommer det givetvis nya saker flygandes och träffar en rakt i ansiktet som för att säga "tjaa, jag är en bajspåse och hoppas du tycker att jag luktar förjävligt"

Men men, what doesnt kill you makes you stronger...I guess.

Är så mkt jag vill skriva, men som jag känner att jag ändå inte vill skriva här. Tyvärr...hade ju vart ett saftigt blogginlägg annars då ju ;p men skiter iii!


Ska börja plugga nu, gick inte att plugga hos Roman...skulle ladda ner en bok från nätet och läsa tills imorgon men det gick såklart inte att öppna skiten på hans dator..så ska sätta mig med detta nu här hemma.

Förhoppningsvis kunna läsa klart det tills imorgon innan skolan...börjar ju ändå inte förens kl ett på eftermiddan vilket är rätt Sooft :)

Hmm...får se vad som händer sen ! är ju alla hjärtansdag på lörda, ock även hjärtslaget denna helgen ;) freda-lörda-sönda partajj....kommer nog bara gå en av dagarna :P plånisen tillåter inte mer:P och sen ska jag på bio med älsklingen och lite andra kompisar nån av dagarna me :) wiie


Men ahja!

Gonatt!

Tjahoo!


ANNONS
Av Mia - 9 februari 2009 10:35

fan vart en trevlig helg! Inte nog med att jag fått vara mkt med min älskling så stack vi även ut på nån klubb i malmö i lördes...träffade lite folk o så!

Kommer fan inte ihåg va klubben heter:P Tror de hette "Inkomst" men asså..fick en känsla av att alla bara skämtade om de namnet så ja vet inte :P haha men jävla mkt bättre drag där än på tråkiga Valentine i Halmstad uj uj uj :P Kunde faktiskt även spela Wii där :P haha Tre dansgolv hade de med asbra musik ;P och en egen liten bankomat också, för inge utav barerna tar kort:P haha med bankomat menar jag: En tanig kille som låter folk dra sina kort i nån apparat, knappa in lite knappar och ge lite kvitton & Cash :P såg rätt tråkigt ut :p Fanns även ett Teater-rum...vetifan vad de va för ått...antagligen kunde man glo på film där inne, ingen dricka var tillåten där i varjefall :o


Nååja, vaknade vid ett igår! gick dessvärre upp vid fyra :P kom fram till Ikea vid halv sex haha...jävla segt av oss eller egentligen mest av mig :P

Köpte två uppsättningar av gardiner! rätt fina! Det jobbiga är bara att Roman inte har nått strykjärn xD haha men men, får la hoppas att de inte syns allt för mkt :P Satte ihop hans sofffa igår också...så nu helt plötsligt vart alltingen så jvla litet här :p Vi var i varjefall tvugna att inviga soffan med godis, varsin pucko och en film från hemmakväll! Vart Moscow zero..tror ja den heter ^^ Rätt bra faktiskt! lite läskig sådär men inte så att man blir paranoid, alltså en perfekt film för mig! :D Roman somnade under filmen..as usual >.< hehe


Nej men vad händer idag då? inte så värst mkt...ska plugga lite, städa lite och köpa lite bröd om jag orkar!

hmmm

jaha..?


Baba!


Ps. Min tatuering kliar nått så fanatiskt :S God daamn Ds.

Av Mia - 7 februari 2009 09:30

Åkte till bebe igår :) gjorde inte så mkt förutom att bara mysa :D kollade visserligen på mattor också...men förutom det så myste vi bara me go mat och sen budapest tårta...måste säga att ja bara gillade mandarinerna :P haha kollade på ett avsnitt av the Office, älskar den! både den amerikanska och den brittiska :P såg den amerikanska denna gången! :D

haha så jävla torr humor ^^


Nåja har precis slängt in några ciabattas i ugnen så ja kan göra lite frukost till oss :) sen ska vi åka till malmö o kika lite i affärer...och sen på kvällen blire även utgång i malmö ;) fan va näääjs!!


palla blogga...åå e hungrig :(


god dag! ;)

Av Mia - 5 februari 2009 22:37

behöver gå på toa nu :/

Ajdå...


Gjorde jätte jätte goa amerikanska pancakes ida btw ;p mumma! eller pappa gjorde ju smeten, ja stekte bara dom jävlarna!


kollade på film samtidigt som vi käka, as usual, såg en komedi...huvudpersonen blir dödad av en flygande toalettring som kom från absolut ingenstans... haha...så dessvärre inte klart den:P gick över till twinnies och tjöta lite, tog en snabb promenix också! sen så..ja sen så hände inte så väldans mkt om ja ska va totalt ärlig... väntar på ett samtal! haha


Men gonatt dåh!


tjaas

Av Mia - 5 februari 2009 16:49

Mår inte så värst underbart just nu, var dock värre innan när jag och magda tog oss hem vid elva tiden nu på förmiddan, allt snurrade, fortfarande full och äcklig (nästan så man skämdes om jag ska va ärlig) och snus torr i flabben me :p uscha uscha

Köpte mig en Mer på Österskans weirdo kiosk. Frågade va drickan kostade och hon bara kollade på mig som ett fån och sen pekade hon på lokaflaskorna, hon undrade alltså om jag ville ha loka. hahah


Nej hade ju tänkt sova när jag kom hem! Däremot ville pappa ha hjälp av proffset, dvs. Moi ;p, i Fable spelet haha...sen var jag tvungen att kolla till min tatuering eftersom nån idiota hade kört in me sitt cykel-framhjul på den igår natt :o då vart Mia inte så värst glad faktiskt :p Ont gjorde de också :(

Nåja vart efterfest hos Jocke o sen slaggade vi då där ungefär kl sex på morronen! xD


Men de va ändå rätt bra drag igår, va inte så mkt folk, men de va mkt trevligt folk ute däremot :) och jävla massa stört folk med ifs...hahah men men, what do u do? ;p


Nu ska jag tvinga med Big B på en promenad ner till ica så jag kan få sylt på mina pankakor som jag ska steka sen :D wiiiie


tjaarå!

Av Mia - 3 februari 2009 18:28

Helt sjukt, nu vet jag hur de känns när roman kommer hem och är kalastrött o bara är tråkig o somnar :P haha, är exakt så jag vill göra nu :p egentligen ska ja äta snart, och egentligen borde jag städa ur mitt helvetes rum! Men jag orkar ICKE! >.<

Vill inte.

Kan inte, är för hungrig och behöver gå på toa.


Så nää...imorgon, är ju ändå ledig !


Kanske Kanske kåren imörrn! Förfest i jockes nya lya...fan fina lägenheter där han bor nu. Riktigt fräsha! Hmmm... undrar ifall de blir mkt folk på kåren då :o alla gaddar nog upp sig inför hjärtslaget som är fredag-lördag-söndag nästa vecka...under alla hjärtans dag :)

Ska ju bli Stooort de där ;)


Måste medge, jag är fortfarande kalas gla över min tatuering...har gått omkring med ett stort fett smile som, jag nästan kan garantera, hade gått runt skallen på mig om de inte vore för mina öron :P

Rätt så upplyftande tanke! Alltså att jag är så nöjd med den ;p Hade nog huggit av benet om jag inte vart de! haha..så ja, slipper ju göra det ;)

Är väldigt taggat på o göra en ny också! En fin fin drake i sidan ;) men denna gången me färg och så :) mer "levande" haha.

ooo ooo kissar på mig så excited ja blev :P hahah fjant.


ehm..nu sjöng dom nått konstigt där nere... "Fiskar... de simmar...i sjön" med en såndär lite smurfaktig röst ;p kunde inte urskilja vem det var dock 

;( hahah kanske lika bra.


Ska ta å kika på min mobil å se ifall nån har hört av sig :D


Nu är jag fan hungrig på riktigt!


CiaoooFast, skönt o bo hemma här :D

Av Mia - 2 februari 2009 19:27

äntligen! Fan va nöjd jag är! Och så jävla stolt över att jag äntligen gjort de!! ;) längtat efter det här i flera år, och nu äntligen, har jag gjort de :D

Vart en drake och texten Harmoni på benet...riktigt jävla snyggt ;D

Gjorde bajseont på vissa ställen, kändes knappt på vissa ställen...ja helt som det antagligen ska vara då ;p höhö

Magda tatuerade in en lotusblomma och sitt stjärntecken också :) skit snygg den me!


Epilerade också armhålorna idag,,,de va på tiden de :p hahah


så stolt så stolt!


betalade också bara 700 kr vilket var ett helt ok pris! :)


wiiiie

Funderar däremot på ifall ja ska fylla i den, antingen med bara svart eller med någon annan färg:) eller skugga den...äsh! Tare som de kommer väfään ;)


hej hej.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se